Aşılama 12. Gün beta hcg 2.25

Bende lekelenme olmadı kasık Batması çok var doktora söylediğimde bu dönemle leke ve kasık batması normal dedi başlarında olduğun için dedi
Umarım öyledir dün doktora gittiğimde hiç bir şey yoktu yarın gittiğimde söyliycem bakalım benimde beta iki katı artar inşallah dua eder misiniz bana

Umarım öyledir dün doktora gittiğimde hiç bir şey yoktu yarın gittiğimde söyliycem bakalım benimde beta iki katı artar inşallah dua eder misiniz bana
İnşallah sağlıcakla hepimiz kucağımıza alırız sağlıklı gebelik yaşarız. Sizinde yarın iki katı olur inşallah içiniz rahatlar strese sokmayın kendinizi çok önemli bu stres

İnşallah sağlıcakla hepimiz kucağımıza alırız sağlıklı gebelik yaşarız. Sizinde yarın iki katı olur inşallah içiniz rahatlar strese sokmayın kendinizi çok önemli bu stres
Evet aynen ama şu an onu fark ettim progestron fitil kullanıyorum yaa doktor onu kullanırken lekelenme olur demişti bi de yerleşme kanaması oluyorsa normalde de akıntım yokkken idrarımı yaparken fitil idrarımda beyaz beyaz çıkıyordu büyük ihtimale fitille karışıyor diye düşünüyorum amin inşallah yarın hayırlı haberler alırım sağ Salim bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah

Ne yaptınız verdiniz mi kan

Evet 118 çıktı sağlıklı artmış dedi kahverengi sulu akıntım var dedim kırmızı olmadığı sürece korkma cuma tekrar kan ver dedi
Hayırlı olsın inşallah sağlıklada kavuşunİdrar testi yaptnzmı yaptıysanz kacıncı günde pozitif çıktı acaba bende 17 sinde ovitrelle vırundm 18inde aşılama oldumda

Hayırlı olsın inşallah sağlıklada kavuşunİdrar testi yaptnzmı yaptıysanz kacıncı günde pozitif çıktı acaba bende 17 sinde ovitrelle vırundm 18inde aşılama oldumda
Amin inşallah isteyen herkese nasip olsun inşallah ben 11.gün cuma günü yaptım çok çok az silik vardı pazar günü 13.gün tekrar yaptım çizgi koyulaşmıştı pazartesi kan verme günümdü kanla onaylandı yani aşılamaya göre bu çatlatma iğnesine göre 12.gün silik çizgi görmüş oldum yani

Benim bugün aşılamanın 11.günüm ama o kadar merak ediyorum ki dayanamıyorum artık, eğer varsa bugün test yapsam çıkar mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…