Neden oyle dusunuyorsun ki canim bence tam ideal yaşta evlenmisin25 yaşımda evlendim. Ahh keşke 30umda evlenseydim.
Olayim yaDaha 28 yasindasin yahu
Asikta olursun 30 yasinda bekar erkekte bulursun
Erken evlenmişim. Atanıp hemen evlenmişim. Biraz gezip bekarlığın tadını çıkarsaymışum.Neden oyle dusunuyorsun ki canim bence tam ideal yaşta evlenmisin
Beraber gezin ne guZel iste adi uzerinde yol arkadasin car yanindaErken evlenmişim. Atanıp hemen evlenmişim. Biraz gezip bekarlığın tadını çıkarsaymışum.
Ah bu ben kendimi nerelerde bulsam :) yalnizlikta guzel aslinda kendini sevio insan kendini bilio tek kalinca ama ozenmek ah o ozenmek gelinliklere ... Kart gelin olacagima hic olmim yaAy benim "üf ne evlencem bee" diyen tüm arkadaşlarım + erkek gibi konuşan davranan arkadaşım da dahil hepsi evlendi çoluk çocuğa karıştılar.
Düğün doğum görmekten gözüm kanadı.
Bu bir süreçti geçti, bence mevsimden ya insanın içi kararıyor kış gelirken.
Ve emin ol ne kadar çok istersen o kadar zor oluyor.
Akışına bırak.
Kiz 30 yas ustude kabulum ama 10 erkekten 9 unu kapmislarKız 30undan önce evlenen erkek var mıydı?
Ben sadece bu forumda gördüm bunu.
Hee bir de babam 35 yıl önce 27 yaşında evlenmiş
Oyle deme kiz :) isin acikcasi eski nisanlimla yanyana gelemiodum hani oyle elele gezmisligimee fazla yok ama genclik gitti ellden ben hevesim de yokBende kırk yas ustusun sandim. Zaten erkeklerde otuzdan once evlenmiyor rahat ol. Erken evlenince basin goge ermiyor bak şekil 1a ÷ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?