Asıl erkeğin en iyi arkadaşı - Bir cinayet filmi

tenesemisir

Her şey insanlar için
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2012
1.984
440
373
Evet kızlar
Sevgilisinin en yakın erkek arkadaşı ile anlaşabilen var mı ?
Çok iyi anlaşmanıza gerek yok, bu eniyiarkadaş size düşmanı, rakibi gibi davranıyor mu ?
Siz ufacık kavga ettiğinizde 'ayrıl olm sen daha iyileri layıksın' gibisinden gaz vermeyi seviyor mu ?
Bu eniyiarkadaş silsilesi bir tek bana mı denk geliyor merak ettim..
Bi de ayrılınca nasıl seviniyorlar mübarek ! Akbaba gibi çullanıyorlar prensin üzerine !

Evleneyim de nufus biraz da benim sayemde çogalsın derken !
Gay nufusu benim sayemde çogalacak diye korkuyorum.

valla ben en iyisi başta olmak üzere tüm arkadaşlarıyla neredeyse eşimden iyiyimdir. bence burdaki sorun erkeklerden değil de kadınların sevgililerini paylaşamamasından (erkek arkadaslarıyla da olsa) kendisinden başkasıyla eğlenmesinden nefret etmesinden kaynaklanıyor.

valla ben en iyisi başta olmak üzere tüm arkadaşlarıyla neredeyse eşimden iyiyimdir. bence burdaki sorun erkeklerden değil de kadınların sevgililerini paylaşamamasından (erkek arkadaslarıyla da olsa) kendisinden başkasıyla eğlenmesinden nefret etmesinden kaynaklanıyor.
hakkın var ama bende hiç öyle bir durum olmadı
burda basbayagı kıskançlık yapanlar onların eniyiarkadası oluyor

2 tane en iyi arkadaşı vardr biri gerçekten çok iyi nişanımızada geldi karekter olarakta oturmuş birisi , digeri hiç sevmedigim tam senin dedigin tarzda birisiydi oda kengi gibi birini bulduda kurtulduk:1:

2 tane en iyi arkadaşı vardr biri gerçekten çok iyi nişanımızada geldi karekter olarakta oturmuş birisi , digeri hiç sevmedigim tam senin dedigin tarzda birisiydi oda kengi gibi birini bulduda kurtulduk:1:

benim başıma gelen eniyiarkadaş'ların kız arkadaşları yoktu
belki o yüzden sevgililerime saldırıyorlardı

yeni bir sevgili yaparsam ilk işim bu eniyiarkadaş'a bir kız arkadaş yapmak olsun o zaman:1:

Back
X