• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 14. Gün gebelik testi

Aşılamayı PİKOS nedeniyle yaptırdım. Daha önce çatlatma tedavisiyle 3 kere gebe kaldım ama hepsi düşükle sonuçlandı. Birinde servikal yetmezlik nedeniyle 18 haftalık düşük yaşadım. Doktorum sağlıksız gebelik riskini azaltmak için artık aşılama yapmamızı önerdi.
Bu aşılamada adetimin 3. günü kontrole gittim. O günden itibaren 7 gün boyunca her gün 75 doz Gonal-F kullandım. Kontrolde sağda 18 mm ve 22 mm iki yumurtam vardı. Birinin önceki aydan kalmış olabileceğini söyledi ama hangisi tam belli değildi. Aynı gün son doz iğnemi oldum ve akşam saatlerinde Ovitrelle yaptım. 36 saat sonra da aşılama işlemi gerçekleşti. Doktorum işlem sonrası bir saat uzanıp dinlendirdi, sonra normal hayatıma devam ettim.
11.günde evde test yaptım silik çıktı. 14. günde beta-HCG 260 geldi. 16. günde tekrar ettirdim 743 çıktı. Sonrasında tekrar test yapmadımUmarım sen de sağlıklı ve güzel sonuçlar alırsın. 🌸
Ayyy maşallah sağlıkla zamanında kucağınıza alın inşallah 🥹🥹💞 çok güzel yazmışsınız yaa zevkle okudum. Ben Mart'ta femara kullandım ve hamile kaldım hemen, Mayıs'ta düşük yaptım ondan sonra hiç hamile kalmadım, temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım ayları hep femara kullandım, Eylül, Ekim Kasım'da çatlatma da kullandım, üstelik son üç ayda ilacın dozunu arttırdı doktorum. Ama olmuyor, daha önce çok kolay hamile kalmıştım oysaki... Şimdi ise aşılama düşünüyorum, gelecek ay veya diğer ay Erzurumda bünyamin börekçi hocaya gideceğim ismini çok duydum

Aşılamayı PİKOS nedeniyle yaptırdım. Daha önce çatlatma tedavisiyle 3 kere gebe kaldım ama hepsi düşükle sonuçlandı. Birinde servikal yetmezlik nedeniyle 18 haftalık düşük yaşadım. Doktorum sağlıksız gebelik riskini azaltmak için artık aşılama yapmamızı önerdi.
Bu aşılamada adetimin 3. günü kontrole gittim. O günden itibaren 7 gün boyunca her gün 75 doz Gonal-F kullandım. Kontrolde sağda 18 mm ve 22 mm iki yumurtam vardı. Birinin önceki aydan kalmış olabileceğini söyledi ama hangisi tam belli değildi. Aynı gün son doz iğnemi oldum ve akşam saatlerinde Ovitrelle yaptım. 36 saat sonra da aşılama işlemi gerçekleşti. Doktorum işlem sonrası bir saat uzanıp dinlendirdi, sonra normal hayatıma devam ettim.
11.günde evde test yaptım silik çıktı. 14. günde beta-HCG 260 geldi. 16. günde tekrar ettirdim 743 çıktı. Sonrasında tekrar test yapmadımUmarım sen de sağlıklı ve güzel sonuçlar alırsıtu çok şükür henüz kontrle gitmedi

Bende aşılama oldum tuttu çok şükür henüz kontrle gitmedim

Bende yarın aşılama sürecine başlayacağım çok iyi geldi paylaşımınız. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 biraz süreçten bahseder misiniz? Öncesinde veya sonrasında hangi ilaçları kullandınız ? Nelere dikkat ettiniz neler yiyip içtiniz vb

😣ben aşılama beklerken bugün doktorum aşılama ile zaman kaybedemeyiz direkt tüp bebeğe geçelim dedi. Devlet hastanesi normalde önce aşılama yapılıyormuş ama benim amh düşük olduğu için öyle dedi
Benimde amh düşük ama aşılama ile başladık biz düşük diye direk tüp bebek olmuyor ki sonuçta yumurtan var ve kaliteli yumurta ile döllenme gerçekleşir

Back
X