---------Arkadasim guzel hos sadece sormusun merak etmisin ama hic oturupta kendinde mantikli dusunmemissin sanirim .ask hakkinda kim ne derse desin inanmayin cunki ask anlatilmaz yasanir cunki askta mantik deyil duygu vardir durtu olusur onun icinde control gibi bir soruda hic bir zaman mevcut olmaz askta.ikinci sorun sanirim medyadan bazi sanatcilar icin yazmissin o kisilerin yasadiklari asktan mantikli bir sonuc cikarabilirmisin sen emin olamassinki gercekten asikmi yoksa reklam icinmi diye yada ne bileyim onlarin hoslanmalari bile o gece hoslandigi kisilerle rahatca yataga girmeleri ve adinada ask yasiyor denmesi olsa gerek son evli ciftlerde baskasina asik olan kisilere gelince kisi aklini calistirip soyle bir dusunse mesela siz evlisiniz ve esinizi cok seviyorsunuz icinizde sevgi kavrami var ona asiiksiniz ve ikinci bir aski sigdirabilirmisiniz ???kisi birine zaten asiksa bir baskasinada asik olmasi icin ya asik deyildir yada ruhen hastadir cunki bir kisi yuvasinda mutlu deyilse esiyle herseyi bitmis ask olmus ise buda mutlulugu disarda aramasina sebep olarak baskasinada asik olabilir tabiki gercekten asikmi olur yoksa asik oldugunu sanip sadece mutlulugumu arar yani bir arayis .evli olan ciftler egerki esinizle aranizda hersey bitmisse lutfen ama lutfen mutlulugu aramak icin en azindan ayrilmayi deneyinki kimsenin haysiyeti ile oynamayin tabiki sozum hem erkeklere hemde bayanlaradir.siz nasil boynuzlanip aptal yerine konmayi istemiyorsaniz sizde yapmayin .yani arkadasim bir soru sormusun bizide costurdun neyse askin sevginin anlamini bilen kisi ve onu ayirt edebilen daima emin adimlarla gider mantigi yol verir duygularida o aski yasar bunlar icinde control olmaz
selam tekrar
Vallahi ne yalan soyliyeyim gercekten samimi bir cevap icin tesekkur etmeden gecemiyecegim ben sizi tabiki tanimiyor sadece sizin yazi karektirinize gore cevaplamistim yani yazan kisi sizsiniz nasil yazdiginizi benden daha iyi bilirsiniz bende basit bir cevap verdim aslinda yoksa tabiki sizde beni tanimiyorsunuz ben bundan 17 yil once bir americali subay ile evlilik yaptim ve americaya geldim ve burda bulundugum surece cok yerlere tayine gittim dunya ulkeleri ve avrupada cok gezilerimiz oldu americanin ayaletlerini hic saymayayim yani deyisik kulture olan her bir bakis acisindan haberdarim sukurki biz sabit fikirlileri kinarken hic bir zaman sabit fikirli olmadik.keske bunu daha deyisik bir karekter yazisi ile gosterebilseydiniz bende size bir cok ilginc gordugum hikayelerden kisa bir restart yazardim neyse sorun deyil haklisiniz belkide kisilerden duymak yada okumak o kisininpisikolojisine inmek onu anlamak vs vs vs ben doktor deyilim ustelik her isin erbabi proof kisileri varken beni haddime bile dusmez kisilerin islerine karismak ama birseyleri ogrenmek adina illaki bir sekilde sadece bazi kisilere yoneliyorsaniz unutmamaniz gereken buraya sadece ilginc yada ruh hastalari girmiyor ben yaziyi anladigim gibide cevapladim cunki yazinizda sadece sorulardan ibaret gorunce duz bir cevap yeterli diye dusundum ahahahahahahah yahu ben burda acemiyim daga dun aksam girmisim ve su an sabahin 5si kardesim ablacigim artik nasil kabul ederseniz .bence siz buraya gelen yeni kisilerin yazilarina kizip illaki yorum yapmak isterseniz bir proof olarak once sakin olmayi ve bazi olaylara hosgoru ile bakmayi deneyin.inan kaybetmessiniz ayrica cevabiniz icinde tesekkur ederim
saygilarimla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?