• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilimden sonra toparlayamıyorum.

Siz biraz kanka gibi miydiniz? Bu duygusal bir ilişki miydi

Benim açımdan kanka gibi değildik. Mesela asansörde birbirimizi sıkıştırır öpüşürdük. Ama daha fazlası var mı öyle yalnız kalalım ufak ufak böyle sevişmeye yönelik bir şey yok. Kuru kuru öpüşme yiyişme işte.

Biseksuel olabilir hatta bunu duygusal olarak da yaşıyor olmalı ki onun dolduruşuna gelip sizinle buluşmasında size diş bilemiş.

Başka türlü bir erkek diğer erkeğin lafıyla hareket etmez.

Kocan olsaydı ve duygusal olarak bir başka erkekle aldatıysaydın bunun travması çok daha uzun sürerdi.

Bu ayrılığı Allah'ın seni kurtarması olarak gör, sadaka dağıt, hayır işle ve çivi çiviyi söker diyerek etrafına bakın.:süslü:

Oturup bekleyerek acı geçmez.

Eksilen sevgi, yerine konduğu zaman, insan yeniden sevilebilir olduğunu gördüğü zaman iyileşiyor.🥹

Büyük ihtimal duygusal bir şey var aralarında. Buraya yazmadığım örnekler var aralarında geçen asla hiçbir normal erkeğin yapmayacağı.

Mesela sosyal medya hesaplarında yedi fotoğraf varsa dört fotoğrafta yan yana oturmuş pozları var. Bu fotoğrafları biz ayrıldıktan sonra paylaştılar.

Çivi çiviyi söker

çivi çiviyi söker anında yenisini bulur geçerim hiç valla...

Düzgün erkek yokki ortada. Olsa bile hiç oturup sıfırdan sevgililik, flört tanışma yoluna giremem. Ya ciddi biri olur altı aya bir yıla evlenirim ya da böyle düzgün temiz kibar biri olur cinsellik amaçlı görüştüğüm biri olur. Hiç öyle yeni bir sevgilim olsun hevesim yok.

Düzgün erkek yokki ortada. Olsa bile hiç oturup sıfırdan sevgililik, flört tanışma yoluna giremem. Ya ciddi biri olur altı aya bir yıla evlenirim ya da böyle düzgün temiz kibar biri olur cinsellik amaçlı görüştüğüm biri olur. Hiç öyle yeni bir sevgilim olsun hevesim yok.
bir keresinde jigolo buldum adam fenaydı:))

Back
X