eski kocam yazmışsın pray merak ettim sen evli değilmiydin en son kuzumKız 30undan önce evlenen erkek var mıydı?
Ben sadece bu forumda gördüm bunu.
Hee bir de babam 35 yıl önce 27 yaşında evlenmiş
Aaa Canim sen beni tarif ediyosun :) :) ama ben oyle burnu havada istemiyorum alcak gonullu ve iyi kalpli bi insan istiyorim cok seciyorum ben cok o yuzden evde kaldim erkekler yalancidir kendim gibi biri bulamadigimdan evde kaldim30 yaş üstü, bekar, güzel bir mesleği olan, boylu poslu, yakışıklı çok arkadaşım var, ama onların standartları da epey yüksek. mesela çok güzel, bakımlı, genç, zeki, entelektüel vs vs...
bu arada 34 yaşındayım, üniversiteden beri görüştüğüm erkek okul arkadaşlarımın çoğu yeni yeni evleniyor, yani aslında ortalık 30 yaş üstü bekar kaynıyor.
Evet evliyim hala, boşanmadım.eski kocam yazmışsın pray merak ettim sen evli değilmiydin en son kuzum
Tahammul seviyemde cok alcaktir benimevde devamlı tartışacak adam yok diye üzülmek demek evde kalmak ha ha
yüzde doksanı öküz zaten bunların kalan yüz de onu da bize rastlamamış ha ha. Hayırlısı olsun sen mutlu ol sadece o yeterEvet evliyim hala, boşanmadım.
Anlaşmalı için bekliyorum.
Eski öküzle de konuşmuyorum.
Bir mok yolundayız ama ne olacak hiçbir fikrim yok yani.
İletişim kurabilsek karar vereceğiz.
Sağ ol merak ettiğn için kuzum
haklısın ikisi de zor ama çocuk sevgisi anne olmak var ya o dünyalara bedel gerisi boş .Sana tavsiyem önce kendine değer ver eş sevgili haketmiyor verdiğin değeri bencil ol bencil mutlu olmak istiyorsanTahammul seviyemde cok alcaktir benimkavgaya gurultuye gelemem evlilikten korkuyorum ama yalnizlikta zor
Evlndikten sonra mutsuz olursam cokerimUmarım bu arzun evlendikten sona değişmez şahsen benim değişti de
Yok kuzum yooook ben almiyim evde kaldim mutluyum :) canimi bidaha yakmaya niyetim yokBir konu da ben acayim hayir benim diye.
Bu evde kalacagim korkusu yuzunden ; kizlarin standartlari giderek dusuyor, erkeklerin standartlari giderek artiyor. Sonra da alsana kendini Brad Pitt sanan bir erkek. Anlasabilirsen anlas bu odun yumagiyla.
Evlendin mi bekarmisin ben anlamadim32 de evlendim en evde kalmış aday adayıyım.and the Oscar goes to.......
evliyim 6 senedir ama senin yaş sınırına göre oscarlık evde kalmışım he heEvlendin mi bekarmisin ben anlamadim
ya simdi itiraf et o yasta iken kimse demedimi evde kaldin baskisi yapmadilar mievliyim 6 senedir ama senin yaş sınırına göre oscarlık evde kalmışım he he
bir iki densiz dışında hayır benim çevrem de gayet normaldi bekar olmakya simdi itiraf et o yasta iken kimse demedimi evde kaldin baskisi yapmadilar mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?