• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşık olunur mu

Florya35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
135
Puanlar
33
27+ yaş sonrası aşık olunur mu ? Sevgılı ya da görücü usulü fark etmez. Ailem yüzünden her şeye geç kaldım benım salak kafam ya sankı ömür boyu ailem benımle olcak işte ben bu farkındalığı sonradan fark ettım. 20 yaşında hayatta cıvıl cıvıl bakarsın sonrasi işte ben gıbı olur🥺

keşke o yaşları bekleseydim
hemen evlenmeseydim o yaştan sonra daha güzel olur bence :KK52:hem hayatımı yaşamış olurdum hem cahilliğim geçmiş olurdu aşkın yaşı yoktur tabi ama evliliğin olması gerekiyormuş :)

keşke o yaşları bekleseydim
hemen evlenmeseydim o yaştan sonra daha güzel olur bence :KK52:hem hayatımı yaşamış olurdum hem cahilliğim geçmiş olurdu aşkın yaşı yoktur tabi ama evliliğin olması gerekiyormuş :)
Ams bu yaştan sonra her şey gözüne batıyor kı

27+ yaş sonrası aşık olunur mu ? Sevgılı ya da görücü usulü fark etmez. Ailem yüzünden her şeye geç kaldım benım salak kafam ya sankı ömür boyu ailem benımle olcak işte ben bu farkındalığı sonradan fark ettım. 20 yaşında hayatta cıvıl cıvıl bakarsın sonrasi işte ben gıbı olur🥺
Aşkın yaşı yoktur ama herkes aşık olacak diye bir şey de yoktur bence. Hiçbir şey için geç kalmış değilsiniz.

Bacım senin başka derdin yok mu:işsiz:

Buram buram umutsuzluk saçıyorsun, olacağı varsa da olmaz bu gidişle.

Aşık olunur niye olunmasın.Duygularımız yok mu bizim? Valla önümüze doğru kişi çıkmıyor çıksa olurduk bence aşık

Dalga geçiyorsunuz diye konu açmışsın da şimdi bu şekilde sen değil de 27 yaşında gencecik bir kadın yazsa bence sen de daha neler derdin. Yani yazdığın şeyi dönüp bir oku bence. Sanki artık orta yaşları da geçmişsin hayatına hiç kimse girmemiş umudunu da kaybetmişsin. Aşık olunur mu diyorsun aşk insani bir duygudur tabiki de olunur. Ailem benimle olacak derken bırak ömür boyu sana destek olsunlar zaten. Bu kafayla bulacağın kişi sence hayırlı mı olur. Bari herhangi bir sorun yaşarsan gidecek bir kapın olsun. Ben ciddi yazıyorum da ne oluyor kırk kere destek al dedik kırk kere kötü konuşan saygısız kişiden olmaz dedik. Burada görüyorum bana bunu dedi bu çok mu kötü bir söz affedilmez mi falan diye millete soruyorsun. "Yok kötü değil ne olacak herkes sinirlendiğinde böyle şeyler der" diye bir cevap beklemiyorsan sorma amacın ne. E insanlar da doğal olarak dalgaya vuruyorlar.

Back
X