- Konu Sahibi agresifkiz
-
Sizde mi aynı durumdasınız?Kendimi buldum
Öyle oluyor zaten sanki. Yani nasıl bir şeyi düşünmemeye çalışırsan daha fazla düşünür hale geliyorsun şu an durumum bu sanki. İlk başta o çok üstüme düştü tanışmak istedi ben geri durdum hep o aradı sordu. Tanıdıktan sonra şu an sanki ben sürekli onunla konuşmak istiyor gibiyim. Korktukça daha da bağlanıyor gibiyim.korkarsanız ona daha yakın olursunuz
anı bırakın herşeyi ilişkinizi kendinizce anlamdırmayın evlilik flört yada sevgili diye .şu meslekten dolayı aldatır demek çok saçma ilişki kararınızda her zaman en yakınlarınız sizi yanıltır aceleniz yok ise bırakın neler olacak görün...Öyle oluyor zaten sanki. Yani nasıl bir şeyi düşünmemeye çalışırsan daha fazla düşünür hale geliyorsun şu an durumum bu sanki. İlk başta o çok üstüme düştü tanışmak istedi ben geri durdum hep o aradı sordu. Tanıdıktan sonra şu an sanki ben sürekli onunla konuşmak istiyor gibiyim. Korktukça daha da bağlanıyor gibiyim.
Ama ya sonra geri dönüşü olmazsa aşık olursam? Evlenmeye kadar giderse bu büyük ve önemli bir karar. Asker mesleği çok başka çünkü sanırım herkes altından kalkamayabilir.anı bırakın herşeyi ilişkinizi kendinizce anlamdırmayın evlilik flört yada sevgili diye .şu meslekten dolayı aldatır demek çok saçma ilişki kararınızda her zaman en yakınlarınız sizi yanıltır aceleniz yok ise bırakın neler olacak görün...
erkeklerin klasik yoludur ilk başlar bağlamaya çalışır daha sonra tam tersi kadınlar
aşık olursanız çözüm ararsınız ama kararsız ve ona bağlı olursanız şuan ki gibi kontrol aldına alınırsınız .... her ilişkide olan artılar ve eksiler gibi düşünen asker eşi olmak bazı durumlarda artı bazı durumlarda eksidir ama şuan sizin sadece kendi mutluluğunuz için ikili konuşmanıza anlam yğklemeyin tanıyın .. ilişkilere hele kadın tarafından evlilik gözü ile direl bakıldığında sonu her zaman güzel bitmiyorAma ya sonra geri dönüşü olmazsa aşık olursam? Evlenmeye kadar giderse bu büyük ve önemli bir karar. Asker mesleği çok başka çünkü sanırım herkes altından kalkamayabilir.
Zaten evlilik düşüncem yok uzun bir süre en azından bir üç yıl. O benden büyük aramızda beş yaş var benim için erken yeni atandım memurum beklemek istiyorum. Haberi de var. Korkularım tabi bağlanmaktan biraz yol yakınken vazgeçsem mi diye ondan düşünüyorum.aşık olursanız çözüm ararsınız ama kararsız ve ona bağlı olursanız şuan ki gibi kontrol aldına alınırsınız .... her ilişkide olan artılar ve eksiler gibi düşünen asker eşi olmak bazı durumlarda artı bazı durumlarda eksidir ama şuan sizin sadece kendi mutluluğunuz için ikili konuşmanıza anlam yğklemeyin tanıyın .. ilişkilere hele kadın tarafından evlilik gözü ile direl bakıldığında sonu her zaman güzel bitmiyor
yol yakın değil artık aslında .. pişman olup onu kendinize çekmek istersiniz işte o zanan fazla ödün verirsiniz şuan arkdaş modunda olun siz tanıma değil sizin bu tavrınız sizi ona altın tepside sunmak olur ... ne kadar geri çekileyim derken o kadar fazla düşünuyor olmanzZaten evlilik düşüncem yok uzun bir süre en azından bir üç yıl. O benden büyük aramızda beş yaş var benim için erken yeni atandım memurum beklemek istiyorum. Haberi de var. Korkularım tabi bağlanmaktan biraz yol yakınken vazgeçsem mi diye ondan düşünüyorum.
Evet bunu ona yansıtmamaya çalışıyorum aslında çünkü gerçekten hala karar aşamasındayım. Biraz geri duruyorum bakalım.yol yakın değil artık aslında .. pişman olup onu kendinize çekmek istersiniz işte o zanan fazla ödün verirsiniz şuan arkdaş modunda olun siz tanıma değil sizin bu tavrınız sizi ona altın tepside sunmak olur ... ne kadar geri çekileyim derken o kadar fazla düşünuyor olmanz
o heycanlansız o yazmak istesin sizi ikna etmeye çalışsın .. siz evlilik ilişki konularında konuşmayın bileEvet bunu ona yansıtmamaya çalışıyorum aslında çünkü gerçekten hala karar aşamasındayım. Biraz geri duruyorum bakalım.
Aynen hiç açmıyorum aksine uzağım öyle şeylere diyorum ki birazcık öyle gibi. Genelde onun üstüme düşmesini bekliyorum sadece şu üç beş gündür görevde arada merak edip durumunu soruyorum ama sonra eskisi gibi olacağım.o heycanlansız o yazmak istesin sizi ikna etmeye çalışsın .. siz evlilik ilişki konularında konuşmayın bile
EvetSizde mi aynı durumdasınız?
böyle bir endişe var insanlarda ama bunu atmak lazım. başkasıyla konuşuyor olması sizle konuşmak istemediği anlamına gelmez. insanın sevmesi kalbinin çarpması güzel bir şey ama en önemlisi şu ki bu beyefendinin hayatı bir süre aşağı yukarı böyle olacak. en iyi ihtimalle evlenseniz bile kaygılanan ve korkan bir haliniz olacak bu zor görev zamanlarında. buna hazır mısınız önce onu tartın. ikincisi de hiç yüz yüze görüşmediyseniz sözlere anlam yüklemeyin. insan cidden her türlü kelimeyi sarf edebilir her türlü aşk sözcüğünü söyleyebilir önemli olan birebir olduğunuzda yaptığınız paylaşımdır. iki insan bir süre fiziken birlikte olmadan karşıdaki insanı gerçekten sevip sevmediğini o insanlar bir ömrün geçip geçmeyeceğini anlayamaz. ihtiyatlı davranın.bazen çevrim içi olup bana yazmadığını görüyorum
Kesinlikle her kelimesine katılıyorum. Dikkatli davranmaya çalışıyorum ama korkuyorum da işte aşık olmaktan çünkü gerçekten etkiliyor beni. Çok düzgün biri gibi duruyor.böyle bir endişe var insanlarda ama bunu atmak lazım. başkasıyla konuşuyor olması sizle konuşmak istemediği anlamına gelmez. insanın sevmesi kalbinin çarpması güzel bir şey ama en önemlisi şu ki bu beyefendinin hayatı bir süre aşağı yukarı böyle olacak. en iyi ihtimalle evlenseniz bile kaygılanan ve korkan bir haliniz olacak bu zor görev zamanlarında. buna hazır mısınız önce onu tartın. ikincisi de hiç yüz yüze görüşmediyseniz sözlere anlam yüklemeyin. insan cidden her türlü kelimeyi sarf edebilir her türlü aşk sözcüğünü söyleyebilir önemli olan birebir olduğunuzda yaptığınız paylaşımdır. iki insan bir süre fiziken birlikte olmadan karşıdaki insanı gerçekten sevip sevmediğini o insanlar bir ömrün geçip geçmeyeceğini anlayamaz. ihtiyatlı davranın.
Ne kadarmış maaşları ahsjkkflfKonuyu görünce hemen subay maaşlarına baktım. Aşka bakış açım budur shsjsjs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?