- 19 Şubat 2020
- 5.675
- 3.007
- 173
- 41
- Konu Sahibi balbocegi34
-
Ignenin etkisinden pozitif cikmis belli ki catlatma ignesinden sonra 14 gun icinde adet olunabilirGünaydın kızlar aşılamanın 11.günü 2 gündür erken gebelik testlerim pozitifti ama dün akşam biraz lekelenmem oldu,şu anda da kırmızıya göndü kanama.iğne etkisi geçmeden nasıl adet olunur anlamıyorum.daha doktorun dediği tarihte kan bile veremedim henüz
Gecmis olsun bu arada agriniz siziniz varmi ?Günaydın kızlar aşılamanın 11.günü 2 gündür erken gebelik testlerim pozitifti ama dün akşam biraz lekelenmem oldu,şu anda da kırmızıya göndü kanama.iğne etkisi geçmeden nasıl adet olunur anlamıyorum.daha doktorun dediği tarihte kan bile veremedim henüz
iğnenin 12 ğünü, canım ağrı olmazmı ölüyordum bir haftadır .ğögüs ,bel kasık, karın ağrısı . mide bulantısı dibine kadar hepsini yaşadım maşallah ya,muhtemelen öyle oldu canım ilğinc olanda sabah yaptıgım testin dünden daha koyu çıkmasıGecmis olsun bu arada agriniz siziniz varmi ?bilmiyorum
Saglik ocaginda 1 gun sonrada cikabiliyor yogunluga bagli olarak . Sizi uzmek istemem ama erken gebelik testi catlatma ignesinin etkisi olabilir .. yada siz şuan yerlesme kanamasi yasiyosunuz belkide cokmu yogun kanamaama tabi erken gebelik testiydi ne kadar güvenli olur bilmemkan verdim sağlık ocağında akşama çıkar sanıyorum
InsaAllah bebeginiz size sımsıkı tutunuyodur tutunma kanamasidir bu yasadiginiziğnenin 12 ğünü, canım ağrı olmazmı ölüyordum bir haftadır .ğögüs ,bel kasık, karın ağrısı . mide bulantısı dibine kadar hepsini yaşadım maşallah ya,muhtemelen öyle oldu canım ilğinc olanda sabah yaptıgım testin dünden daha koyu çıkması
bende öyle düşünüyorum canım muhtemelen etkidir bari 14 bekleseydim ya:) sinirlerim bozuldu valla.sabah yogun geldi şimdi azar azar geliyor.Saglik ocaginda 1 gun sonrada cikabiliyor yogunluga bagli olarak . Sizi uzmek istemem ama erken gebelik testi catlatma ignesinin etkisi olabilir .. yada siz şuan yerlesme kanamasi yasiyosunuz belkide cokmu yogun kanama
Afedersin ama kirmizimi kanaman ne renk adet olmussunuz gibimi ?bende öyle düşünüyorum canım muhtemelen etkidir bari 14 bekleseydim ya:) sinirlerim bozuldu valla.sabah yogun geldi şimdi azar azar geliyor.
Ya çok kıpkırmızı değil, koyu kırmızı diyebilirim. Bunlar da dün sabah ve bu sabahki teslim dediğim gibi ya kimyasal geçiriyorum ya testlerde sıkıntı var ya da çatlama iğnesinin etkisiyle bu şekilde çıkıyorAfedersin ama kirmizimi kanaman ne renk adet olmussunuz gibimi ?
Allah korusun kimyasal falan olmasin insaAllah tutunmadir canim yaa Rabbim gonlune gore versin silik cizgi gorunuyo ama dedigim gibi iğne etkiside olabilirYa çok kıpkırmızı değil, koyu kırmızı diyebilirim. Bunlar da dün sabah ve bu sabahki teslim dediğim gibi ya kimyasal geçiriyorum ya testlerde sıkıntı var ya da çatlama iğnesinin etkisiyle bu şekilde çıkıyor
biraz koyulaşınca heveslenmiştim.herseyin hayırlısı canım dert çekmeye gelmişiz valla allahım cocukla sınıyor işte. oğlumu kaybedeli bugun tam 6 ay oldu,belki dedim güzel haber alırım ama maalesef kırmızılar bozdu olayıAllah korusun kimyasal falan olmasin insaAllah tutunmadir canim yaa Rabbim gonlune gore versin silik cizgi gorunuyo ama dedigim gibi iğne etkiside olabilir
Oyy Rabbim sana sabirlar versin cok uzuldum Rabbim gonlune gore versinbiraz koyulaşınca heveslenmiştim.herseyin hayırlısı canım dert çekmeye gelmişiz valla allahım cocukla sınıyor işte. oğlumu kaybedeli bugun tam 6 ay oldu,belki dedim güzel haber alırım ama maalesef kırmızılar bozdu olayı
amin kuzum inşallahOyy Rabbim sana sabirlar versin cok uzuldum Rabbim gonlune gore versin
Sonuç ne olduamin kuzum inşallah
Negatif canım önümüzdeki adette tekrar yapılacakSonuç ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?