AminOh maşallahRabbim bu mucizeyi banada nasip etsin inşallah
![]()
evet herşeye ağlıyordum .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AminOh maşallahRabbim bu mucizeyi banada nasip etsin inşallah
![]()
evet herşeye ağlıyordum .
YaaaaAmin
evet herşeye ağlıyordum .![]()
Kaçıncı gününüz bu günYaaaaanladım bu da bana bir umut oldu bakalım
![]()
Aşılama günü dahil 8.günKaçıncı gününüz bu gün
Hayırlısı olsun güzel haberlerinizi bekliyorum.Aşılama günü dahil 8.gün![]()
İnşAllahİnşallahhhİ
Ayyy maşallah sağlıkla zamanında kucağınıza alın inşallahAşılamayı PİKOS nedeniyle yaptırdım. Daha önce çatlatma tedavisiyle 3 kere gebe kaldım ama hepsi düşükle sonuçlandı. Birinde servikal yetmezlik nedeniyle 18 haftalık düşük yaşadım. Doktorum sağlıksız gebelik riskini azaltmak için artık aşılama yapmamızı önerdi.
Bu aşılamada adetimin 3. günü kontrole gittim. O günden itibaren 7 gün boyunca her gün 75 doz Gonal-F kullandım. Kontrolde sağda 18 mm ve 22 mm iki yumurtam vardı. Birinin önceki aydan kalmış olabileceğini söyledi ama hangisi tam belli değildi. Aynı gün son doz iğnemi oldum ve akşam saatlerinde Ovitrelle yaptım. 36 saat sonra da aşılama işlemi gerçekleşti. Doktorum işlem sonrası bir saat uzanıp dinlendirdi, sonra normal hayatıma devam ettim.
11.günde evde test yaptım silik çıktı. 14. günde beta-HCG 260 geldi. 16. günde tekrar ettirdim 743 çıktı. Sonrasında tekrar test yapmadımUmarım sen de sağlıklı ve güzel sonuçlar alırsın.![]()
Aşılamayı PİKOS nedeniyle yaptırdım. Daha önce çatlatma tedavisiyle 3 kere gebe kaldım ama hepsi düşükle sonuçlandı. Birinde servikal yetmezlik nedeniyle 18 haftalık düşük yaşadım. Doktorum sağlıksız gebelik riskini azaltmak için artık aşılama yapmamızı önerdi.
Bu aşılamada adetimin 3. günü kontrole gittim. O günden itibaren 7 gün boyunca her gün 75 doz Gonal-F kullandım. Kontrolde sağda 18 mm ve 22 mm iki yumurtam vardı. Birinin önceki aydan kalmış olabileceğini söyledi ama hangisi tam belli değildi. Aynı gün son doz iğnemi oldum ve akşam saatlerinde Ovitrelle yaptım. 36 saat sonra da aşılama işlemi gerçekleşti. Doktorum işlem sonrası bir saat uzanıp dinlendirdi, sonra normal hayatıma devam ettim.
11.günde evde test yaptım silik çıktı. 14. günde beta-HCG 260 geldi. 16. günde tekrar ettirdim 743 çıktı. Sonrasında tekrar test yapmadımUmarım sen de sağlıklı ve güzel sonuçlar alırsıtu çok şükür henüz kontrle gitmedi
Bende aşılama oldum tuttu çok şükür henüz kontrle gitmedimİnşAllah![]()
En son pazar günü kan değerim 806 çıkmıştıBende aşılama oldum tuttu çok şükür henüz kontrle gitmedim
Benimde amh düşük ama aşılama ile başladık biz düşük diye direk tüp bebek olmuyor ki sonuçta yumurtan var ve kaliteli yumurta ile döllenme gerçekleşirBende yarın aşılama sürecine başlayacağım çok iyi geldi paylaşımınız. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahbiraz süreçten bahseder misiniz? Öncesinde veya sonrasında hangi ilaçları kullandınız ? Nelere dikkat ettiniz neler yiyip içtiniz vb
ben aşılama beklerken bugün doktorum aşılama ile zaman kaybedemeyiz direkt tüp bebeğe geçelim dedi. Devlet hastanesi normalde önce aşılama yapılıyormuş ama benim amh düşük olduğu için öyle dedi
Sağlıkla gelsin inşallah ilk deneme miydi aşılamadaBende aşılama oldum tuttu çok şükür henüz kontrle gitmedim
Canım amh değerin ve yaşın kaç birde evde test yaptın mı hiçBenimde amh düşük ama aşılama ile başladık biz düşük diye direk tüp bebek olmuyor ki sonuçta yumurtan var ve kaliteli yumurta ile döllenme gerçekleşir