- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Yok kuzum yooook ben almiyim evde kaldim mutluyum :) canimi bidaha yakmaya niyetim yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kuzum yooook ben almiyim evde kaldim mutluyum :) canimi bidaha yakmaya niyetim yok
Yok kizim bu yastan sonra evlenirsek evde kaldigimiz icin yuva kuralim duzen kuralim die evldigimiz cok belli olur kime inandiracagiz sevdik evlendik diye :) sevenler evlendi coktan:) biz kiskanip taklit edenlerdeniz onlari31 de evlenmışım 32 de çocuk aaaaa bak 31 miş yaşasınnnnn gençmişim 1 sene daha yuppiiii
Pardon yalnis alinti yaptim :)Yok kizim bu yastan sonra evlenirsek evde kaldigimiz icin yuva kuralim duzen kuralim die evldigimiz cok belli olur kime inandiracagiz sevdik evlendik diye :) sevenler evlendi coktan:) biz kiskanip taklit edenlerdeniz onlari
çok yanlış düşünüyorsun bu aralar tartışmalı olsam da ben 2 yıl çıkarak severek evlendim eşimle hem de maddi sosyal olarak iyi biriyle .evlenmek için evlenilmez o gelir bulur seni yeter ki sen içine kapanma hayatını erteleme koca bekliycem diye hep fresh ve ışıl ışıl ol hayatta.Son tavsiyem de yaşım ilerledi diye çocuksuluğunu espri duygunu kaybetme erkekler sevmez içi geçmiş sıkıcı mutsuz kadınları.Herşey gönlünce olsunYok kizim bu yastan sonra evlenirsek evde kaldigimiz icin yuva kuralim duzen kuralim die evldigimiz cok belli olur kime inandiracagiz sevdik evlendik diye :) sevenler evlendi coktan:) biz kiskanip taklit edenlerdeniz onlari
Sen yinede gözüne kestirme bilmedigin adamlari mazallah28 yasinda olmama 2 ay var basimdan bir nisan gecti iyiki gecti cunku evlenseydim bosanirdim biliyorum o adam ve anasindan kurtuldum..... ama bana bisey oldu garip derecede umudumu kaybettim birdaha ne ask kapimi calar ne de mutlu olabilirim yolun sonuna geldim.. Artik manyak bisey oldum herkese potansiyel koca gozu ile bakiyorum ama hep evli cikiyolar gozume kestirdiklerim eee heralde o yasta bekar olsa bile evlenip ayrilmis cocuklu felan olur karsima cikanlar diyorum.. Yalnis anlasilmasin nisanlanmis olabilir ama ben daha once evlenmis yuva kurmus bi adamla yapamam bastan konusur hic gorusmem umut vermem.. Kotu bisey oldugundan degil sadece ben yapamam simdi ters ters yazmayin buraya diye diyorum :) tersleyeceklerede simdiden saygilarneyse demem o ki ask mumkunmudur halaaa 30 yas usttu yakisikli ve hic evlenmemis bekar varmidir halaaaa
guldugume bakmayin umudumu kaybettigimden dalgaya vuruyorum aslinda hic birseyi boyle hayal etmesmistim ergen yillarimda ben.. cok buyuk bi askla evlenip mutlu olacaktim ilerde ve 28 oldum ya 28 cevremdekilerden biri gecen yanimda telefondan face giriodu ve bi espiri yapti '30 yasinda zorla koca bulmus canim askim diye face resim atmis hahahah'' die guldu bende icimden gecirdim banada boyle gulerler heralde bu saatten sonra
![]()
ah gencligim geri gel
36 yaşında evlenmiş 41 de dogurmus biri olarak konu başlığına sesli guluyorum28 yasinda olmama 2 ay var basimdan bir nisan gecti iyiki gecti cunku evlenseydim bosanirdim biliyorum o adam ve anasindan kurtuldum..... ama bana bisey oldu garip derecede umudumu kaybettim birdaha ne ask kapimi calar ne de mutlu olabilirim yolun sonuna geldim.. Artik manyak bisey oldum herkese potansiyel koca gozu ile bakiyorum ama hep evli cikiyolar gozume kestirdiklerim eee heralde o yasta bekar olsa bile evlenip ayrilmis cocuklu felan olur karsima cikanlar diyorum.. Yalnis anlasilmasin nisanlanmis olabilir ama ben daha once evlenmis yuva kurmus bi adamla yapamam bastan konusur hic gorusmem umut vermem.. Kotu bisey oldugundan degil sadece ben yapamam simdi ters ters yazmayin buraya diye diyorum :) tersleyeceklerede simdiden saygilarneyse demem o ki ask mumkunmudur halaaa 30 yas usttu yakisikli ve hic evlenmemis bekar varmidir halaaaa
guldugume bakmayin umudumu kaybettigimden dalgaya vuruyorum aslinda hic birseyi boyle hayal etmesmistim ergen yillarimda ben.. cok buyuk bi askla evlenip mutlu olacaktim ilerde ve 28 oldum ya 28 cevremdekilerden biri gecen yanimda telefondan face giriodu ve bi espiri yapti '30 yasinda zorla koca bulmus canim askim diye face resim atmis hahahah'' die guldu bende icimden gecirdim banada boyle gulerler heralde bu saatten sonra
![]()
ah gencligim geri gel
potansiyel koca gozuyle bakmaniz cok tehlikeli hic kriterinuz yok mu yasin disinda28 yasinda olmama 2 ay var basimdan bir nisan gecti iyiki gecti cunku evlenseydim bosanirdim biliyorum o adam ve anasindan kurtuldum..... ama bana bisey oldu garip derecede umudumu kaybettim birdaha ne ask kapimi calar ne de mutlu olabilirim yolun sonuna geldim.. Artik manyak bisey oldum herkese potansiyel koca gozu ile bakiyorum ama hep evli cikiyolar gozume kestirdiklerim eee heralde o yasta bekar olsa bile evlenip ayrilmis cocuklu felan olur karsima cikanlar diyorum.. Yalnis anlasilmasin nisanlanmis olabilir ama ben daha once evlenmis yuva kurmus bi adamla yapamam bastan konusur hic gorusmem umut vermem.. Kotu bisey oldugundan degil sadece ben yapamam simdi ters ters yazmayin buraya diye diyorum :) tersleyeceklerede simdiden saygilarneyse demem o ki ask mumkunmudur halaaa 30 yas usttu yakisikli ve hic evlenmemis bekar varmidir halaaaa
![]()
ah gencligim geri gel
Yok canim oyle bakis makis atmiorum hemen sakin sakin evlidir mevlidir die ben oyle bi ki degilim ay suan icim acidi bunu yazarkenSen yinede gözüne kestirme bilmedigin adamlari mazallah![]()