• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''Asil Bey'in'' halleri

Sabır mı hee evet siteden ağır aksak yüklendiği için haklısın Asil'im laelaelaelaelae Aman sen oyunculuğu annen de kameramanlığı aksatmasın yeter bana :Saruboceq:

O ne popo sallama yaa :roflol: Hani Asil çok asil ya, birden çok komik geldi, bir de patiyi boğa gibi yere sürtüyor kaydirigubbakcemile3 2 poşetli bölümde ortada bir de top olsaydı, hani diyecektim çift kale tek futbolcu maç yapıyor :roflol: 41'lerce kere :nazar: Asil'e, boy pos minik kaplan gibi salınıyor vallahi sengözlerimebaksanab

Her haliyle asil benim oğlum :dilcikar: O pati zaten sürekli havada... Bir şey dikkatini çektimi hemen bir patisini havaya kaldırıyor, iyice ne olduğunu anladığında da hurra hücum :roflol:

Orda bir de top olsaydı ne olurdu bilmiyorum hangisine koşacağını şaşırırdı şebek kaydirigubbakcemile3

Teşekkür ederiz teyzesi annesinin minik kaplanı o... :asigim:

nan Asil orda pozisyon alıyor, av halinde saldırmadan önce o popo sallanarak yukarı çıkar veeee fırlaaaa:roflol:

Sizde çocuğa popo sallıyo diyosunuz ayıp :dilcikar:

Hayır Badem'de sallayıp durur herdaim bişeyler kovaladığı için oğlumunda adı çıksın istemedim tamam tamam zaten çıktı ama:roflol:

Bu arada Asilin bacak boyu dikkatimi çekti uzun gibi duruyor işallah ilerde badem amcası gibi yarma olur:roflol:

5 aylık demi bizimkilerle hemen hemen aynı bizimkilerin bacak boyu anneye çekmiş kısa asile göre.

Ki şükür ediyorum evde 3 yarmayla naapardım ben:tomato:

Ama popo sallıyor işte napalım hangi sebeple olursa olsun sallıyor mu sallıyor... No problem kaydirigubbakcemile3

Asil biz onu mayısta aldığımızda iki aylıktı. Muhtemel sizinkiler gibi mart bebesi o da... :emir_bebek: Ama bacak boyu son aylarda çok uzadı... İran kedilerinin zaten cinsleri gereği bacak boyları uzun olmuyor.. Sarman, tekir ve Ankara kedileri uzun bacaklı oluyorlar, çünkü onlara ayrıca bir avlanma yetisi verilmiş...Asil bir de çok güçlendi ya bazen baş edemiyoruz valla ben onun yarma halini düşünemiyorum şimdiden... kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
Badem'inde işte ilginç ki bacak boyu çok uzun. Veteriner de demişti yavrular babaya çekerse yandınız diye:roflol:

Yaramazlık mı o da ne duymamış olimm:roflol: Benimkiler çok uslu kaydirigubbakcemile2

Badem'inde işte ilginç ki bacak boyu çok uzun. Veteriner de demişti yavrular babaya çekerse yandınız diye:roflol:

Yaramazlık mı o da ne duymamış olimm:roflol: Benimkiler çok uslu kaydirigubbakcemile2

Yavhu dört tane kedi var hepsi uslu olsa nolcek... Yani bir kediyle ev evlikten çıkıyorsa dört kediyi düşünemiyorum delikafadulden

Yavhu dört tane kedi var hepsi uslu olsa nolcek... Yani bir kediyle ev evlikten çıkıyorsa dört kediyi düşünemiyorum delikafadulden

Uslu derken mübala yapıyordum nan:roflol:

Ahh o yaptıklarıÇok üzgünüm çoookGece gündüz uyutmazlar saçımı yolarlar uyandırmak için ben kalkıncada hadi oynayalım derler ben gözler pörtlekakannehir

Yemek yedirtmezler:roflol:Daha anlatmayayım:roflol:

Uslu derken mübala yapıyordum nan:roflol:

Ahh o yaptıklarıÇok üzgünüm çoookGece gündüz uyutmazlar saçımı yolarlar uyandırmak için ben kalkıncada hadi oynayalım derler ben gözler pörtlekakannehir

Yemek yedirtmezler:roflol:Daha anlatmayayım:roflol:

Mubala yaptığını biliyorum ben de mubalana bir espiri yapayım dediydim emme :dilcikar:

Yavhu bu kedilerin saç takıntısı nerden geliyor acaba? Asil de tüm gece tepemizden inmiyor, uyandığında da saçımızı başımızı yemeye çalışıyor, kafamızı ısırıyor kerata kaydirigubbakcemile3

Mubala yaptığını biliyorum ben de mubalana bir espiri yapayım dediydim emme :dilcikar:

Yavhu bu kedilerin saç takıntısı nerden geliyor acaba? Asil de tüm gece tepemizden inmiyor, uyandığında da saçımızı başımızı yemeye çalışıyor, kafamızı ısırıyor kerata kaydirigubbakcemile3

Benim meleğim de koltuğun arkasına çıkar benim at kuyruğa sarılıp yalamaya başlardı. Ama ne iştahla cokacimcoook :gitme:

Benim meleğim de koltuğun arkasına çıkar benim at kuyruğa sarılıp yalamaya başlardı. Ama ne iştahla cokacimcoook :gitme:

Benimki de öyle... Hem yalıyor hem de ısırıyor büyük bir iştahla.... Yiyip yemediği konusunda şüpheliyim :roflol:

5974_123937064039_685139039_2240262_532143_n.jpg

5974_123937069039_685139039_2240263_6071994_n.jpg

5974_123937079039_685139039_2240264_6721407_n.jpg
:nazar:
Olimpiyatlarda TR yi temsilen jimnastik branşında yer alması taraftarıyım.. Kıvraklığa bak yahu! :roflol: Dönerken düğüm olup kalacak yakında.. :roflol:

Minnaklığa bakınız ya.. O sarkan yeşil boncuğunu yesinler..
GALİBA KIZDI...:çok üzgünüm:

830.jpg
Kediler suyu sevmez diye duymuştum.. Asil merakla bakıyor.. sanırım henüz sevip sevmediğine karar verememiş..
Bu fotodaki bakışlar bir harika.. :nazar:
Not: Ama sonraki fotolarda suyu sevmediğine karar vermiş olduğu da gözümden kaçmadı..

CAMDAN CAMAAAA:)

4453.jpg

Bİ SİNEK GÖRDÜM SANKİ ....

4469.jpg
Sallanan boncuğun devamı buradaymış ve de çok bi’şahaneymiş.. :nazar:
Büyük yerden gelen emre göre güzel bir “kolye” demek istiyorum.. yerimseniben Patisinin altındaki sarışınlık da pek bi'güzelmiş.. zemuszemus

Hem uyuyor hem masaj yaptırıyor sıpa kaydirigubbakcemile3

Dailymotion - Uykucu - Hayvanlar Kanalı
O nasıl yatış öyle yaaaaaaaaaaaaa.. O nasıl kendini sevdirmeeeeek?!?!
İlk saniyelerdeki çizikli çoraplı ayaklı hareketi görmesem diyecem ki fidyo değil foto.. O daldan dala zıplayan hal gitmiş.. yerine uyuşuk bi’ Asil Beycik gelmiş.. Hoş gelmiş..
Kolye koleksiyonuna da hayran kalmamak mümkün değil..
Kolunun altını severken benim için hoş oldu sanarsın benimki okşandı.. Gıdıklanmama ramak kala ellerinin yönü değiştiği için teşekkürler HİScim.. :utangac:

Alın size Asil in poşet sevdası:) buyrunnnnnnnnn

Püsküütcüm bu video özellikle senin için... a.s. Eğer dikkatli bakarsan bikaç yerde Asil in az da olsa popo salladığını görebilirsin. Artık tatil dönüşü izlersin.yerimseniben

Dailymotion - Asil poşet oynuyor - Hayvanlar Kanalı
Ay ay aaaay kişiye özel fidyo çekilmiş :hooray: O popoya kurban olsunlar.. zarif adamın poposu da zarif oluyo yahu.. Ya da popo zarif olduğu için mi adam zarif duruyor.. :roflol: Mavi beyaz poşetten çıkarken salladı poposunu mannak yaaa .. Bi’de kırmızı beyaz poşetteyken dönüp de kuyruğunu incelemedi mi ona koptum.. Sanki o kuyruğun kendisine ait olduğunu o an kavradı :roflol:

Poşet kovalamaca derken hoooop karton çantayı yuvası olarak benimser Asil Beycik.. Ablası sen ona küçük bir ev al bari.. Kendi sınırlarına önem veriyor anladığım kadarı ile..

Bi’de ne dicem.. kedilerin oyun oynamak için insana ihtiyaç duymaması dikkatimi çekiyor.. Lulut hayatta tek başına oynamaz.. Yanımda öylece yatıp bekler.. Sarp da öyleydi… Şimdi 4patiden sonra Asil beyin kişiliğinden yaptığım çıkarım bu.. Bu sadece bir çıkarım sakın sakın genelleme değil ha.. yerimseniben

Bir poşete bir kutuya.. ablayla saklambaç mı oynuyor bu şımarık? :roflol: Bir ara da pusu kurdu sanki.. Önce dondu kaldı.. Sonra kulaklar kabardı ve avına yavaş yavaş yaklaştı.. Acaba ne diye merakla beklerken meğer sadece uzun atlama denemesiymiş..

Daha bebek olduğundan mı yapısından mı bilemiyorum ama çok narin bir bey bu yahu.. Bedeni de adı gibi.. :nazar:

Ve derken bir atlama daha… Hoooooop torbanın içine.. hedef 12 :lepi: Koptum yaaaa poşete uzun atlama rekorunu bildirmek lazım yetkililere..

Senin genellemesin çıkarımını yirim opuyorumnanaktan

Valla püskütüm ben yatıyorsam oyuna katılmamışsam senin aldığın:asigim: fare ile oynuyorlar:roflol:

O fareyi de çekecem fotosunu ne halde olduğunu:roflol: Yardılar bağırsakları çıktı allama düdüğü yok artık:roflol: Kuyruğuna yemişler:roflol:(Derken kopardılar)

Ama hala fareye deliler. Mercan oynarken, çaki gelirse bir hırlıyor vermem diye sorma. GEcenin 5 inde de fareyi zıplatırken TV nin üstüne konmuş fare. Ben de uyuyordum. Mercan onu alacma diye TV sehbasına zıplayınca olanlar oldu kaplumbağalar hariç herşey yerdeydi düşün o sese ben nasıl sıçradım:roflol:

Offf amma çenem uzadı:utangac: Yani çıkarım kısman çok doğru hatta bensiz daha manyak oynuyolar:roflol:

Senin genellemesin çıkarımını yirim opuyorumnanaktan

Valla püskütüm ben yatıyorsam oyuna katılmamışsam senin aldığın:asigim: fare ile oynuyorlar:roflol:

O fareyi de çekecem fotosunu ne halde olduğunu:roflol: Yardılar bağırsakları çıktı allama düdüğü yok artık:roflol: Kuyruğuna yemişler:roflol:(Derken kopardılar)

Ama hala fareye deliler. Mercan oynarken, çaki gelirse bir hırlıyor vermem diye sorma. GEcenin 5 inde de fareyi zıplatırken TV nin üstüne konmuş fare. Ben de uyuyordum. Mercan onu alacma diye TV sehbasına zıplayınca olanlar oldu kaplumbağalar hariç herşey yerdeydi düşün o sese ben nasıl sıçradım:roflol:

Offf amma çenem uzadı:utangac: Yani çıkarım kısman çok doğru hatta bensiz daha manyak oynuyolar:roflol:
O fare dükkanın sakin sularında raflarında beklerken oldukça güçlü ve dayanıklı görünüyordu.. Tabe o zaman bilmiyoduk veletlerin nasıl canavar kişilikte olduklarını.. Yoksa üzerine beton döker öyle yollardım :roflol:
Olan fareye olsun o önemli değil de, parçalayacak kadar keyif almalarına çok seviniyorum..
Anlattığın sahne de kahkahadan yerlere yatılacak gibi.. iyi ki kapluşlara bi'şeycik olmamış.. Deli bunlar yahu!
Sensiz daha manyak olduklarına göre sen sen ol hiç uyuma abi :roflol: :roflol: Ya da diğer canlıların güvenliğini sağladığından emin ol sonra dal mışıla.. opuyorumnanaktan

:nazar:
Olimpiyatlarda TR yi temsilen jimnastik branşında yer alması taraftarıyım.. Kıvraklığa bak yahu! :roflol: Dönerken düğüm olup kalacak yakında.. :roflol:

Minnaklığa bakınız ya.. O sarkan yeşil boncuğunu yesinler..

Kediler suyu sevmez diye duymuştum.. Asil merakla bakıyor.. sanırım henüz sevip sevmediğine karar verememiş..
Bu fotodaki bakışlar bir harika.. :nazar:
Not: Ama sonraki fotolarda suyu sevmediğine karar vermiş olduğu da gözümden kaçmadı..

Sallanan boncuğun devamı buradaymış ve de çok bi’şahaneymiş.. :nazar:
Büyük yerden gelen emre göre güzel bir “kolye” demek istiyorum.. yerimseniben Patisinin altındaki sarışınlık da pek bi'güzelmiş.. zemuszemus

O nasıl yatış öyle yaaaaaaaaaaaaa.. O nasıl kendini sevdirmeeeeek?!?!
ılk saniyelerdeki çizikli çoraplı ayaklı hareketi görmesem diyecem ki fidyo değil foto.. O daldan dala zıplayan hal gitmiş.. yerine uyuşuk bi’ Asil Beycik gelmiş.. Hoş gelmiş..
Kolye koleksiyonuna da hayran kalmamak mümkün değil..
Kolunun altını severken benim için hoş oldu sanarsın benimki okşandı.. Gıdıklanmama ramak kala ellerinin yönü değiştiği için teşekkürler HıScim.. :utangac:

Ay ay aaaay kişiye özel fidyo çekilmiş :hooray: O popoya kurban olsunlar.. zarif adamın poposu da zarif oluyo yahu.. Ya da popo zarif olduğu için mi adam zarif duruyor.. :roflol: Mavi beyaz poşetten çıkarken salladı poposunu mannak yaaa .. Bi’de kırmızı beyaz poşetteyken dönüp de kuyruğunu incelemedi mi ona koptum.. Sanki o kuyruğun kendisine ait olduğunu o an kavradı :roflol:

Poşet kovalamaca derken hoooop karton çantayı yuvası olarak benimser Asil Beycik.. Ablası sen ona küçük bir ev al bari.. Kendi sınırlarına önem veriyor anladığım kadarı ile..

Bi’de ne dicem.. kedilerin oyun oynamak için insana ihtiyaç duymaması dikkatimi çekiyor.. Lulut hayatta tek başına oynamaz.. Yanımda öylece yatıp bekler.. Sarp da öyleydi… Şimdi 4patiden sonra Asil beyin kişiliğinden yaptığım çıkarım bu.. Bu sadece bir çıkarım sakın sakın genelleme değil ha.. yerimseniben

Bir poşete bir kutuya.. ablayla saklambaç mı oynuyor bu şımarık? :roflol: Bir ara da pusu kurdu sanki.. Önce dondu kaldı.. Sonra kulaklar kabardı ve avına yavaş yavaş yaklaştı.. Acaba ne diye merakla beklerken meğer sadece uzun atlama denemesiymiş..

Daha bebek olduğundan mı yapısından mı bilemiyorum ama çok narin bir bey bu yahu.. Bedeni de adı gibi.. :nazar:

Ve derken bir atlama daha… Hoooooop torbanın içine.. hedef 12 :lepi: Koptum yaaaa poşete uzun atlama rekorunu bildirmek lazım yetkililere..

Hoş gelmişin püsküütüm gelişin belli olmuş...:1hug:

Evet çok kıvrak bizim Asil beyimiz, bazen yatakta onu sıkıştırıyorum, öpücük ve sevgi manyağı yapıyorum tabi bu sıkılınca kaçmaya çalışıyor... O kadar sıkıştırmama rağmen ters dönüyor alttan giriyor üstten çıkıyor kaçacak bir delik buluyor kendine hınzır kaydirigubbakcemile3

Suyu tek seven kedi Van kedisi püsküütcüm, diğerleri hiç sevmez... :1no2: Ama Asil o kadar da nefret etmiyor, yıkanırken sorun çıkarmıyor mesela... Özellikle şampuanlanıyorken masaj yapıyorum çok da güzel duruyor sıpış... Ama yüzüne suyu döktüğüm zaman hoşlanmıyor işte... Hemen pışşııı pışşııı diye hapşuruyor. kaydirigubbakcemile3

Evet tasma değil kolye delikafadulden

O patisinin altındaki sarışınlık diğer patisinin altında ve çenesinin altında da var... Nasıl bu kadar simetrik olmuş anlamadım... :asigim:

Evet o çizikli çoraplı ayaklı şey benim ayağım oliyiii kaydirigubbakcemile3 Fidyoda fidyo yanee foto değil bizde kandırmaca olmaz :dilcikar:

Bazen Asil e öyle sevdirme halleri geliyor. Ama bu bi bambaşkaydı yani... opuyorumnanaktan Hele banyoya girip de kapıyı kapatırsam ben çıkana kadar kapı önünde bekliyor, mıyıklıyor. Çıkınca da yere yatıyor göbeğini açıyor kıvrıla kıvrıla dönüyor önümde onu seveyim diye... :roflol:Birde dışardan eve geldiğimi kapının kapanmasından anlıyor... ılk önce bir mıırk mııırk sesi duyuyorum.. :asigim: Sonra da şangır şangır zil sesi... Koşarken bizim Asil in çanı çalıyor :roflol: Teee merdivenden zıplaya zıplaya geliyor, ayaklarıma ve bacaklarıma sürtünüyor... :asigim:

Evet canım biraz kişiye özel oldu ama diğerleri de faydalandı kaydirigubbakcemile3 Çok zariftir benim oğlum hele poposu daha zariftir. Hatta poposu zarif olduğu içindir ki kendisi de zariftir. :dilcikar:

Bu video ya da foto paylaşım olaylarını neden seviyorum biliyor musunuz? Benim fark edemediğim şeyleri sizin fark edip de söylemeniz ya da değişik bakış açısıyla bakmanız... Ulen ben onun dönüp de kuyruğuna baktığını hiç fak etmemişim ya.... :roflol: Hangi arada derede yapmış hınzır... CADIARZU Kuyruğunu keşfedişi ilk değil... Asil arada bir bakıyor kuyruğum yerinde mi değil mi diye... Yerindeyse içi rahatlıyor yolunda devam ediyor. :roflol:

Evet Asil kendi sınırlarına önem veriyor, en çok önem verdiği ve klasik yatma yeri annesi ile babasının ikinci yastıklarıdır... Yani sürekli anne ve babasının tepesinde yatar... Uyandığında canı sıkılırsa anne ve babanın kafalarınına bikaç pati atıp saçlarıyla oynamak için. kaydirigubbakcemile3

Evet püsküütcüm genellemen doğru olmuş... Aslında sadece oyun oynamak için değil, genel anlamda hiçbir şey için insana ihtiyaç duymaz kediler... ınsanları yanlarında hissetmeleri hoşlarına gider, ama hiç bir zaman insana muhtaç değillerdir... Ve bunun için de kesinlikle ve kesinlikle kişiklerinden ve özgürlüklerinden ödün vermezler.. :olmaz: Tabi bazı cins kedileri ayrı bakıma muhtaç oluyorlar onları istisna olarak alıyorum... a.s

Oyun oynamaya gelince aslında Asil le çok aşırı derecede oyun da oynamıyorum... Çoğunluk kendisi oynuyor garibim, mesela gündüzleri çalıştığım için evde onu yalnız bırakıp gitmek zorunda kalıyorum. Odasında toplu halde bulunan bütün ayıcıkları, balığı, yumağı ve bilimum oyuncak niyetine koyduğu şeyler ben eve geldiğim de evin değişik yerlerinden çıkıyor. kaydirigubbakcemile3 Kanepelerin arkası ve altı Asil in oynarken kaçırdığı ve o kıvrak bedeniyle ve patileriyle uzana uzana yetişemediği için alamadığı ıvır zıvırlarla dolu oluyor... Oynayacak hiç bir şey bulamazsa da kendi kuyruğuyla oynuyor... :roflol: ılk önce sallıyor sonra da ilk defa görmüş gibi kuyruğunun peşinde dolanıyor delüüü :roflol: Ya da enerjisi yerindeyse bir şevk geliyor kendi başına evi baştan aşağı 90 km hızla koşuyor... Hatta bir ara videosunu çekeyim dedim de hızına yetişememiştim... Asil harici evde ne varsa çıkmıştı videoda...:roflol: Koltukların üstü altı, merdivenler, sandalyelerin üstü her yere tırmanıp kamburunu çıkarıp tekrar koşmaya başlıyor hurrraaa durdurabilene aşk olsun... delikafadulden Ben de bir köşede kitabımı okurken bir yandan da Asil e bakıyorum bu delü napıyor diye :roflol:

Son düzenleme:
Püsküütüm de gelmesiyle Asil'in topiği de coşmuş, alıntı yapayım demiştim ama çok uzadı sayfa kaydirigubbakcemile3

Gerçekten kediler ve köpekler arasındaki bu oyun arkadaşı ihtiyacını hiç düşünmemiş olduğumu fark ettim. Tatilde kaldığımız yerde, çoğu motel ya da resoranlara ait ama serbest gezen koca koca köpekler akşam 7 gibi sahil tenhalaştığında küçük çocuklar gibi :ecrin_bebek: azmaya başlıyordu. kaydirigubbakcemile3 Ya ayran kutusu, ya pet şişe ağızlarında. Ama tek başlarına sakin sakin volta atan tipler oluyorlardı bütün gün :1closedeyes:

Asil'in kuyruk yoklaması :roflol:
E fücudu da kendi gibi Asil, doğru :nazar:

he he, aslında kediler biraz daha tembel insan dostu sanırım :kedi: oturduğun yerden seyret, gülmekten öl, tabii yoğurmamak için dayanabilirsen :asigim:

Sen de mi Mercanüs! akannehir Çaki'yi geçti anlaşılan uzun atlamalarda delikafadulden Amanin ninjaların yerinde kaldığına bin şükür :Saruboceq:

Demek ki fare artık sadece Nev'in yatağında kalmalı :jeyyar: Hoş kilo vermezse artık 4patiler sığamayacak o yatağa ama laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile4
Not: 4patilerin tombişleşmesinin konuyla hiç alakası yoktur :dilcikar:

Azını burnunu kırıcam o olcak yufkaaa hırrrr :mymka:

Hem ben seninle konuşmuyorum şuan:dilcikar:

.... google ask me anam:roflol:

Az sonra bir sulu kedi videosu koyacamda bulamadım:roflol:

Dün izlediğim bir videoya bayılmış yeri gelmiş vereyim:roflol:

Suyu çok nadir seven kedi bulunur ama cinsi ile alakalı olcağını sanmıyorum hiscim ya:asigim: Karakter gibi çünkü. Mesela Mercan sadece akan sudan içer(buarada hepsi pardon) Ama Çaki patilerini suya sokar:roflol: Arkadaşımın kedisine küvete atlardı:roflol:

Ya şu videoya öldüm dün akşam izlerken:roflol:(Ama bulamadım videoyu :(((( O tekirdi

Bu siyam:roflol:

İzlesene.com : Video - suyu seven garip kedi

Bizimkilerde böyle olaydı nan

off offff :asigim:
bu nasıl bir şey ya nasıl bir şey :1shok:
dediğin gibi yataktan düştüm vallaaa :emir_bebek:
gözlerime inanamıyorumm kafamçokkarıştı
bu kadar şirin bir yaratık olabilir mi yaaa alkisalkisalkis
allah nazarlardan saklasınn :nazar:
milyonlarca kere maaşallah :nazar:
ben bir kere daha öldüm akannehir

Püsküütüm de gelmesiyle Asil'in topiği de coşmuş, alıntı yapayım demiştim ama çok uzadı sayfa kaydirigubbakcemile3

Gerçekten kediler ve köpekler arasındaki bu oyun arkadaşı ihtiyacını hiç düşünmemiş olduğumu fark ettim. Tatilde kaldığımız yerde, çoğu motel ya da resoranlara ait ama serbest gezen koca koca köpekler akşam 7 gibi sahil tenhalaştığında küçük çocuklar gibi :ecrin_bebek: azmaya başlıyordu. kaydirigubbakcemile3 Ya ayran kutusu, ya pet şişe ağızlarında. Ama tek başlarına sakin sakin volta atan tipler oluyorlardı bütün gün :1closedeyes:

Asil'in kuyruk yoklaması :roflol:
E fücudu da kendi gibi Asil, doğru :nazar:

he he, aslında kediler biraz daha tembel insan dostu sanırım :kedi: oturduğun yerden seyret, gülmekten öl, tabii yoğurmamak için dayanabilirsen :asigim:

Sen de mi Mercanüs! akannehir Çaki'yi geçti anlaşılan uzun atlamalarda delikafadulden Amanin ninjaların yerinde kaldığına bin şükür :Saruboceq:

Demek ki fare artık sadece Nev'in yatağında kalmalı :jeyyar: Hoş kilo vermezse artık 4patiler sığamayacak o yatağa ama laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile4
Not: 4patilerin tombişleşmesinin konuyla hiç alakası yoktur :dilcikar:

Evet evet püskütüm geldi ortam şenlendi :dance:

:roflol: Ay evet nasıl kuyruk yoklamış öyle nasıl kaçırmışım fidyoda yuh olsun yanii... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Tembel dostu demeyelim de ona bakımı biraz daha rahat diyelim kaydirigubbakcemile3 Tabi eninde sonunda ben yumurmadan duramıyorum ama öyle durumda kendini de yumurtmuyor uyanık... Oyun oynarken Asil i sevmeyeceksin birinci kural.. Yoksa ıstırır.... :roflol:

Dün izlediğim bir videoya bayılmış yeri gelmiş vereyim:roflol:

Suyu çok nadir seven kedi bulunur ama cinsi ile alakalı olcağını sanmıyorum hiscim ya:asigim: Karakter gibi çünkü. Mesela Mercan sadece akan sudan içer(buarada hepsi pardon) Ama Çaki patilerini suya sokar:roflol: Arkadaşımın kedisine küvete atlardı:roflol:

Ya şu videoya öldüm dün akşam izlerken:roflol:(Ama bulamadım videoyu :(((( O tekirdi

Bu siyam:roflol:

İzlesene.com : Video - suyu seven garip kedi

Bizimkilerde böyle olaydı nan

Küvete mi atlardı... :roflol: Ay ne hoşmuş yav... Haklıısn sanırım bunun cinsle alakası yok ki Siyam kedileri sudan en nefret edenlerdir ama bu videoda görüldüğü üzere... Cııııkkk... kaydirigubbakcemile3

Yav manyamış bu kedi bir de patileriyle nasıl da bıcı bıcı yapıyor allam ne olurdu Asil de böyle olaydı... :Saruboceq:

Nevcim dediğin video bu muydu bilmiyorum ama bu Tarçın cık da küresel ısınma sonucu ne yapacağını şaşıran kedigillerden.. :roflol:

Buyrun alkisalkisalkis

İzlesene.com : Video - tarçın - suyu seven kedi mi olurmuş???

off offff :asigim:
bu nasıl bir şey ya nasıl bir şey :1shok:
dediğin gibi yataktan düştüm vallaaa :emir_bebek:
gözlerime inanamıyorumm kafamçokkarıştı
bu kadar şirin bir yaratık olabilir mi yaaa alkisalkisalkis
allah nazarlardan saklasınn :nazar:
milyonlarca kere maaşallah :nazar:
ben bir kere daha öldüm akannehir

Sana da zorla iltifat ettirdik emme ablası Asilzademiz çok teşekkür etti.. Parmağının ucundan yaladı... Şeniz

Sana da zorla iltifat ettirdik emme ablası Asilzademiz çok teşekkür etti.. Parmağının ucundan yaladı... Şeniz

hiç de zorla değil bi keree :olmaz: :umursamaz:
aslında dilim tutuldu yazamadım bir süre bir şey ama açıldım alkisalkisalkis
ben yerim onu yerimm cokacimcoook

hiç de zorla değil bi keree :olmaz: :umursamaz:
aslında dilim tutuldu yazamadım bir süre bir şey ama açıldım alkisalkisalkis
ben yerim onu yerimm cokacimcoook

:kedi::kedi::kedi:

ŞenizŞenizŞeniz

:asigim::asigim::asigim:

Back
X