- 24 Ağustos 2021
- 1.765
- 1.063
- 63
- Konu Sahibi RABIS 2018
-
Yok ben de hiç yaşamadım göğsümün ucunun acımasını ama test negatif olunca umutlanamıyorumHım hayirlisi benim de ağrıyor göğüs ama ben hiç yaşamadım sen yaşadın mı
İlk asilamami benim ilk asilama ve ilk göğüs agrisiYok ben de hiç yaşamadım göğsümün ucunun acımasını ama test negatif olunca umutlanamıyorum
Benim de ilk aşılama umarım bi mucize olur da tutar da millete aşılama olcam diye izin almak zorunda kalmam kendimi insanlara anlatmaktan yoruldum millet kendini düşünüyor sadeceİlk asilamami benim ilk asilama ve ilk göğüs agrisi
ÇalışıyormusunBenim de ilk aşılama umarım bi mucize olur da tutar da millete aşılama olcam diye izin almak zorunda kalmam kendimi insanlara anlatmaktan yoruldum millet kendini düşünüyor sadece
Evet arkadaşlar arasında sıkıntı oluyo diyorum eğer bu tutmazsa şu tarihte aşılama olcam arkadaş izne çıkcak oldu sen al benim yerime başkasını geçirirler diyorum trip atıyo tabi milletin çocuğu var kanayan yarası yok anlamıyor larÇalışıyormusun
Hım oda sikinti oluyor tedavilerde insqllah hamilesin dır
Tutmazsa bi dahakine rapor alcam kimseyi düşünmem bu saatten sonra ben onları düşündüm de noldu sanki karşılığı bu olduHım oda sikinti oluyor tedavilerde insqllah hamilesin dır
Böyle dedavide yatanların yorulmadan lazim ben hep yatım ama nasip işi bu yani ol derse olurTutmazsa bi dahakine rapor alcam kimseyi düşünmem bu saatten sonra ben onları düşündüm de noldu sanki karşılığı bu oldu
Merak etme umudum yoktu bu aydan zaten 2. Aşılamaya artık hemen başlanır zaten adetim erken 3 AralıkBöyle dedavide yatanların yorulmadan lazim ben hep yatım ama nasip işi bu yani ol derse olur
Evet yumurta büyüyecek ilslemi olacak derken 2 hafta suruyorMerak etme umudum yoktu bu aydan zaten 2. Aşılamaya artık hemen başlanır zaten adetim erken 3 Aralık
Bu ay tahminim her şey yolunda giderse ayın 15 de aşılama olurumBöyle dedavide yatanların yorulmadan lazim ben hep yatım ama nasip işi bu yani ol derse olur
Evet öyle ama insallah gerek kalmazBu ay tahminim her şey yolunda giderse ayın 15 de aşılama olurum
İnşallah canım benim zaten aşılama ile olmazsa tüp bebek pahalı imkanım yok sadece aşılama denerim 3 kere tutturamaz ise doktor değiştircemEvet öyle ama insallah gerek kalmaz
Aynen biz de tup bebeğe kadar deniyecez olmasa olmuyor nasip değil bizim için çok zor madi acisindanİnşallah canım benim zaten aşılama ile olmazsa tüp bebek pahalı imkanım yok sadece aşılama denerim 3 kere tutturamaz ise doktor değiştircem
Problemim yok zaten femera ve çatlatma iğnesi ile denerim diğer yolu olmadı napalım olmuyosa vardır bunda da bi hayır geleceği zamanı bilir oAynen biz de tup bebeğe kadar deniyecez olmasa olmuyor nasip değil bizim için çok zor madi acisindan
Aynen oyleProblemim yok zaten femera ve çatlatma iğnesi ile denerim diğer yolu olmadı napalım olmuyosa vardır bunda da bi hayır geleceği zamanı bilir o
Belirtiniz var mi peki bugün aşılamanın kaçıncı günündesinizİlk asilamami benim ilk asilama ve ilk göğüs agrisi
Ben aşılamanin 13 gün malesef tutmadi hayla daha memelerim ağrıyor hormon ilaci olduğu için dedi bu ay kendiniz deneyin yine dedi adet olmayı bekliyorumBelirtiniz var mi peki bugün aşılamanın kaçıncı günündesiniz
Öğrendiniz mi sunucunuzu inşallah hamilesinizdirBende aynıyım merak etme yalnız değilsin neyse ki ben yarın öğrencem artık kan verip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?