Asıl evde kalmis benim

Beraber gezin ne guZel iste adi uzerinde yol arkadasin car yaninda
Öyle olmuyor işte. Çalışma hayatı düğün borcu ev borcu arraba borcu çocuk isteği çocuk gelmesi kv kp görümce görümcenin kvsi kvnin eltisinin gelini kvnin dayısının kızının kvsinin torunu derdi.....

Aşık olunca hiçbirini görmüyosun. Ama sonrasında oyyy ne çektim beee diyorsun.

Bende onlardan biriyim.
Asla evlilik düşünmeyen uçuk kaçık bi insandim. Eşimle tanıştım 10 ayda Pat diye evlendim hala inanamıyorum. .
Bişey bağladı onu kaybetmek istemedim.

Kiz moralimi yerle bir ettin bende ayni yastayim ve bekarim
Hayirliysa gelir bulur degilse gider kaybolur yapacak bisey yok
Kiz annem evlenir evlenmez 3 aya hamile kal torun istiom diyo ben daha koca bulup dunyayi gezecektim ne cocugu e tabi bukadar gec kalinca olacagi bu

Ah bu ben kendimi nerelerde bulsam :) yalnizlikta guzel aslinda kendini sevio insan kendini bilio tek kalinca ama ozenmek ah o ozenmek gelinliklere ... Kart gelin olacagima hic olmim ya
Neye göre kime göre kart?
Kız seda sayan bile kaç yaşında tekrar gelinlik giydi sen körpecik halinle kart olcam diyosun. :)
Bi kere sen kendine değer vermiyorsun ki bi erkek değer versin istiyorsun.
Değil kendine bunu demek, sana bunu diyenleri oyman lazım. Silkelen bi 90 yaşında gibi davranysun ya

Ben niye evde kaldim saniyorsun bebisim :)

Bende onlardan biriyim.
Asla evlilik düşünmeyen uçuk kaçık bi insandim. Eşimle tanıştım 10 ayda Pat diye evlendim hala inanamıyorum. .
Bişey bağladı onu kaybetmek istemedim.
Bak mesela bende bi sevgilim olsa en az 2-3 yıl tanımam lazım diye planlarım ama belli mi olur 1 yıldan sonra hop evlenirim belki
Böyle şeyler hesaplanamıyor

Kız 30undan önce evlenen erkek var mıydı?
Ben sadece bu forumda gördüm bunu.
Hee bir de babam 35 yıl önce 27 yaşında evlenmiş
Aynen ya, şok oluyorum böyle konuları gördükçe. 30 yaş üstü hiç evlenmemiş erkek var mı diyor. yav benim çevremde 30 altı evli erkek yok.

Konu Sahibi ben 25 yaşında evlendim. Pişmanim. Şu an 28 im hamileyim keşke bu yaşta evlenseydim. Yine eşimi secerdim ama biraz daha gezip tozsam iyi olurdu sanki. Bekarlar çok şanslı bence de..
Ben cok gezdim kafama ne koyduysam yaptim uzakdogu turlari felan filan bile gezdim geldim ama hep tek hani ? Tadi cikmio ki

Bak mesela bende bi sevgilim olsa en az 2-3 yıl tanımam lazım diye planlarım ama belli mi olur 1 yıldan sonra hop evlenirim belki
Böyle şeyler hesaplanamıyor
Bende o şekilde düşünüyordum
Ama bazen kararın değişebiliyor.
Bide ne kadar tanırsan tanı.
Evlenince gerçekte nasıl biri olduğunu görüyorsun . Bi kumar bu evlilik işi.

Şimdi bu algıdaki birine laf anlatsam mı acaba diye düşündüm de, uğraşasım gelmedi.
Üff bi ayağın çukurda hala evlenmek diyorsun. Manzaralı bi mezar yeri ayarla geç kalmadan.
Ya tabi 29,50 da kurtarirsam isi en azindan 30 unda koca buldu algisindan kurtulurum :) allahtan yasimi gostermiorum he :)

Bende o şekilde düşünüyordum
Ama bazen kararın değişebiliyor.
Bide ne kadar tanırsan tanı.
Evlenince gerçekte nasıl biri olduğunu görüyorsun . Bi kumar bu evlilik işi.
İste o kumari oynamaya hic cesaretim yok cunku cok hassas bi insanim evlilige mutlulugun nirvanasingibi bakiyorum.. Umdugumu bulamazsam cokerim

Ya tabi 29,50 da kurtarirsam isi en azindan 30 unda koca buldu algisindan kurtulurum :) allahtan yasimi gostermiorum he :)

30unda evlensen ne olacak, 35inde evlensen ne olacak?
Sahi birisi de arkandan "30undan sonra koca buldu ehehe" dese ne olacak?
Niçin bu kadar umurunda bu el alem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…