- Konu Sahibi psikolojikdanismannnn
5 yakın bence hamilesin inşallah güzel haberlerle gelirsin4.75 sonuç, iki katından fazla artmış ama ne anlamı var bilmiyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 yakın bence hamilesin inşallah güzel haberlerle gelirsin4.75 sonuç, iki katından fazla artmış ama ne anlamı var bilmiyorum![]()
Merhabalar birşey sormak istiyorum aşılamanın olacağı gün ultrasonla baktılar mı yoksa direkt aşılama mı yapıyorlarEvet benimde 2. Aşılamam bu 11 eylülde oldum bugün daha 4. Günüm zaman geçmiyorvalla rabbim ol Der olur regl olana kadar umut hep var inşallah yükselir değeriniz
![]()
İnşallah hayırlısı5 yakın bence hamilesin inşallah güzel haberlerle gelirsin
Bende direkt aşılama yaptılarMerhabalar birşey sormak istiyorum aşılamanın olacağı gün ultrasonla baktılar mı yoksa direkt aşılama mı yapıyorlar
Yaaa daha da artarak gider inşallahİnşallah hayırlısı![]()
Aşılama öncesi özellikle ona bakılmıyor ama aşılamam yapılırken ultrasonla bakılıyor ekranda görüyorsunuz spermlerin gittiğiniMerhabalar birşey sormak istiyorum aşılamanın olacağı gün ultrasonla baktılar mı yoksa direkt aşılama mı yapıyorlar
Bekleyelim muhtemelen pozitife dönecek dedi ama benim yine de içim içimi yiyor 5 üstünü görmeyinceYaaa daha da artarak gider inşallah2 gün sonra tekrar kan verin bence doktorunuz ne diyor bu duruma
Yaaa çok güzel bir haberBekleyelim muhtemelen pozitife dönecek dedi ama benim yine de içim içimi yiyor 5 üstünü görmeyince![]()
İnşallahhhh çok teşekkür ederimYaaa çok güzel bir haberUmut olmasa doktor böyle konuşmazdı bence inşallah hayırlı haberlerinizi alırız 2 gün sonra
![]()
Merhaba bende iki üç kere aşılama işlemine başlanmadan baktılar 1.5 litrenin hepsi değil de yarısı kadar su içtim ilk baktı mesanemin L şeklinde olmasını istiyorlarmış o an öyle değildi sonra yürü oturma dediler sonra bi daha baktılar L şeklindeydi ondan sonra aşılamaya aldılar bugun 10.günümMerhabalar birşey sormak istiyorum aşılamanın olacağı gün ultrasonla baktılar mı yoksa direkt aşılama mı yapıyorlar
Bana hiç öyle birşeyler demediler ya direkt aşılama oldum ben bugünMerhaba bende iki üç kere aşılama işlemine başlanmadan baktılar 1.5 litrenin hepsi değil de yarısı kadar su içtim ilk baktı mesanemin L şeklinde olmasını istiyorlarmış o an öyle değildi sonra yürü oturma dediler sonra bi daha baktılar L şeklindeydi ondan sonra aşılamaya aldılar bugun 10.günüm
Anladım hayırlısı olsun inşallahBana hiç öyle birşeyler demediler ya direkt aşılama oldum ben bugün
Maalesef dün 4.29a düştü birkaç saat sonra da regl oldum çok ağrılı ve yoğun geçiyor. Pazartesi kontrole çağırdı doktorum. Embriyo oluşmuş ama tutunmaya çalışırken düşmüşGelişme var mi inşallah güzel haberler vardir
Aa olsun canınızı sıkmayın demek takviyelerle inşallah sonraki yumurtlama donemlerinde guzel sonuclar alirsiniz hayırlısıyla, ben de beklemedeyim ayni sekilde morali bozmamaya calisiyorum guzel sonuclar aliriz inşallahMaalesef dün 4.29a düştü birkaç saat sonra da regl oldum çok ağrılı ve yoğun geçiyor. Pazartesi kontrole çağırdı doktorum. Embriyo oluşmuş ama tutunmaya çalışırken düşmüş
İnşallah sizlerin güzel haberlerini alırız hayırlarlaAa olsun canınızı sıkmayın demek takviyelerle inşallah sonraki yumurtlama donemlerinde guzel sonuclar alirsiniz hayırlısıyla, ben de beklemedeyim ayni sekilde morali bozmamaya calisiyorum guzel sonuclar aliriz inşallah![]()
Merhabalar sonucunuz belli oldu mu acaba ?Merhaba bende iki üç kere aşılama işlemine başlanmadan baktılar 1.5 litrenin hepsi değil de yarısı kadar su içtim ilk baktı mesanemin L şeklinde olmasını istiyorlarmış o an öyle değildi sonra yürü oturma dediler sonra bi daha baktılar L şeklindeydi ondan sonra aşılamaya aldılar bugun 10.günüm
Beta 54 çıktı ama lekelenmem var yarın tekrar kan vericem lekelenme normal mi acabaMerhabalar sonucunuz belli oldu mu acaba ?
Merhaba benim de 2. Aşılama sonucu 13. Gün Pazar günü 84.5 çıktı beta bugün 162 çıktı doktor kasık ağrısı ve hafif lekelenme normal dedi progestan kullanıyorum değer için size doktor bir şey dedi mi progestan kullaniyor musunuzBeta 54 çıktı ama lekelenmem var yarın tekrar kan vericem lekelenme normal mi acaba
Sizin adınıza çok sevindim iki katı artmış hayırlı olsun inşallahMerhaba benim de 2. Aşılama sonucu 13. Gün Pazar günü 84.5 çıktı beta bugün 162 çıktı doktor kasık ağrısı ve hafif lekelenme normal dedi progestan kullanıyorum değer için size doktor bir şey dedi mi progestan kullaniyor musunuz