• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 14 üç gün testime bakarmısınız

Bende denemiştim klomen ovitrella iğne 2 ay önce test falan hic yapmamıştım gününde adet oldum zaten sonra aşılama da böyle oldu aslında ben hamile kalabiliyorum daha önce kürtaj oldum kimyasal gebelikte iyi birşey hamile kalabiliyorsun yani tüpler açık falan diyorlar tekrarlarsa sürekli sıkıntı benim eşimde problem var bu arada onun sperm canlılık %40 yarısı ölü sperm yani
Benim de eşimin değerleri çok iyi değil aşılamaya şans vermek istedik, yoksa ben tüp bebeğe gidecektim

Tüp bebek daha mantıklı geliyor bana benim de Buda olumsuz olursa infertilite bölümüne gidip tüp bebek için rapor çıkarmaya çalışacağım
Hayırlısı hakkımızda yaşınız kaç , bendr şimdi yarın gidicem doktoruma tüp bebeğe başlayalım

Benim 28 eşim 32 ben biraz gebeliği geç düşündüm kariyer falan derken 5 yıllık evliyiz 3 yıl sonra korunmayı bıraktım
Aynı yaşlardayız :) valla ben o kadar emindim ki gebe olduğumdan çünkü daha önceden biliyorum tüm belirtilerini yaşadım dedim tamam hamileyim hep pozitif baktım adet olmayı hic beklemiyordum sonuç hüsran yani çok şaşkınım tutmamasına o kadar belirtiden sonra yada neden kimyasal oldu süreç insanı yoruyor ya

Aynı yaşlardayız :) valla ben o kadar emindim ki gebe olduğumdan çünkü daha önceden biliyorum tüm belirtilerini yaşadım dedim tamam hamileyim hep pozitif baktım adet olmayı hic beklemiyordum sonuç hüsran yani çok şaşkınım tutmamasına o kadar belirtiden sonra yada neden kimyasal oldu süreç insanı yoruyor ya

Aslında vücudumuz gebe kalmaya hazır ve istiyor ama denek ki bişeyler yolunda gitmiyor belki sağlıklı döllenme gerçekleşmiyor

Back
X