Aşılama 2.Deneme

Japon600

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2025
24
7
1
37
Merhaba
Nisan ayınin sonunda 1. Aşılama tedavisini olmuştum, Hiç tedavi olmamış gibi hiçbir belirti vs yaşamadan normal adet döngüm oldu ve tabi olumsuz sonuçlandı.psikolojim bozuldu ve yeni deneme icin ancak kendimde cesaret bulabildim.Aşılama 2.denemesinde gebelik elde eden var mı acaba

Son düzenleme:
Merhaba
Nisan ayınin sonunda 1. Aşılama tedavisini olmuştum, Hiç tedavi olmamış gibi hiçbir belirti vs yaşamadan normal adet döndüm oldu ve tabi olumsuz sonuçlandı.psikolojim bozuldu ve yeni deneme icin ancak kendimde cesaret bulabildim.Aşılama 2.denemesinde gebelik elde eden var mı acaba
Ya hiç moralini bozma ben de ilk aşılama olumsuz olunca üzülmüştüm ikinci aşılama için yumurta büyütürken doktor bu yumurtaları harcayamam tüp bebeğe geçelim dedi neden dediğimde ise açık açık doktor dedi ki ha eşin içine boşalmış ha ben spremi oraya enjekte etmişim bi değişiklik yok ki aşılama tüp bebeğe giden yolda bi basamak ha tutan oluyor ama çok çok nadir demişti. Valla hiç üzme o yüzden kendini

Ya hiç moralini bozma ben de ilk aşılama olumsuz olunca üzülmüştüm ikinci aşılama için yumurta büyütürken doktor bu yumurtaları harcayamam tüp bebeğe geçelim dedi neden dediğimde ise açık açık doktor dedi ki ha eşin içine boşalmış ha ben spremi oraya enjekte etmişim bi değişiklik yok ki aşılama tüp bebeğe giden yolda bi basamak ha tutan oluyor ama çok çok nadir demişti. Valla hiç üzme o yüzden kendi

Teşekkür ederim.Beklentiye giriyor insan ister istemez bizde bu asilamada olmazsa tüp bebek deneyeceğiz ama bu süreç gerçekten çok yıpratıcı olumsuz olunca hayal kırıklığı oluyor kontrol dışı.peki tüp bebek yaptırdınız mj nasil gecti süreciniz

Teşekkür ederim.Beklentiye giriyor insan ister istemez bizde bu asilamada olmazsa tüp bebek deneyeceğiz ama bu süreç gerçekten çok yıpratıcı olumsuz olunca hayal kırıklığı oluyor kontrol dışı.peki tüp bebek yaptırdınız mj nasil gecti süreciniz
Evet doktor öyle dediği için tüp bebeğe geçiş yaptık ilk denemeydi iki embriyo konuldu ikisi de tuttu şuan 16 haftalık ikizlere hamileyim 🫠🥹

Rabbim saglikla kavuşmanizı nasip etsin inşallah bize de dua edermisiniz hamislerin duası kabul olurmus🤗

Merhaba
Nisan ayınin sonunda 1. Aşılama tedavisini olmuştum, Hiç tedavi olmamış gibi hiçbir belirti vs yaşamadan normal adet döngüm oldu ve tabi olumsuz sonuçlandı.psikolojim bozuldu ve yeni deneme icin ancak kendimde cesaret bulabildim.Aşılama 2.denemesinde gebelik elde eden var mı acaba
Merhabalar 2. Denemede şuan hangi aşamadasınız aşılamanız oldu mu acaba ? Bende 2. Aşılama sürecindeyim cumartesi kontrolüm var muhtemelen pazartesi aşılamam olacak. Rabbim yardımcımız olsun hiç moral bozmayın ben hiç ara vermeden direk başladım 2. Ye

Back
X