- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
1ini de sen beğenmiyon ha?Kiz 30 yas ustude kabulum ama 10 erkekten 9 unu kapmislar
Öyle olmuyor işte. Çalışma hayatı düğün borcu ev borcu arraba borcu çocuk isteği çocuk gelmesi kv kp görümce görümcenin kvsi kvnin eltisinin gelini kvnin dayısının kızının kvsinin torunu derdi.....Beraber gezin ne guZel iste adi uzerinde yol arkadasin car yaninda
Bende onlardan biriyim.Ay benim "üf ne evlencem bee" diyen tüm arkadaşlarım + erkek gibi konuşan davranan arkadaşım da dahil hepsi evlendi çoluk çocuğa karıştılar.
Düğün doğum görmekten gözüm kanadı.
Bu bir süreçti geçti, bence mevsimden ya insanın içi kararıyor kış gelirken.
Ve emin ol ne kadar çok istersen o kadar zor oluyor.
Akışına bırak.
Kiz annem evlenir evlenmez 3 aya hamile kal torun istiom diyoKiz moralimi yerle bir ettin bende ayni yastayim ve bekarim
Hayirliysa gelir bulur degilse gider kaybolur yapacak bisey yok
Mutluysan ne mutlu sanaBende onlardan biriyim.
Asla evlilik düşünmeyen uçuk kaçık bi insandim. Eşimle tanıştım 10 ayda Pat diye evlendim hala inanamıyorum. .
Bişey bağladı onu kaybetmek istemedim.
Neye göre kime göre kart?Ah bu ben kendimi nerelerde bulsam :) yalnizlikta guzel aslinda kendini sevio insan kendini bilio tek kalinca ama ozenmek ah o ozenmek gelinliklere ... Kart gelin olacagima hic olmim ya
Mutluyum çok şükür Bebeğimi bekliyorum şu an ama arada sırada bekar yıllarımi özlüyorum. .Mutluysan ne mutlu sana
Ben niye evde kaldim saniyorsun bebisim :)Sanki evlenenler brad pitt gibi adamlarla rüya gibi hayatlar yaşıyorlar. Bak bu forumdakilerin çoğu evli, ne güzel hayatlar dimi?
Evlilik güzeldir illa ki ama genelde bunu amaç olarak görerek evlenenler doğru evliliği yapamıyor ve mutlu olamıyor.
Annem eve koymaz1ini de sen beğenmiyon ha?
Allah allah yabancı falan bulsan?
Bak mesela bende bi sevgilim olsa en az 2-3 yıl tanımam lazım diye planlarım ama belli mi olur 1 yıldan sonra hop evlenirim belkiBende onlardan biriyim.
Asla evlilik düşünmeyen uçuk kaçık bi insandim. Eşimle tanıştım 10 ayda Pat diye evlendim hala inanamıyorum. .
Bişey bağladı onu kaybetmek istemedim.
Aynen ya, şok oluyorum böyle konuları gördükçe. 30 yaş üstü hiç evlenmemiş erkek var mı diyor.Kız 30undan önce evlenen erkek var mıydı?
Ben sadece bu forumda gördüm bunu.
Hee bir de babam 35 yıl önce 27 yaşında evlenmiş
Ben cok gezdim kafama ne koyduysam yaptim uzakdogu turlari felan filan bile gezdim geldim ama hep tek hani ? Tadi cikmio kiKonu Sahibi ben 25 yaşında evlendim. Pişmanim. Şu an 28 im hamileyim keşke bu yaşta evlenseydim. Yine eşimi secerdim ama biraz daha gezip tozsam iyi olurdu sanki. Bekarlar çok şanslı bence de..
Sünnet olmuş kontrol ettimdi dersin ahauahauAnnem eve koymaz
28 yasinda olmama 2 ay var
ah gencligim geri gel
Hahhaa :) cok yasa senSünnet olmuş kontrol ettimdi dersin ahauahau
Yok vazgeçtim kadın bir de ölür sonra.
Bende o şekilde düşünüyordumBak mesela bende bi sevgilim olsa en az 2-3 yıl tanımam lazım diye planlarım ama belli mi olur 1 yıldan sonra hop evlenirim belki
Böyle şeyler hesaplanamıyor
Ya tabi 29,50 da kurtarirsam isi en azindan 30 unda koca buldu algisindan kurtulurum :) allahtan yasimi gostermiorum he :)
Şimdi bu algıdaki birine laf anlatsam mı acaba diye düşündüm de, uğraşasım gelmedi.
Üff bi ayağın çukurda hala evlenmek diyorsun. Manzaralı bi mezar yeri ayarla geç kalmadan.
İste o kumari oynamaya hic cesaretim yok cunku cok hassas bi insanim evlilige mutlulugun nirvanasingibi bakiyorum.. Umdugumu bulamazsam cokerimBende o şekilde düşünüyordum
Ama bazen kararın değişebiliyor.
Bide ne kadar tanırsan tanı.
Evlenince gerçekte nasıl biri olduğunu görüyorsun . Bi kumar bu evlilik işi.
Ya tabi 29,50 da kurtarirsam isi en azindan 30 unda koca buldu algisindan kurtulurum :) allahtan yasimi gostermiorum he :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?