- 25 Aralık 2023
- 220
- 27
- 18
- 25
- Konu Sahibi psikolojikdanismannnn
-
Sizde lekelenme var mı?Merhaba benim de 2. Aşılama sonucu 13. Gün Pazar günü 84.5 çıktı beta bugün 162 çıktı doktor kasık ağrısı ve hafif lekelenme normal dedi progestan kullanıyorum değer için size doktor bir şey dedi mi progestan kullaniyor musunuz
Bende lekelenme olmadı kasık Batması çok var doktora söylediğimde bu dönemle leke ve kasık batması normal dedi başlarında olduğun için dediSizde lekelenme var mı?
Umarım öyledir dün doktora gittiğimde hiç bir şey yoktu yarın gittiğimde söyliycem bakalım benimde beta iki katı artar inşallah dua eder misiniz banaBende lekelenme olmadı kasık Batması çok var doktora söylediğimde bu dönemle leke ve kasık batması normal dedi başlarında olduğun için dedi
İnşallah sağlıcakla hepimiz kucağımıza alırız sağlıklı gebelik yaşarız. Sizinde yarın iki katı olur inşallah içiniz rahatlar strese sokmayın kendinizi çok önemli bu stresUmarım öyledir dün doktora gittiğimde hiç bir şey yoktu yarın gittiğimde söyliycem bakalım benimde beta iki katı artar inşallah dua eder misiniz bana
Hayırlı olsun çok sevindim sizin adınızaBeta 54 çıktı ama lekelenmem var yarın tekrar kan vericem lekelenme normal mi acaba
Evet aynen ama şu an onu fark ettim progestron fitil kullanıyorum yaa doktor onu kullanırken lekelenme olur demişti bi de yerleşme kanaması oluyorsa normalde de akıntım yokkken idrarımı yaparken fitil idrarımda beyaz beyaz çıkıyordu büyük ihtimale fitille karışıyor diye düşünüyorum amin inşallah yarın hayırlı haberler alırımİnşallah sağlıcakla hepimiz kucağımıza alırız sağlıklı gebelik yaşarız. Sizinde yarın iki katı olur inşallah içiniz rahatlar strese sokmayın kendinizi çok önemli bu stres
Amin inşallah Allah razı olsunHayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza2 kat artar inşallah sağlıkla ilerler sağlıkla da kucağınıza alırsınız bebişinizi lekelenme hiç bilmiyorum maalesef hiç gebelik yaşamadım henüz.
Ne yaptınız verdiniz mi kanEvet aynen ama şu an onu fark ettim progestron fitil kullanıyorum yaa doktor onu kullanırken lekelenme olur demişti bi de yerleşme kanaması oluyorsa normalde de akıntım yokkken idrarımı yaparken fitil idrarımda beyaz beyaz çıkıyordu büyük ihtimale fitille karışıyor diye düşünüyorum amin inşallah yarın hayırlı haberler alırımsağ Salim bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah
Evet 118 çıktı sağlıklı artmış dedi kahverengi sulu akıntım var dedim kırmızı olmadığı sürece korkma cuma tekrar kan ver dediNe yaptınız verdiniz mi kan
Çok sevindim sizin adınıza da inşallah bütün süreç böyle güzel devam ederEvet 118 çıktı sağlıklı artmış dedi kahverengi sulu akıntım var dedim kırmızı olmadığı sürece korkma cuma tekrar kan ver dedi
Hayırlı olsın inşallah sağlıklada kavuşunEvet 118 çıktı sağlıklı artmış dedi kahverengi sulu akıntım var dedim kırmızı olmadığı sürece korkma cuma tekrar kan ver dedi
Amin inşallahÇok sevindim sizin adınıza da inşallah bütün süreç böyle güzel devam eder
Amin inşallah isteyen herkese nasip olsun inşallahHayırlı olsın inşallah sağlıklada kavuşunİdrar testi yaptnzmı yaptıysanz kacıncı günde pozitif çıktı acaba bende 17 sinde ovitrelle vırundm 18inde aşılama oldumda
Benim bugün aşılamanın 11.günüm ama o kadar merak ediyorum ki dayanamıyorum artık, eğer varsa bugün test yapsam çıkar mı acabaAmin inşallah isteyen herkese nasip olsun inşallahben 11.gün cuma günü yaptım çok çok az silik vardı pazar günü 13.gün tekrar yaptım çizgi koyulaşmıştı pazartesi kan verme günümdü kanla onaylandı yani aşılamaya göre bu çatlatma iğnesine göre 12.gün silik çizgi görmüş oldum yani
Benim çıkmıştı ama boşver acele etme erken öğrenmek iyi değil üşütmeli iki günde bir kan vermek zorunda kalıyorsunBenim bugün aşılamanın 11.günüm ama o kadar merak ediyorum ki dayanamıyorum artık, eğer varsa bugün test yapsam çıkar mı acaba
Valla dayanamadım yaptım ama ilk idrarla yapmadım bişey çıkmadıBenim çıkmıştı ama boşver acele etme erken öğrenmek iyi değil üşütmeli iki günde bir kan vermek zorunda kalıyorsun
Çıkarsa kanda çıkar yeni yeni tutunuyorsa inşallah, idrarda çıkması şuan zorValla dayanamadım yaptım ama ilk idrarla yapmadım bişey çıkmadı
İnşallahÇıkarsa kanda çıkar yeni yeni tutunuyorsa inşallah, idrarda çıkması şuan zor
12.gün de negatif, tutmuş olsa silik de olsa görünürdü diye düşünüyorum. Umudum kalmadıÇıkarsa kanda çıkar yeni yeni tutunuyorsa inşallah, idrarda çıkması şuan zor
12.gün olduysa bi kan verin12.gün de negatif, tutmuş olsa silik de olsa görünürdü diye düşünüyorum. Umudum kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?