Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
normalde adetim geçmezdi.. geçen ay 27. günde, öncek ay da 24. günde hastalanmıştım... sadece progestan içtim destek olsun diye 7 gün.amin canım inşallah hayırlısı artık
adetin geçermiydi normalde, bence kan için 2 gün daha bekle, bişi kullanmışmıydım kür ilaç?
inşallah öyledir.inşallah rabbim hiçbirimizi eli boş çevirmez
galiba bugün güzel bir haber alsam sizlerede çok moral olacak.kızlar inşallah sonucum pozitif çıkar ama bilmiyorum işte.dua edin bana nolur.
ay canım inşaallah müjde getirirsin bize Allah güzel gönlünü gücendirmesin![]()
nergis seni cok iyi anliyorum Rabbim kimsenin umutlarini kirmasin ama uzulme insallah bir dahaki sefere neseli haberlerinle bekleriz hepimiz yanindayiz canim bende ayni duyguyu 4 kere yasadim bir kerede degil(((
olmadı maalesef.0,1 lerde çıktı sonucum.salak gibi hayal kurduğuma yanıyorum şimdi.herşey yalan oldu
ay canım ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum .. sen aşılama ile elbette beklenti içine girmişsindir.. biz tedaviye başlamadan her ay hamile moduna giriyoruz ki aşılama daha fazla ümit verici bi olay.. kendini suçlama Mevla vermek isteseydi aşılaman vesile olurdu zaten canım.. kısmetten ötesi yok.. inşallah yakındır sevineceğin günler ..
aslında sadece %15 şansım olduğunu bildiğim halde umutlanmıştım ister istemez.%15 de olsa şansım vardı ama şimdi öyle bir boşluktayımki hiç sorma.şimdi sakinleştim artık ağlamıyorum ama biliyorum acısı yarın falan daha çok çıkacak.inşallah günün birinde Allah acırda yüzümüzü güldürür.
canım şimdi nasılsın üstünden atabildin mi üzüntülerini.. tekrardan aşılama düşünüyor musunuz ne yapmayı planlıyorsunuz bu ara ?
o durumu çok iyi biliyorum canım.. ben düşük yaptığım zamanlarda seninkine benzer hislere kapıldım.. sürekli düşmeseydi şimdi şu haftada olacaktı bu ayda olacaktı, şu zaman doğacaktı gibi düşüncelerden kendimi alamıyordum.. ama derler ya zaman herşeyin ilacıdır diye.. Mevla o kadar büyük ki üzerinden bi süre geçtiği zaman ister istemez insanın ufku değişiyor yeni heyecanlar başlıyor.. bak sende bu ay dinleneceksin ve martta yeni aşılaman ile bu günler çoktan bitmiş gitmiş olacak.. Rabim inşallah bu sefer hayırlısıyla nasib eder.. vakti şimdidir inşallah canım...
ayrıca bana bi tanıdığımız kısa bi dua yazdırdı. sana da yazayım. hep beraber okuyalım..
benim durumum şu an aynı bi değişiklik yok.. bugün adetimin 11. günü.. aslında ben bu ay aşılama düşünüyordum ama eşim olumlu yakşalmadı. şu an aşılama düşünmüyoruz dedi. bende yapı gereği ısrarcı biri değilimdir. sen bilirsin hayatım dedim üstelemedim.. belki hayırlısı böyledir diye düşünerekten beklemedeyim canım.. şimdi sizleri okudukça içim gidiyor.. inşallah önce sizin müjdenizi alırım sonrada sıra bana gelir![]()
hayırlı evlat için ;
hepimizinde hakkında hayırlısı olsun.dediğin gibi zaman öyle büyük bir ilaç ki insan ölümlere bile alışıyor.inşallah sende doğal yollardan bebeğine kavuşursun.sonuçta eşinle ortak karar alarak hareket etmeniz şart.
bismillahirrahmanirrahim,
ferdün hayyün kayyümün hakemün adlün kuddüs
rabbi heblî min ledünke veliyyen yerisünî
sabah ve akşam her seferinde besmele çekilerek 19 kere okunur..
bu duaya elimizden geldiğince devam edelim arkadaşlar..
tatlım benim malesef olmadı, daha 10. günde regl oldum kan testi yaptırdı dr.um ama negatifdi. tekrar aşılama yaptırmayı düşünmüyorum 23 şubatta randevum var bundan sonrasını konuşucaz , ben ameliyatla artık bu illet kistten kurtulmak istiyorum, sonrasındada ortalama 6 ay doğal yoldan beklicez baktım olmuyor artık tüpe geçerim.alya canım senin aşılama sonucun ne zaman belli olacak lütfen bizede haber etmeyi unutma.. inşallah bu sefer müjdeni duyarız![]()
dua için ayrıca teşekkür ederim.gerçi bi çok dua okudum ama inşallah bununda faydasını görürüz.eğer denemediysen bende sanaa bi öneride bulunayım.41 gün meryem suresini oku yada on bin ihlas çek.ben ikisinide yapmıştım.sonuçta yer gök dua ile.
sağolasın canım bende başlayacağım meryem suresine.. Peki adet günlerine denk geldiği zaman ara verince nasıl yapıyorsun, kaldığın günden mi devam ettin daha sonra ?
sağolasın canım bende başlayacağım meryem suresine.. Peki adet günlerine denk geldiği zaman ara verince nasıl yapıyorsun, kaldığın günden mi devam ettin daha sonra ?
ben kendim okudum adetten sonra kaldığım yerden devam ederek sonuçta duayı hacet sahibinin kendini okuması daha makbul olur.