• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asıl evde kalmis benim

Yok kuzum yooook ben almiyim evde kaldim mutluyum :) canimi bidaha yakmaya niyetim yok

:KK53::kızgın::halay:
20140216163613-76805170-me.jpg

31 de evlenmışım 32 de çocuk aaaaa bak 31 miş yaşasınnnnn gençmişim 1 sene daha yuppiiii
Yok kizim bu yastan sonra evlenirsek evde kaldigimiz icin yuva kuralim duzen kuralim die evldigimiz cok belli olur kime inandiracagiz sevdik evlendik diye :) sevenler evlendi coktan:) biz kiskanip taklit edenlerdeniz onlari

Yok kizim bu yastan sonra evlenirsek evde kaldigimiz icin yuva kuralim duzen kuralim die evldigimiz cok belli olur kime inandiracagiz sevdik evlendik diye :) sevenler evlendi coktan:) biz kiskanip taklit edenlerdeniz onlari
Pardon yalnis alinti yaptim :)

çok yanlış düşünüyorsun bu aralar tartışmalı olsam da ben 2 yıl çıkarak severek evlendim eşimle hem de maddi sosyal olarak iyi biriyle .evlenmek için evlenilmez o gelir bulur seni yeter ki sen içine kapanma hayatını erteleme koca bekliycem diye hep fresh ve ışıl ışıl ol hayatta.Son tavsiyem de yaşım ilerledi diye çocuksuluğunu espri duygunu kaybetme erkekler sevmez içi geçmiş sıkıcı mutsuz kadınları.Herşey gönlünce olsun

Başlığı görünce aklıma direkt bu video geldi. (1.29dan itibaren izleyiniz)

Forumda son günlerde bu bir furya galiba.

-Evde kaldım.
-En çok ben kaldım.
-Evde kalanların efendisiyim.

Ne desem bilemiyorum, 31 yaşımda hiç de aklımda ve niyetimde yokken paldır küldür evlendim. Bana kalsa gerek de yoktu, acelesi de yoktu.

İnşallah bu fikirlerle pişman olacağınız kişilere bulaşmazsınız.

28 yasinda olmama 2 ay var basimdan bir nisan gecti iyiki gecti cunku evlenseydim bosanirdim biliyorum o adam ve anasindan kurtuldum..... ama bana bisey oldu garip derecede umudumu kaybettim birdaha ne ask kapimi calar ne de mutlu olabilirim yolun sonuna geldim.. Artik manyak bisey oldum herkese potansiyel koca gozu ile bakiyorum ama hep evli cikiyolar gozume kestirdiklerim eee heralde o yasta bekar olsa bile evlenip ayrilmis cocuklu felan olur karsima cikanlar diyorum.. Yalnis anlasilmasin nisanlanmis olabilir ama ben daha once evlenmis yuva kurmus bi adamla yapamam bastan konusur hic gorusmem umut vermem.. Kotu bisey oldugundan degil sadece ben yapamam simdi ters ters yazmayin buraya diye diyorum :) tersleyeceklerede simdiden saygilar :KK66: neyse demem o ki ask mumkunmudur halaaa 30 yas usttu yakisikli ve hic evlenmemis bekar varmidir halaaaa :KK70: guldugume bakmayin umudumu kaybettigimden dalgaya vuruyorum aslinda hic birseyi boyle hayal etmesmistim ergen yillarimda ben.. cok buyuk bi askla evlenip mutlu olacaktim ilerde ve 28 oldum ya 28 cevremdekilerden biri gecen yanimda telefondan face giriodu ve bi espiri yapti '30 yasinda zorla koca bulmus canim askim diye face resim atmis hahahah'' die guldu bende icimden gecirdim banada boyle gulerler heralde bu saatten sonra :KK43: :KK43: ah gencligim geri gel
Sen yinede gözüne kestirme bilmedigin adamlari mazallah:bicak:

28 yasinda olmama 2 ay var basimdan bir nisan gecti iyiki gecti cunku evlenseydim bosanirdim biliyorum o adam ve anasindan kurtuldum..... ama bana bisey oldu garip derecede umudumu kaybettim birdaha ne ask kapimi calar ne de mutlu olabilirim yolun sonuna geldim.. Artik manyak bisey oldum herkese potansiyel koca gozu ile bakiyorum ama hep evli cikiyolar gozume kestirdiklerim eee heralde o yasta bekar olsa bile evlenip ayrilmis cocuklu felan olur karsima cikanlar diyorum.. Yalnis anlasilmasin nisanlanmis olabilir ama ben daha once evlenmis yuva kurmus bi adamla yapamam bastan konusur hic gorusmem umut vermem.. Kotu bisey oldugundan degil sadece ben yapamam simdi ters ters yazmayin buraya diye diyorum :) tersleyeceklerede simdiden saygilar :KK66: neyse demem o ki ask mumkunmudur halaaa 30 yas usttu yakisikli ve hic evlenmemis bekar varmidir halaaaa :KK70: guldugume bakmayin umudumu kaybettigimden dalgaya vuruyorum aslinda hic birseyi boyle hayal etmesmistim ergen yillarimda ben.. cok buyuk bi askla evlenip mutlu olacaktim ilerde ve 28 oldum ya 28 cevremdekilerden biri gecen yanimda telefondan face giriodu ve bi espiri yapti '30 yasinda zorla koca bulmus canim askim diye face resim atmis hahahah'' die guldu bende icimden gecirdim banada boyle gulerler heralde bu saatten sonra :KK43: :KK43: ah gencligim geri gel
36 yaşında evlenmiş 41 de dogurmus biri olarak konu başlığına sesli guluyorum

potansiyel koca gozuyle bakmaniz cok tehlikeli hic kriterinuz yok mu yasin disinda

tüm k.k kadınlarına acilen ruh öküzlerini bulmalarını temenni ediyorum.amennnn

K Kelebeka1 ya öyle bir anlatmışsın ki ; bir an feci halde derdine dertlenip , gözümün önünden senin yaşa münasip :) bekar tanıdıklarımı geçirdim :KK69:

28 yaş lokum gibi yaştır . Kıymetini bil .

Evlenmek içinde evlenme sakın e mi ?

Canım.. açtığın konular eski nişanlın ve evlilik Üzerine.. nolur biraz silkelende kendine gel..yani hiç evlenmesen nolur? Evlilik hiç kolay değil.. bende bekarken hep evlenmek isterdim. Evim olsun kocam olsun çocuğum olsun..hep genç anne olmak istiyordum. b.k var gibi 19 yaşımda evlendim. O kadar pişmanım ki.. o zaman kendimi evde kalmış görüyordum. Ahh keşke şimdiki aklım olsa.. yada zaman makinası olsa, gidip kendimi uyarsam..

Son olarak soruna cevap verim halam 32 yaşında kendinden 8 yaş küçük biriyle evlendi. Sende 20li yaşlarda biriyle evlenebilirsin. İlla 30 olcak diye şartlama kendini. Gerçi geçen burda biri konu açmıştı bu konuda ama zaten Allah öyle aileye düşürmesin.

Çoook yanlış düşünüyorsun çok. 28 yaş nedir ki çok gençsin daha. Çalış para kazan çevre edin gez toz, kendini geliştir, çevreni de hep kaliteli insanlardan seç, şöyle olgun, kültürlü, vizyonlu insanlar olsunlar. Hatta dil öğren, yabancı ülkelere seyahat et gez keşfet, dünyada o kadar çok erkek var ki türkiyeyle sınırlı kalma :) ben çok ciddiyim. bi ara elin oğlu diye bi program vardı hala var mı bilmiyorum da, orda danilo zanna var italyan tatlı bi adam :) ben o adamdan çok karısını takip ediyorum instagramdan :) kadının hayat tarzı, hayat görüşü bana çok yakın geliyor o yüzden. mesela o kadın danilo'yla ya 30 ya da 33 yaşında evlenmiş. Şimdi de ne kadar mutlular tam bi aşk evliliği yahu :KK50:gir bak istersen ama bakarken 30 küsur yaşında evlendiğini de göz önünde bulundur, 30 dan sonra nasıl evlilik yapılıyormuş gör :)

hiç kendini üzmene bu konuyu dert etmene gerek yok, eve kapanma ayaklarının üstünde dur yeter :kahve:

Bu arada lütfen kimse madem evliler memnun değil madem boşansın geyiğine girmesin. Bekar olmakla evlenip ayrılmak çok farklı maalesef.

Ben hiç sorumluluğumun olmadığını zamanları özlüyorum.

"Kara murat beniim" "Hayiiiir benim" gibi olmus konu basligi :)
Evlillige bakisim farkli. 33 te evlendim esim 42 ydi evlenelim mi demese yine de evlenmeyi dusunmezdim, bu arada kendisi de hic evlenmemisti kendi mantaliteme yakin bi adam bulmasam yine evlenmezdim.
Evlilige bakisim farkli. Fena asiktim hala da asigim (arkadasiniza ithafen).
Hele su evde kalma sozcugu fena halde itici geliyor.

Etrafında yokmu senin derdinle

dertlenen hanim teyzeler:)

Onlar bu işe bi el atsa haftaya

dügününe bile teşrif ederiz bizde kk kızlari olarak:halay::halay::halay:

bak kendi agzinla diyorsun iyiki nisani atmisim evlenmedim diye ee oyle onune gelen ile evlenseydin belki neler gelicekti basina suan ayaginda dolasan 2 3 cocuk ağlayan bebeğin mahkemelerde surunen hayatin yok belki o yuzden boyle diyorsun neler var neler goruyoeuz okuyoruz belki Allah seni ne tur insanlardan korudu bu zamana dek ayrica ne zaman büyüklerimiz ile konussak hepsi gec evlenin koca hee zaman bulunur der bence de öyle elinde sonun da evlenicez hayirlisi en dogrusu olsun belki oyle biei cikcak karsina beklediğine degecek hakkinda hayirlisi olsun 28 yas normal bence evde falan kalmadin insallah iyi birisini bulursun

Sen yinede gözüne kestirme bilmedigin adamlari mazallah:bicak:
Yok canim oyle bakis makis atmiorum hemen sakin sakin evlidir mevlidir die ben oyle bi ki degilim ay suan icim acidi bunu yazarken :( ben evli adamlara bakmam sadece uzaktan begendigim evli cikio dedim mesela
Bi musteri gelio ofise uzaktan goruyorum begeniorum yaklasinca yuzzugu varmi die bakiorum varsa asssssla dunya ahiret abim amcam dedemdir

Back
X