Aşılama 12. Gün beta hcg 2.25

Evet benimde 2. Aşılamam bu 11 eylülde oldum bugün daha 4. Günüm zaman geçmiyor valla rabbim ol Der olur regl olana kadar umut hep var inşallah yükselir değeriniz
Merhabalar birşey sormak istiyorum aşılamanın olacağı gün ultrasonla baktılar mı yoksa direkt aşılama mı yapıyorlar

Merhabalar birşey sormak istiyorum aşılamanın olacağı gün ultrasonla baktılar mı yoksa direkt aşılama mı yapıyorlar
Merhaba bende iki üç kere aşılama işlemine başlanmadan baktılar 1.5 litrenin hepsi değil de yarısı kadar su içtim ilk baktı mesanemin L şeklinde olmasını istiyorlarmış o an öyle değildi sonra yürü oturma dediler sonra bi daha baktılar L şeklindeydi ondan sonra aşılamaya aldılar bugun 10.günüm

Bana hiç öyle birşeyler demediler ya direkt aşılama oldum ben bugün

Maalesef dün 4.29a düştü birkaç saat sonra da regl oldum çok ağrılı ve yoğun geçiyor. Pazartesi kontrole çağırdı doktorum. Embriyo oluşmuş ama tutunmaya çalışırken düşmüş
Aa olsun canınızı sıkmayın demek takviyelerle inşallah sonraki yumurtlama donemlerinde guzel sonuclar alirsiniz hayırlısıyla, ben de beklemedeyim ayni sekilde morali bozmamaya calisiyorum guzel sonuclar aliriz inşallah

Aa olsun canınızı sıkmayın demek takviyelerle inşallah sonraki yumurtlama donemlerinde guzel sonuclar alirsiniz hayırlısıyla, ben de beklemedeyim ayni sekilde morali bozmamaya calisiyorum guzel sonuclar aliriz inşallah
İnşallah sizlerin güzel haberlerini alırız hayırlarla mfk takviyeleriyle doğal denemeyi düşünüyorum hiç duyan kullanan oldu mu aranızda? Ya da bildiğiniz doğal başka takviyeler var mı

Merhabalar sonucunuz belli oldu mu acaba ?

Beta 54 çıktı ama lekelenmem var yarın tekrar kan vericem lekelenme normal mi acaba
Merhaba benim de 2. Aşılama sonucu 13. Gün Pazar günü 84.5 çıktı beta bugün 162 çıktı doktor kasık ağrısı ve hafif lekelenme normal dedi progestan kullanıyorum değer için size doktor bir şey dedi mi progestan kullaniyor musunuz

Sizin adınıza çok sevindim iki katı artmış hayırlı olsun inşallah Evet progestron kullanıyorum sabah öğlen akşam doktor hamilesin değerin 14. Güne göre gayet güzel ama önemli olan iki gün sonra iki katı artması önemli olan dedi dün doktordan gelince lekelenmem başladı regl gibi değil sulu kahrevngi akıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…