I ido Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Mayıs 2025 80 22 3 20 Bugün 13:33 Konu Sahibi Konu Sahibi ido #41 prenses_hanm .!.: Oh maşallah Rabbim bu mucizeyi banada nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla... Amin elt_girl .!.: I ido hanım aşılamadan sonra gebelik öğrenmeden önce duygusal dalgalanmalarınız olmuş muydu Genişletmek için tıkla... evet herşeye ağlıyordum .
prenses_hanm .!.: Oh maşallah Rabbim bu mucizeyi banada nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla... Amin elt_girl .!.: I ido hanım aşılamadan sonra gebelik öğrenmeden önce duygusal dalgalanmalarınız olmuş muydu Genişletmek için tıkla... evet herşeye ağlıyordum .
elt_girl Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Ocak 2017 70 4 86 Bugün 14:53 Konu Sahibi Konu Sahibi ido #42 ido .!.: Amin evet herşeye ağlıyordum . Genişletmek için tıkla... Yaaaa anladım bu da bana bir umut oldu bakalım
ido .!.: Amin evet herşeye ağlıyordum . Genişletmek için tıkla... Yaaaa anladım bu da bana bir umut oldu bakalım
I ido Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Mayıs 2025 80 22 3 20 Bugün 16:07 Konu Sahibi Konu Sahibi ido #43 elt_girl .!.: Yaaaa anladım bu da bana bir umut oldu bakalım Genişletmek için tıkla... Kaçıncı gününüz bu gün
elt_girl .!.: Yaaaa anladım bu da bana bir umut oldu bakalım Genişletmek için tıkla... Kaçıncı gününüz bu gün
elt_girl Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Ocak 2017 70 4 86 Bugün 16:39 Konu Sahibi Konu Sahibi ido #44 ido .!.: Kaçıncı gününüz bu gün Genişletmek için tıkla... Aşılama günü dahil 8.gün
I ido Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Mayıs 2025 80 22 3 20 Bugün 16:40 Konu Sahibi Konu Sahibi ido #45 elt_girl .!.: Aşılama günü dahil 8.gün Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun güzel haberlerinizi bekliyorum.
elt_girl .!.: Aşılama günü dahil 8.gün Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun güzel haberlerinizi bekliyorum.
elt_girl Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Ocak 2017 70 4 86 37 dakika önce Konu Sahibi Konu Sahibi ido #46 ido .!.: Hayırlısı olsun güzel haberlerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... İnşallahhh
I ido Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Mayıs 2025 80 22 3 20 21 dakika önce Konu Sahibi Konu Sahibi ido #47 elt_girl .!.: İnşallahhhİ Genişletmek için tıkla... İnşAllah