Asıl evde kalmis benim

30 yaş üstü, bekar, güzel bir mesleği olan, boylu poslu, yakışıklı çok arkadaşım var, ama onların standartları da epey yüksek. mesela çok güzel, bakımlı, genç, zeki, entelektüel vs vs...
bu arada 34 yaşındayım, üniversiteden beri görüştüğüm erkek okul arkadaşlarımın çoğu yeni yeni evleniyor, yani aslında ortalık 30 yaş üstü bekar kaynıyor.

evde devamlı tartışacak adam yok diye üzülmek demek evde kalmak ha ha

Aaa Canim sen beni tarif ediyosun :) :) ama ben oyle burnu havada istemiyorum alcak gonullu ve iyi kalpli bi insan istiyorim cok seciyorum ben cok o yuzden evde kaldim erkekler yalancidir kendim gibi biri bulamadigimdan evde kaldim

eski kocam yazmışsın pray merak ettim sen evli değilmiydin en son kuzum
Evet evliyim hala, boşanmadım.
Anlaşmalı için bekliyorum.
Eski öküzle de konuşmuyorum.

Bir mok yolundayız ama ne olacak hiçbir fikrim yok yani.
İletişim kurabilsek karar vereceğiz.

Sağ ol merak ettiğn için kuzum

yüzde doksanı öküz zaten bunların kalan yüz de onu da bize rastlamamış ha ha. Hayırlısı olsun sen mutlu ol sadece o yeter

Tahammul seviyemde cok alcaktir benim kavgaya gurultuye gelemem evlilikten korkuyorum ama yalnizlikta zor
haklısın ikisi de zor ama çocuk sevgisi anne olmak var ya o dünyalara bedel gerisi boş .Sana tavsiyem önce kendine değer ver eş sevgili haketmiyor verdiğin değeri bencil ol bencil mutlu olmak istiyorsan

Bir konu da ben acayim hayir benim diye.

Bu evde kalacagim korkusu yuzunden ; kizlarin standartlari giderek dusuyor, erkeklerin standartlari giderek artiyor. Sonra da alsana kendini Brad Pitt sanan bir erkek. Anlasabilirsen anlas bu odun yumagiyla.

Yok kuzum yooook ben almiyim evde kaldim mutluyum :) canimi bidaha yakmaya niyetim yok

32 de evlendim en evde kalmış aday adayıyım.and the Oscar goes to.......

31 de evlenmışım 32 de çocuk aaaaa bak 31 miş yaşasınnnnn gençmişim 1 sene daha yuppiiii

Bekar birisiyle evlenmek istedigini kinse yargilayamaz zaten umarim karsina hayirli kismet cikar ve evde kaldigini düsünme. Benim bir akrabam kadin 30 yas üstü ilk evliligini yapti ve bir cocugu vardi. Adamda kabul etdi simdi bir cocuklari daha oldu. Olabilir yani hersey mümkün sende kismetim kapandi felan düsünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…