Asik olmak

Net sadece aracı oldu ne yazıkki yüzyüze gorustuk
Yüzyüze görüşmek canına minnet adamın zaten. Diyorum evli kadına bakan adamdan hayır gelmez. Çok net ortamlarında dolaştım ne tipler var. Dikkatli ol illa olacak demem ama cidden kalıpsızdır benim gözümde evli kadınla görüşen.

Çocuğumun başını egcek bi durum yok cook şükür..
Gelecek icin pek guvenemedim sahsen sana.Evliyken bu iliskiye girebilen bosandiginda neler yapmaz nasil savrulmaz onun bunun elinde guven vermiyor durusun..

Yüzyüze görüşmek canına minnet adamın zaten. Diyorum evli kadına bakan adamdan hayır gelmez. Çok net ortamlarında dolaştım ne tipler var. Dikkatli ol illa olacak demem ama cidden kalıpsızdır benim gözümde evli kadınla görüşen.
Haklisin..yuz taneden belki 2 tanesi normaldir.karsidan durumun nasıl göründüğünün farkndayim.on yargılara falan dicek bişeyim yok.bu adam öyle biri degl.yani bilemem elbette yarın başıma ne gelir diye.ama ınanki onla şuhalde olmamizin sebebi o nettekki igrenc ınsanlardan bambaska biri olmasj

Haklisin..yuz taneden belki 2 tanesi normaldir.karsidan durumun nasıl göründüğünün farkndayim.on yargılara falan dicek bişeyim yok.bu adam öyle biri degl.yani bilemem elbette yarın başıma ne gelir diye.ama ınanki onla şuhalde olmamizin sebebi o nettekki igrenc ınsanlardan bambaska biri olmasj

Gene de dikkat et bir abla tavsiyesi. Önce boşanıp kendi ayakların üstünde dur sonra zaten yolunu bulursun.

Yani bunu birbirinize niye yapıyorsunuz ki? Boşanın gitsin yaa, zaten ortada evlilik adına bi şey kalmamış.

Ya sen evliyken senle olan normal midir ?Sanmam.Bir cikari vardir onun merak etme.Kanma hemen.Tetikte ol

Gene de dikkat et bir abla tavsiyesi. Önce boşanıp kendi ayakların üstünde dur sonra zaten yolunu bulursun.
Kalkıp kacicam halim yok tabiki defalarca ayrıldık ama bi türlü tamamen kopamadık şu boşanma işi hallolsun zaman lazım herşeye. Yukardada dedgim gibi belki herşey başka olcak bi sebep buluncak yollar ayrılmak zorunda kalcak bilemem yarını.ama şuanda şu durumu söyledim ben ablacim

Insanlar bazı badireler atlatıyor.ben kendinin farkında olan biriyim.seviyesz sıfır biri değilim.yasanilan kötü olaylar durumu kontrolden çıkardı şuan.onun bunun elinde savrulan biri olsaydım başka şeyler pesinde olurdum.annem babam basımda duramadi benim hastalıklar yakamızı bırakmadı ailem olamadı bi arada.ben herşeye rağmen ayakta dik durmus biriydim hem okudum hem çalıştım senelerce baba bile muhtaç olmadım.neyse siizn dusunceleriniz bişey diyemicem
Gelecek icin pek guvenemedim sahsen sana.Evliyken bu iliskiye girebilen bosandiginda neler yapmaz nasil savrulmaz onun bunun elinde guven vermiyor durusun..

Romanlara konu olcak bi cocukluk gençlik yaşadım.annem babam ayrı trajedik günler sorunlar sonrası sevdiğim adamla evlendim o 22 ben 21 yaşındaydım.neden evlendin derseniz bir yuvam olsun dedim bir omuz olsun dedim.ama bu umutlarla evlendiğim adam beni devamlı aldattı hor gördü aşağıladı sevmedi küfür etti.tam anlaştık dedim 3 sene evliliğim sonunda yavrum doğdu.onu okadar çok istedimki her ay testler yaptım bir parçam olsun istedim.keza bütün arkadaşlar evlenmiş çoluk çocuk sahibi olmuştu bile.neyse yaşım 26 oğlum 15 aylık.esimin zalimliklerine aldatmlarina dayanamadim.bende birini buldum saçma sapan sitelerden konuştum tanıştım bu adamla.bosanicam dedim tam 8 ay görüştük o zaten yaşadığım yerden uzakta yaşıyor.kendisi bekar.cok seviyorum cok aşığım inanın böyle bi hal nasıl aldı bu durum bilmiyorum.bazı sebeplerden evi terk etmem zaman aldı eşimle aram hep bozuktu ayrı yataklarda yattik ve oğlum doğduğunda bn zaten kocamdan vazgecmistim.8 ay boyunca bu sevdiğim adamla devam ettim ilişkime.arada görüştük ama hep haberdardır telefondan.cesaret edip topladım herseyimi gittim annemin yanına.bosanmak istyrm dedim vay eşim ne ağladi ne yalvardı.koyluyuz zaten biz milet bizi anlattı durdu ayrıldılar bunlar falan diye kadın evi terk etmiş diye.sonra araya bayram girdi annemler de bana bi şans daha ver dedi ve ben eve geldim.esime dedim bu iş burda bitmedi ortalık durulsun dava açılcak.cunku bana yenilir yutulur şeyler yapmadin dedim.oda zaten gurursuz ve piskinliginle ortada dönüp duruyor.ne gerçekten pişmanlık gördüm ne bi merhamet.zaten bana lohusayken hamileyken değer vermemiş adam on gün evden gttm diyemi pişman olmus.ben bu numaraları yemedim ama işte geldm geri malsef.okadar pişman oldum ama dermansız dert değil tekrar ayrılcam evden.zaten cekismeli olarak dava açıldı her ne kadar eşim olcak adamin haberi olmasada.benm bu yalancı pişkin adamla aramda herşey bitti sevmiyorum istemiyorum.ha başkasi olmasaydı gene sevmezdim.cunku bana hazmedemicem hatalar yaptı.bu gözlerim ne msjlar gördü ne fotolar gordu telefondan.suan birlikte olduğum kişiyse askerde yeni gitti.evden ayrıldığımi söylemiştim ama salak gibi geri geldim diyemedim.simdi diyeceksiniz ki çocuk var affet vs bu iş orayı çoktan geçti ben artık onla aynı yastığı paylasamam.on tane çocuğum olsa yine bu kararda olurdum.ne yapacağımı bilemiyorum.hersey çok karıştı.ama bu aşık olduğum adamı çok seviyorum.onunda beni sevdiğinden eminim.oyleki bu zamana kadar kmse tarafından böyle sevildiğimi hissetmedim bende kimseyi böyle sevmedim.cok kez ayrıldık olmasin dedik ama başaramadık.hayat bana bi zehirken bu adamin sesinde huzur buldum aylarca.boyle bi çıkmazdayım sizlerle paylaşmak istedim.siz olsaydınız ne yapardiniz demicem çünkü herkes yaşadığını biliyor.korkuyorumda eşimin tehditleri işi bu hale getirdi.hele bosan nasıl kafana sıkıyorum deyip duruyor.mahkeme kağıdı gelince vay halime benim.keske gerçekten eşimin pişman olduğunu beni sevdigini dusunseydim ama malesef bian bile sevildiğimi hissetmedim bi pişmanlık duymadım.bunu anlıyorum gözlerinde görüyorum.durum bu kötü bir dönemdeyim
Şu an ne durumdasın?

Yağmurdan kaçarken doluya tutulacaksınız.

Bence aşk böyle bişey değil. Yalnızlıktan bir dayanak olarak görüyorsunuz. Haberleri duyuyoruz neler oluyor Allah hayır etsin sonunuzu.

Bir de bayan kendi kararlarını alamıyor.
Boşanmak için baba evine dönüyor. Lakin milletin dedikodusu ve anne babanın dön lafı ile başka biriyle ilişkisi varken kocasına şans veriyor. ( vermiyor da verdiriyorlar. ) Geri koca evine dönüyor.

Aşk duygusuyla mantığın sıfırlandı bir konu....

Tamam aşk yaşayayımda birazda bulunduğumuz durumu değerlendirelim(evlilik, çocuk, koca gibi)
Bu kadar duygulara esir olmayalım

Back
X