- 29 Kasım 2007
- 8.325
- 36
- 163
Sabır mı hee evet siteden ağır aksak yüklendiği için haklısın Asil'im laelaelaelaelae Aman sen oyunculuğu annen de kameramanlığı aksatmasın yeter bana :Saruboceq:
O ne popo sallama yaa :roflol: Hani Asil çok asil ya, birden çok komik geldi, bir de patiyi boğa gibi yere sürtüyor kaydirigubbakcemile3 2 poşetli bölümde ortada bir de top olsaydı, hani diyecektim çift kale tek futbolcu maç yapıyor :roflol: 41'lerce kereAsil'e, boy pos minik kaplan gibi salınıyor vallahi sengözlerimebaksanab
Her haliyle asil benim oğlum :dilcikar: O pati zaten sürekli havada... Bir şey dikkatini çektimi hemen bir patisini havaya kaldırıyor, iyice ne olduğunu anladığında da hurra hücum :roflol:
Orda bir de top olsaydı ne olurdu bilmiyorum hangisine koşacağını şaşırırdı şebek kaydirigubbakcemile3
Teşekkür ederiz teyzesi annesinin minik kaplanı o... :asigim:
nan Asil orda pozisyon alıyor, av halinde saldırmadan önce o popo sallanarak yukarı çıkar veeee fırlaaaa:roflol:
Sizde çocuğa popo sallıyo diyosunuz ayıp :dilcikar:
Hayır Badem'de sallayıp durur herdaim bişeyler kovaladığı için oğlumunda adı çıksın istemedim tamam tamam zaten çıktı ama:roflol:
Bu arada Asilin bacak boyu dikkatimi çekti uzun gibi duruyor işallah ilerde badem amcası gibi yarma olur:roflol:
5 aylık demi bizimkilerle hemen hemen aynı bizimkilerin bacak boyu anneye çekmiş kısa asile göre.
Ki şükür ediyorum evde 3 yarmayla naapardım ben:tomato:
Ama popo sallıyor işte napalım hangi sebeple olursa olsun sallıyor mu sallıyor... No problem kaydirigubbakcemile3
Asil biz onu mayısta aldığımızda iki aylıktı. Muhtemel sizinkiler gibi mart bebesi o da...

Son düzenleme: