- 21 Eylül 2021
- 1.230
- 464
- 73
- 25
- Konu Sahibi RABIS 2018
-
Gebelik var görünüyor :) kan testi vermelisin hayırlı olsunCatlatma ignesinin 8 gunu aşılama 6 gunu ve ben 4 gunu test yaptim pozitifti ve bugun yaptim bu da pozitif etkisi gidiyor ama hayla görmem devam ediyor bu iyi bir seymi kasik agrisi göğüs agrisi var o kadar kutusuz olan yani daha net olan 4gunu asilamanin bugun 6 gunu kutulu olan
Ve yanlış yazmışım beli olan cumartesi yaptim belirsiz olan bugun yaptimGebelik var görünüyor :) kan testi vermelisin hayırlı olsun
Canım erkenden test yapıp kafanı bulandırma bende 2. Aşılamamı oldum ilkinde senin gibi yapmistim fakat çatlatma iğnesi in etkisi 10.gunde geçiyor bunlar seni yanıltmasınCatlatma ignesinin 8 gunu aşılama 6 gunu ve ben 4 gunu test yaptim pozitifti ve bugun yaptim bu da pozitif etkisi gidiyor ama hayla görmem devam ediyor bu iyi bir seymi kasik agrisi göğüs agrisi var o kadar kutusuz olan yani daha net olan 4gunu asilamanin bugun 6 gunu kutulu olan
Zaten 2 gün sora tekaralarim da ya hiç çıkmazsa diye üzülüyorum elimde değiliCanım erkenden test yapıp kafanı bulandırma bende 2. Aşılamamı oldum ilkinde senin gibi yapmistim fakat çatlatma iğnesi in etkisi 10.gunde geçiyor bunlar seni yanıltmasın
Üzülme canım Allah büyüktür bol bol dua et .O ol der ve olur inşallah. Bende 4.gunumdeyim bekliyorum .ilkinde tecrübe edindiğim için bunda daha relaximZaten 2 gün sora tekaralarim da ya hiç çıkmazsa diye üzülüyorum elimde değili
Hayırlı si ınsallah olur benim ilk 4 yılında evliyim ınsallah olur yaÜzülme canım Allah büyüktür bol bol dua et .O ol der ve olur inşallah. Bende 4.gunumdeyim bekliyorum .ilkinde tecrübe edindiğim için bunda daha relaxim
Bende 5 yıldır evliyim son 1 yıldır bebiş istiyoruz ama olmuyor esimdede bendede sorun yok son çare buna başvurdukHayırlı si ınsallah olur benim ilk 4 yılında evliyim ınsallah olur ya
İyi etmisiniz bende de polikistik var ondan olmuyorBende 5 yıldır evliyim son 1 yıldır bebiş istiyoruz ama olmuyor esimdede bendede sorun yok son çare buna başvurduk
Anladim canım inşallah hayırlı güzel sonuclsr alirizİyi etmisiniz bende de polikistik var ondan olmuyor
InsallahAnladim canım inşallah hayırlı güzel sonuclsr aliriz
İnşallah güzel haberler alıriZ cnmİyi etmisiniz bende de polikistik var ondan olmuyor
Benim bildim çatlatma iğnesinin 14. Gün test yapın diyorlarCatlatma ignesinin 8 gunu aşılama 6 gunu ve ben 4 gunu test yaptim pozitifti ve bugun yaptim bu da pozitif etkisi gidiyor ama hayla görmem devam ediyor bu iyi bir seymi kasik agrisi göğüs agrisi var o kadar kutusuz olan yani daha net olan 4gunu asilamanin bugun 6 gunu kutulu olan
Oyle zaten biliyorum meraktan yani bide olmasını çok istiyorum ondnaBenim bildim çatlatma iğnesinin 14. Gün test yapın diyorlar
Insallahİnşallah güzel haberler alıriZ cnm
Bende aynıyım merak etme yalnız değilsin neyse ki ben yarın öğrencem artık kan veripOyle zaten biliyorum meraktan yani bide olmasını çok istiyorum ondna
Ya ınsallah hamilesin dır belirtilerin ne ve en son ne zaman test yaptinBende aynıyım merak etme yalnız değilsin neyse ki ben yarın öğrencem artık kan verip
Bugün yaptım negatif çıktı hamile olsaydım idrarda da çıkardı ben pek sanmıyorum hamile olduğumu ama aşılı halimle çalıştırdılar beni dinlenemedim yeterince yarın yine de kan vercem Tamm kasıklarım ağrıyo göğüs uçlarım acıyı ama belki adet olcam ondandır 3 Aralık adet günüm zaten ama 2. Aşılama da rapor alcamYa ınsallah hamilesin dır belirtilerin ne ve en son ne zaman test yaptin
Hım hayirlisi benim de ağrıyor göğüs ama ben hiç yaşamadım sen yaşadın mıBugün yaptım negatif çıktı ben pek sanmıyorum hamile olduğumu ama aşılı halimle çalıştırdılar beni dinlenemedim yeterince yarın yine de kan vercem Tamm kasıklarım ağrıyo göğüs uçlarım acıyı ama belki adet olcam ondandır 3 Aralık adet günüm zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?