Asik olmak

Ben senin anneliğine bişey demedim ama bu içinde bulunduğunuz çarpık ilişkiler ilerde onu etkileyecek. Annem babam evli ama başka kişilerle ilişki yaşıyorlar. Sence bu iyi bişey mi???
Arkadaşım babası karaktersiz ben travma yaşadım ruhbilim kötü.babasi yaşıyor iğrenç ilişkiler.ben hayatımda kimseye doğru düzgün flört etmedim bile.bu gayrı ihtiyari olan bişey.yani inş boşanma işi hal olsun zamanla oturtucam herşeyi.suanda bulunduğum durum karmaşık.onla bunla gezip duygusuz durumlar yasamiyorumki.bi başkasını farketmeden sevdim.karsilikli olarak hemde.belki yarın birgün olmicak.bi sebepten işler yurumicek bilemem.anlatabildimmi

Elbette kimseye güvenmiyorum.tanidikca ancak böyle biri benim aynam olabilir dedim.yalana dolana saçma insanlara doydum.inan cok yorgunum.kalben iyi biri insan yerine konuldum.oda farkında yanls zamanda tanıştik.cok konuşuldu çok ölçüp biçildi herşey.evet yanlış ama insan aşık oluyor işte.baska birinin başına gelse bende çok güzel konuşur baya eleştirirdim.olan oldu şimdi durum bu
ne kadar zaman oldu pkeı sızın ?

İki konuşup rahatlayim diye girdiğin sohbetlerin sonunun böyle olacağı malum zaten.biz duygusal yapidayiz.baglanma duygumuz ağır basabilir.Sevgilinizle eğer sadece sandalda kalmayıp birliktelikte yasadiysaniz ilerde onunla olduğunuzda size hiç güvenmez..Onunla da mutsuz olursun.Bide çekişmeli boşanma işlemi çok uzar.Kısa sürse daha iyi dehilmi?
Anlaşmalı boşanma olmuyor malesef kendisi istemediği için zorluyor

Romanlara konu olcak bi cocukluk gençlik yaşadım.annem babam ayrı trajedik günler sorunlar sonrası sevdiğim adamla evlendim o 22 ben 21 yaşındaydım.neden evlendin derseniz bir yuvam olsun dedim bir omuz olsun dedim.ama bu umutlarla evlendiğim adam beni devamlı aldattı hor gördü aşağıladı sevmedi küfür etti.tam anlaştık dedim 3 sene evliliğim sonunda yavrum doğdu.onu okadar çok istedimki her ay testler yaptım bir parçam olsun istedim.keza bütün arkadaşlar evlenmiş çoluk çocuk sahibi olmuştu bile.neyse yaşım 26 oğlum 15 aylık.esimin zalimliklerine aldatmlarina dayanamadim.bende birini buldum saçma sapan sitelerden konuştum tanıştım bu adamla.bosanicam dedim tam 8 ay görüştük o zaten yaşadığım yerden uzakta yaşıyor.kendisi bekar.cok seviyorum cok aşığım inanın böyle bi hal nasıl aldı bu durum bilmiyorum.bazı sebeplerden evi terk etmem zaman aldı eşimle aram hep bozuktu ayrı yataklarda yattik ve oğlum doğduğunda bn zaten kocamdan vazgecmistim.8 ay boyunca bu sevdiğim adamla devam ettim ilişkime.arada görüştük ama hep haberdardır telefondan.cesaret edip topladım herseyimi gittim annemin yanına.bosanmak istyrm dedim vay eşim ne ağladi ne yalvardı.koyluyuz zaten biz milet bizi anlattı durdu ayrıldılar bunlar falan diye kadın evi terk etmiş diye.sonra araya bayram girdi annemler de bana bi şans daha ver dedi ve ben eve geldim.esime dedim bu iş burda bitmedi ortalık durulsun dava açılcak.cunku bana yenilir yutulur şeyler yapmadin dedim.oda zaten gurursuz ve piskinliginle ortada dönüp duruyor.ne gerçekten pişmanlık gördüm ne bi merhamet.zaten bana lohusayken hamileyken değer vermemiş adam on gün evden gttm diyemi pişman olmus.ben bu numaraları yemedim ama işte geldm geri malsef.okadar pişman oldum ama dermansız dert değil tekrar ayrılcam evden.zaten cekismeli olarak dava açıldı her ne kadar eşim olcak adamin haberi olmasada.benm bu yalancı pişkin adamla aramda herşey bitti sevmiyorum istemiyorum.ha başkasi olmasaydı gene sevmezdim.cunku bana hazmedemicem hatalar yaptı.bu gözlerim ne msjlar gördü ne fotolar gordu telefondan.suan birlikte olduğum kişiyse askerde yeni gitti.evden ayrıldığımi söylemiştim ama salak gibi geri geldim diyemedim.simdi diyeceksiniz ki çocuk var affet vs bu iş orayı çoktan geçti ben artık onla aynı yastığı paylasamam.on tane çocuğum olsa yine bu kararda olurdum.ne yapacağımı bilemiyorum.hersey çok karıştı.ama bu aşık olduğum adamı çok seviyorum.onunda beni sevdiğinden eminim.oyleki bu zamana kadar kmse tarafından böyle sevildiğimi hissetmedim bende kimseyi böyle sevmedim.cok kez ayrıldık olmasin dedik ama başaramadık.hayat bana bi zehirken bu adamin sesinde huzur buldum aylarca.boyle bi çıkmazdayım sizlerle paylaşmak istedim.siz olsaydınız ne yapardiniz demicem çünkü herkes yaşadığını biliyor.korkuyorumda eşimin tehditleri işi bu hale getirdi.hele bosan nasıl kafana sıkıyorum deyip duruyor.mahkeme kağıdı gelince vay halime benim.keske gerçekten eşimin pişman olduğunu beni sevdigini dusunseydim ama malesef bian bile sevildiğimi hissetmedim bi pişmanlık duymadım.bunu anlıyorum gözlerinde görüyorum.durum bu kötü bir dönemdeyim
Çok büyük hatalar yapmışsın ..21 yaşında evlenip ,defalarca aldatilmis olmana rağmen bile isteye çocuk yapmışsın . Aldatmalar devam etmiş ,bosanmamissin. Üstüne bir de sevgili bulmuşsun .. sebep her ne olursa olsun ,evliyken yeni bir ilişki yaşayan insanlara saygı duyamıyorum .

Bosanirsan sevgiline dikkat et ,hemen evlenme ..uzaktan rüya gibi olan yakinlasinca kabusa dönüşebilir. İlk evliliğinde çok acele etmişsin ,2.yi aceleye getirme ..kimseye güvenme ..cocugun var ,onun için her adımını defalarca düşün ..

Aynisini gorumcem yasadi tek farki kocasi bunu aldaltmazken.buda int bulmus bir kere kacti bu adama bulup getirdiler babasinin evine bosansin diye.duramadi orda kocama doncem dedi kocasida iki cocugu var diye affetti.gidince tekrar o adamla gorusmus gizli gizli.cocugu balkondan dustu hastneye bile cagirmis ortaya cikti.tekrar babasinin evine getirdiler bosan nereye gidersen git diye.cocuklarini iatemedi adam. cocuklari birakip gidecekti adama ama adam bunu almaya gelmedi.sonra tekrar kocama doncem dedi salak kocasi yine kabul etti simdi dondu.senide ona benzettim bosansan cocuklu bir kadini kabul etmez asla.kendi ayaklarinda durabileceksen kararini ver.cocugunu dusun once ask mesk ikinci planda olsun.

Benim durumundan kimse haberdar değil ben eşim beni aldatıyor diye dava açtım ve elimde msjlari var fotolar bir sürü sitesi vardı fake mesela onlar var.heralde seni aldatıyorum dicek halim yok.cevremde kimse bilmiyor burda yazdım sadece
Eşinizin yaptıkları başlı başına bir iğrençlik ama sizide evli bir kadın olarak aldatmanız aynı seviyeye düşürmüş malesef..Madem sizi aldatıyor katlanamıyordunuz kesin kararlılıkla boşanmalıydınız, üstelik eşinize açtıgınız davada bütün iğrençlikleri ortada iken sizin yaptıklarınız gizli kalıyor, kendinizi bu şekilde namuslumu hissediyorsunuz? Net olarak boşanmalısınız, diğer adamla evlenebilmeniz tamamen hayal ürünü kimse kocasını aldatan bir kadını eş olarak kabul edemez, metres olur kuma olur ama eşi yapmaz.. Boşan ve tamamen sıfır bir hayat kur kendine..

Arkadaşım babası karaktersiz ben travma yaşadım ruhbilim kötü.babasi yaşıyor iğrenç ilişkiler.ben hayatımda kimseye doğru düzgün flört etmedim bile.bu gayrı ihtiyari olan bişey.yani inş boşanma işi hal olsun zamanla oturtucam herşeyi.suanda bulunduğum durum karmaşık.onla bunla gezip duygusuz durumlar yasamiyorumki.bi başkasını farketmeden sevdim.karsilikli olarak hemde.belki yarın birgün olmicak.bi sebepten işler yurumicek bilemem.anlatabildimmi
Galiba benim değer yargılarım ahlak anlayışım ve aile yapım sizden çok farklı. Umarım oğlunuz için herşey iyi olur

Çocuğumu düşünüp hareket edeceğimden supheniz olmasin
Aynisini gorumcem yasadi tek farki kocasi bunu aldaltmazken.buda int bulmus bir kere kacti bu adama bulup getirdiler babasinin evine bosansin diye.duramadi orda kocama doncem dedi kocasida iki cocugu var diye affetti.gidince tekrar o adamla gorusmus gizli gizli.cocugu balkondan dustu hastneye bile cagirmis ortaya cikti.tekrar babasinin evine getirdiler bosan nereye gidersen git diye.cocuklarini iatemedi adam. cocuklari birakip gidecekti adama ama adam bunu almaya gelmedi.sonra tekrar kocama doncem dedi salak kocasi yine kabul etti simdi dondu.senide ona benzettim bosansan cocuklu bir kadini kabul etmez asla.kendi ayaklarinda durabileceksen kararini ver.cocugunu dusun once ask mesk ikinci planda olsun.

"cunku bana hazmedemicem hatalar yaptı."
Nasıl bi hazmedememek ki çocuk yaptırıyor sana, hem de bile isteye.. ilginç.. ne yaşamış olursan ol boşanmadan başka bi erkekle ilişkini alkışlayacak halimiz yok, kusura bakma..

Benim takıldığım tek konu böyle bir evliliğe neden çocuk yaptın? Yazık değil mı o çocuğa?
Diğer konun zaten saçma aşığım o da beni seviyor eminim diyorsun.Evli ve cocuklusun. Adam sadece vakit geçiriyor emin ol seni beklemiyor boşan diye. Senle birlikte kim bilir daha kaç kadınla görüşüyordur bunu akıl etmek o kadar zor olmamalı. Boşanmayı kafana taktıysan evi terk et. Kimseyi de dinleme şans ver diyecekler boşan demezler. eşin senin başkasıyla görüştüğünü görür duyarsa emin o cinnet geçirir ortada ne çocuk kalır ne sen. Biraz çocuğu düşünerek hareket edin ya. Bebek yaptınız madem düzgün bir şekilde büyütün. Ortada çocuk olmasa ne yaparsan yap da o adam duyduğunda sence sakin mı kalır böyle bişeyin karşısına? Ve malesef herşeyin ortaya çıkmak gibi bir durumu var. Yani sanmayın ki boşanana kadar duyulmayacak yaptığınız..
Benim önerim bir psikiatriye gidip tedavi olun çünkü yaptıklarınızın paikolojik sorunlarınız olduğunu gösteriyor.

Aldatmanin hiçbir geçerli sebebi olamaz ( bence ) bu kadın için de erkek için de geçerlidir , yok kocam beni aldattı ilgilenmedi duygusal boşluktaydım , yok karım ilgidizdi yetersizdi başka bi kadınla ilişki kurdum vesaire vesaire .
O zaman bütün aldatılan , zulüm gören , ilgi görmeyen eşler aldatsın , olur mu , doğru mu bu ?
Macera arıyorsan boşan , kocanla mutsuzsan boşanabiliyorsan boşan , karını istemiyorsan aldatacaksan boşan , doğru olan budur .

Ben durumumu savunmuyorum.en azndan boşandıktan sonra yon verseydim bazı şeylere.inanin 2 sene önce okadar başka bir insandim okadar normal okadar sorunsuzdumki tek derdim haftasonu temizliği bian önce bitirmekti.boyle manyakça bi hayata gözünü acacagimi bilemezdim.oglum doğdu ve bambaşka bir insan oldum baksa bi hayat yaşıyorum şuan..keske donsem 2 sene önceye enazindan bunu yapablseydim

Diyecegim;
1-Senle sen evliyken gorusen o adama guvenme.
2-ikiniz de birbirinizi aldatmissiniz .Sen de bu evlilikte buyuk bir kusur islemissin.Bunun da vebali cikar.Hadi kimse gormedi diyorsun.Vicdanin rahat madem.Cekismelide ortaya cikarsa cocugunu bile elinden alirlar.
3-Bosanirsan cocugunu dusunerek yasa lutfen.Onun basini egme.

Nette seni ve olsaydı 8 çocuğunu bile kabul eder sonuçta kaç km ötede senin bir sorumluluğun vs yok. Tabii ki bol keseden seviyorum aşığımlar havada uçuşacak. Önce boşan cidden eşin tahammül edilecek biri degil sonra kendi ayaklarının üstünde dur. O nette ne sözler verilir, senle konuşur bilgisayarın fişi çekildiğinde unutulur. Bir de aklen mantıken şimdi evli kadınlarla konuşan bir adam sence sana ne verebilir? O adamın yaptığı adilik degil mi millet bu kadar evli kadın fantazisi diye ortalıklara dökülürken. Başkasının namusuna yan gözle bakan adamdan sana hayır gelmez diyeyim.

Net sadece aracı oldu ne yazıkki yüzyüze gorustuk
Nette seni ve olsaydı 8 çocuğunu bile kabul eder sonuçta kaç km ötede senin bir sorumluluğun vs yok. Tabii ki bol keseden seviyorum aşığımlar havada uçuşacak. Önce boşan cidden eşin tahammül edilecek biri degil sonra kendi ayaklarının üstünde dur. O nette ne sözler verilir, senle konuşur bilgisayarın fişi çekildiğinde unutulur. Bir de aklen mantıken şimdi evli kadınlarla konuşan bir adam sence sana ne verebilir? O adamın yaptığı adilik degil mi millet bu kadar evli kadın fantazisi diye ortalıklara dökülürken. Başkasının namusuna yan gözle bakan adamdan sana hayır gelmez diyeyim.

Diyecegim;
1-Senle sen evliyken gorusen o adama guvenme.
2-ikiniz de birbirinizi aldatmissiniz .Sen de bu evlilikte buyuk bir kusur islemissin.Bunun da vebali cikar.Hadi kimse gormedi diyorsun.Vicdanin rahat madem.Cekismelide ortaya cikarsa cocugunu bile elinden alirlar.
3-Bosanirsan cocugunu dusunerek yasa lutfen.Onun basini egme.
Çocuğumun başını egcek bi durum yok cook şükür..

Back
X