Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben norm yollarnen gebe kalmıştım. Yani tedavisiz ilaçsız kızım şuan 5 yaşinda 2 senedir olmuyordu bütün testlarmi vardım fsh amh her şey normal tuplerimde ikisi açık sonra doktor yumurta takibi yap dedi sonra yumurtan kendindan çatlamiyor iğne yapman gerek dedi.Bende direk aşilamaya başvuru yaptım...Klomen kulandikden sonra doktorum yumurtan güzel gelişmis 20 mm dedi ovıtrelle çatlatma iğnesi yazdı onu 20 Mayıs vurdum 21 Mayıs mikroçip aşilama yaptık...şuan bütün belirtiler var bende .. insaalah tutmuş ..31 Mayıs beta baktirdim açilde 5.88 çıktı ..internetda araştırdım iğne etkisi betada ne zeman gecar ..başka bı sahifede kadınlar yazmış benim 5 gunda va ya 7 gün biri 10 gunda demiş ..kafam karişti acaba bu iğne etkisimi diye
Kişiden kişiye değişiyor bildiğim kadarıyla iğnenin etkiside olabilir ama sıkıntılı bir problemde olmadığı için tutmuştur inşallah bi kaç gün sonra tekrar betahcg bakın güzel haberlerinizi bekliyorum
Kişiden kişiye değişiyor bildiğim kadarıyla iğnenin etkiside olabilir ama sıkıntılı bir problemde olmadığı için tutmuştur inşallah bi kaç gün sonra tekrar betahcg bakın güzel haberlerinizi bekliyorum