- 29 Ekim 2022
- 81
- 33
- 8
- 32
- Konu Sahibi bugunlerdegececek
Kızlar ilk aşılamamı oldum 14. Günki kan sonucum 1.20 çok üzüldüm sizce yükselir mi daha adetime 5 gün var?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyük ihtimal yükselmez benimde hep böyle olurdu iki kere yaptırmıştımKızlar ilk aşılamamı oldum 14. Günki kan sonucum 1.20 çok üzüldüm sizce yükselir mi daha adetime 5 gün var?
Yükselmez maalesef. Aşılama başarı şansı çok düşük neden böyle bir uygulama yapıyorlar onu sorguluyorum artık. Ben 3 kez aşılama yaptırdım çok vakit ve para harcadım üçü de tutmadı. Aşılama ile hamile kalanlar çok şanslıKızlar ilk aşılamamı oldum 14. Günki kan sonucum 1.20 çok üzüldüm sizce yükselir mi daha adetime 5 gün var?
Sonra tüp bebek filan mı yaptırdınız hamile kalabildiniz mi?Büyük ihtimal yükselmez benimde hep böyle olurdu iki kere yaptırmıştım![]()
Evet düşük şans ne yazık ki ben de direkt tüp bebeğe mi gitsem diyorum sizin nasıl durumlar tüp bebeğe filan gidebildiniz mi hamile kalabildiniz mi hiç?Yükselmez maalesef. Aşılama başarı şansı çok düşük neden böyle bir uygulama yapıyorlar onu sorguluyorum artık. Ben 3 kez aşılama yaptırdım çok vakit ve para harcadım üçü de tutmadı. Aşılama ile hamile kalanlar çok şanslı
Evet tüp bebekle ilk seferde kaldım sağlıkla doğdu 117günlüğüzSonra tüp bebek filan mı yaptırdınız hamile kalabildiniz mi?
Hayırlısı olsun inşallah 2 hafta yolculuk yapmamak ağır kaldırmamak gerekiyor demişti doktor ilk birkaç gün (3 gün) pembe veya kahverengi lekelenme olabiliyor. Adet ağrısı gibi ağrı ve kasıklarda batma gaz şişkinlik olabiliyor. Aşılama sonrası da ilişki öneren doktorlar var. Net sonuç 2 hafta sonra kan testinde çıkıyor diye biliyorum.Merhaba arkadaşlar, ben bu ay 10 gün karnımdan 150 mg merional yumurta geliştirme iğnesi vurdum. kontol sonucu doktorum 2 adet yumurtamın istenen büyüklüğe geldiğini söyledi ve dün akşam saat 10 da ovitrelle 250 mg çatlatma iğnesi vuruldum. Yarın eşim ile aşılama için gideceğiz. Bu süreçten geçip hamile kalan arkadaşlarım var mı acaba, aşılama sonrası nelere dikkat etmem gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim.
Çok teşekkür ederim açıklayıcı yorumunuz içimHayırlısı olsun inşallah 2 hafta yolculuk yapmamak ağır kaldırmamak gerekiyor demişti doktor ilk birkaç gün (3 gün) pembe veya kahverengi lekelenme olabiliyor. Adet ağrısı gibi ağrı ve kasıklarda batma gaz şişkinlik olabiliyor. Aşılama sonrası da ilişki öneren doktorlar var. Net sonuç 2 hafta sonra kan testinde çıkıyor diye biliyorum.
Antibiyotik kullanmayın bence vitamin takviyeler alın. Eşim antibiyotik kullandığında sperm değerleri baya düşmüştü.Çok teşekkür ederim açıklayıcı yorumunuz içimbeni şu an korkutan grip oldum bu süreçte ilaç da kullanmıyorum tabiki ama grip bir olumsuz etki yaratır mı o düşündürüyor sadece
Evet antibiyotik almıyorum. Bugün aşılamaya yaptırdım ilk gün olduğu için gaz sancısı gibi bir sancı oldu. Rabbim inşallah güzel sonuçlar almayı nasip ederAntibiyotik kullanmayın bence vitamin takviyeler alın. Eşim antibiyotik kullandığında sperm değerleri baya düşmüştü.