- 6 Ağustos 2024
- 84
- 18
- 8
- 28
- Konu Sahibi psikolojikdanismannnn
-
Reglime 3-4 gün var bu aradaHerkese merhaba. Bugün aşılamanın 12. Günü (Mikroçip aşılama) beta hcg değerim 2.25 çıktı. Doktorum şüpheli olduğunu 2 gün sonra tekrarlamamı söyledi. Başına gelen var mı? Önceden 2 kere test yaptırdım hep 0.1 çıkıyordu bir umut acaba mı diyorum.
Pek umudum kalmadı ama inşallah diyelim teşekkür ederim2 gün sonra tekrar verin inşaşlah hğkselir
Merhaba geç döllenme falan olmuş olabilir mi acaba iniallah hamilesinizdir en net sonuç 2 gün sonra kan testi . Bizi de haberdar edin güzel haberlerinizi bekliyorumHerkese merhaba. Bugün aşılamanın 12. Günü (Mikroçip aşılama) beta hcg değerim 2.25 çıktı. Doktorum şüpheli olduğunu 2 gün sonra tekrarlamamı söyledi. Başına gelen var mı? Önceden 2 kere test yaptırdım hep 0.1 çıkıyordu bir umut acaba mı diyorum.
Aşılama olduğu için geç döllenme ihtimali var mı bilmiyorum ne hissedeceğimi şaşırdım, çarşamba kan vereceğim yazarım inşallahMerhaba geç döllenme falan olmuş olabilir mi acaba iniallah hamilesinizdir en net sonuç 2 gün sonra kan testi . Bizi de haberdar edin güzel haberlerinizi bekliyorum
Sizin aşılama deneyiminiz var mıydı sanki okudum isminizi daha önceMerhaba geç döllenme falan olmuş olabilir mi acaba iniallah hamilesinizdir en net sonuç 2 gün sonra kan testi . Bizi de haberdar edin güzel haberlerinizi bekliyorum
Yükselebilir birinin öyleydi sonradan yükseldi rabbim inşallah güzel haberler almayı nasip etsin dualarım sizinleHerkese merhaba. Bugün aşılamanın 12. Günü (Mikroçip aşılama) beta hcg değerim 2.25 çıktı. Doktorum şüpheli olduğunu 2 gün sonra tekrarlamamı söyledi. Başına gelen var mı? Önceden 2 kere test yaptırdım hep 0.1 çıkıyordu bir umut acaba mı diyorum.
Adete daha varmış adet gününe kadar Umut hep vardır rabbim inşallah nasip etmiştir inşallah hamilesindirReglime 3-4 gün var bu arada
Evet benimde 2. Aşılamam bu 11 eylülde oldum bugün daha 4. Günüm zaman geçmiyorSizin aşılama deneyiminiz var mıydı sanki okudum isminizi daha önce
İnşallah paylaşacağım burdan yeni değeri Allah razı olsunYükselebilir birinin öyleydi sonradan yükseldi rabbim inşallah güzel haberler almayı nasip etsin dualarım sizinle
Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah size deEvet benimde 2. Aşılamam bu 11 eylülde oldum bugün daha 4. Günüm zaman geçmiyorvalla rabbim ol Der olur regl olana kadar umut hep var inşallah yükselir değeriniz
Güzel haberlerini bekliyorum inşallah bizi çok mutlu edersin bebiş haberi alipİnşallah paylaşacağım burdan yeni değeri Allah razı olsun
İnşallah hepimiz hayırlı haberler alalımGüzel haberlerini bekliyorum inşallah bizi çok mutlu edersin bebiş haberi alip
Merhabalar n’aptınız acaba tekrar kan verdiniz mi ?Reglime 3-4 gün var bu arada
Merhaba bugün sabah verdim ama çıkmadı henüzMerhabalar n’aptınız acaba tekrar kan verdiniz mi ?
Yaa hadi inşallah yükselmiştir değeriniz çok heyecanlı beklemekMerhaba bugün sabah verdim ama çıkmadı henüz
Çıktı mı canım inşallah hamilesindir güzel haberlerle gelirsin inşallahMerhaba bugün sabah verdim ama çıkmadı henüz
Çıktı mı canım inşallah hamilesindir güzel haberlerle gelirsin inşallah
4.75 sonuç, iki katından fazla artmış ama ne anlamı var bilmiyorumYaa hadi inşallah yükselmiştir değeriniz çok heyecanlı beklemekbizede haber verin mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?