Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Polikistik Over hepimizin ortak problemi kilo vermen gerçekten çok işe yarayacaktır birazcık da her gün egzersiz bizim sorunumuz zaten yumurtaların kendi kendine çatlamaması ve tembelliği biz de hem yemek hem egzersiz yapmayarak aslında onlara köstek olmuş oluyoruz gerçekten zayıflayıp egzersize kendi kendi hamile kalan etrafımda çok insan var zaten aşılama olmasa bile tüp bebek konusunda en şanslı hastalarz çünkü bir sürü yumurta hücremz var
Benimde aşılamanın 13. Günü normalde bugün kan testi yaptır demişti doktorum daha yaptırmadım bilmiyorum 2 gündür idrar testinde cook silik bir çizgi cıkıyor bekledikçe de netleşti anlamadım sizce
Benimde aşılamanın 13. Günü normalde bugün kan testi yaptır demişti doktorum daha yaptırmadım bilmiyorum 2 gündür idrar testinde cook silik bir çizgi cıkıyor bekledikçe de netleşti anlamadım sizce