Canım biliyormusun bende hep öyle düşündüm eşimle konuşurken bile çok önceleri aman ne varki aşılama tutmazsa tüp yaparım olur biter. Ama hiç öyle değilmiş işin içine girince o kadar şey öğrendim o kadar tecrübe edindimki anlatamam sana.
Şmdi diyorumki Rabbim bana bir evlat versin başka bişey istemiyorum 2. yi bile düşünemiyorum. EE tabi birinciye daha kavuşamamışken zaten 2. düşünmek saçma olur.
Şİmdi senin bir kızım var maşallah Allahım ona uzun ömürler versin inşallah. Yani şimdi bir kızının olduğunu okuyunca açıkcası içim rahatladı neden diyeceksin sen çocuk sevgisini tatmışsın Rabbim sana annelik duygusunu tatmayı nasip etmiş inan çok büyük bir şey. Tabiki kardeşi olsun istersin ama inan çok stres yapacak bişey ben görmedim açıkcası bu benim nacizane fikrim tabikide. Aşılama için nasıl karar vericem demişsin inan çok kolay bir işlem. Kafanda büyüttüğün gibi olmadığınıda sen yaşayınca zaten göreceksin.
İnşallah kızına bir kardeş gelir canım hayırlısıyla.....
godes ben ilk bebeğime 2 buçuk sene sonra kavuştum.. baştan korunmuştuk sonra isteyince 3 ay sonrasında hamile kalmıştım..
insanoğlu o kadar aciz ki herşeyi bizim elimizde zannediyoruz.. biz nerdeyse kızım 6 yaşına gelinceye kadar korunduk. hani bi kaza filan olsa kesin hamile kaldım sanıyordum. nasılsa hemen hamile kalabiliyorum ya kendimi otomatiğe bağlıyım sanıyordum herhalde..
nitekim bunun böyle olmadığını eşimde bende gördük.. bize göre sadece sorunu insanların bebekleri tedavi ile olurdu.. şimdi tüm düşüncelerimiz değişti.. her zaman Allahın verdiğini söyleriz ama bunu dil ile söylüyormuşuz demek.. şu an bunun ispatlarını yaşıyoruz.. herşey normal ama gebelik oluşmuyor.. bizlerin planlarımız hayallerimiz çok ama Allahın planlarını unutuyormuşuz..
ben senin bu kadar aşılama ve tüp bebekten sonra bebek sahibi olabildiğini düşünmüştüm.. demek hala nasib olmadı canım.. her birimizin çeşit çeşit imtihanları var..
yazında demişsin ya b tane olsun başka bişey istemiyorum diye.. aman canım sakın öyle deme dua vaktine gelir kabul olur.. inşallah öncelikle 1 evladın olur ama arkasından da kardeşleri olsun inşallah... şu an sana sorun olmayacakmış gibi gelen bu konular, gün gelir içini yakar.. biliyorsun ki kul olarak her zaman fazlasını istemeye meyilliyiz..
sen hangi şehirde yaşıyorsun acaba .. istanbuldaysan burada hangi merkeze gittiğini merak ettim..