Aşılama Aşılama Anketi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Kaçıncı Aşılama Denemenizde Hamile Kaldınız?

• Ankete Katılan
    23
İlk aşılamada ikizlerim oldu 😍
Allah bağışlasın benimde tuttu çok Şükür ilk ogrendiginizde betanız neydi ilk keseyi gördüğünüzde neler dendi ben ilk gittiğimde sıkışık değildim ilk önce iki tane gördüm sandım dedi ama sonra birin yansimasi bu dedi bulanıklık varmış meshane baskı yapmadığından

Allah bağışlasın benimde tuttu çok Şükür ilk ogrendiginizde betanız neydi ilk keseyi gördüğünüzde neler dendi ben ilk gittiğimde sıkışık değildim ilk önce iki tane gördüm sandım dedi ama sonra birin yansimasi bu dedi bulanıklık varmış meshane baskı yapmadığında
Aşılamanın 14. Günü 468 çıktı değerim.

Allah bağışlasın benimde tuttu çok Şükür ilk ogrendiginizde betanız neydi ilk keseyi gördüğünüzde neler dendi ben ilk gittiğimde sıkışık değildim ilk önce iki tane gördüm sandım dedi ama sonra birin yansimasi bu dedi bulanıklık varmış meshane baskı yapmadığından
Yaa hayırlı uğurlu olsun:) İkinizin ilk yazması ne kadar umut oldu bana anlatamam:)

Yaa hayırlı uğurlu olsun:) İkinizin ilk yazması ne kadar umut oldu bana anlatamam:)
Aminnn canım Teşekkürler umut olsun diye yazdım çok zor kafada sorular ile beklmek o nedenle yazdım Allah sağ sağlık sonuna ulaştırsın inşallah burdaki herkese de nasip etsin🤲✨

Merhaba bugün gittim birinci kesede bebek ve kalp atışı görüldü ikinci kese 4+1 dedi sizce dolar mı on gün sonra tekrar gel dedi bebek olan kesen 6+3
Dolar büyük ihtimal o geç döllenme olmuş. Benim kızım da öyle sonradan belli olmuştu. Bir kız bir oğlan belki senin de öyle olur

Dolar büyük ihtimal o geç döllenme olmuş. Benim kızım da öyle sonradan belli olmuştu. Bir kız bir oğlan belki senin de öyle olur
Korkuyorum ya ama ikisini aynı anda mi gördünüz 6+3 bebek ve kalp atışı görüldü ama diğeri ...

Benim 13.gün 330 du aklımda deli sorular 14. Gün 544🤗

kızlar siz aşılama sonrası test gününe kadar birliktelik yaşamışmıydınız, tehlikeli bir durum mu bilginiz var mı, bende aşılama yaptırdım 2. Aşılamam bu, şuan 8.gündeyim, doktora yapmamam gereken bir şey var mı dedim yok dedi ama tuttuysa tehlikeli olur mu sizce

kızlar siz aşılama sonrası test gününe kadar birliktelik yaşamışmıydınız, tehlikeli bir durum mu bilginiz var mı, bende aşılama yaptırdım 2. Aşılamam bu, şuan 8.gündeyim, doktora yapmamam gereken bir şey var mı dedim yok dedi ama tuttuysa tehlikeli olur mu sizce
Yok canım ben keseyi görünce bile bırakmadım ama tabi dikkatli bir şekilde davranmak gerekiyor şuan süreyi uzattık dört günde altı günde bir dikkatli şekilde vs...

Zaten doktor gün aşırı birlikte olun demiştir biz her gün olmaya çalıştık yani aksine belki asilamada olmaz normalde olur diye

Teşekkür ederim cevabınız için 🥰 progestan kullanıyormusunuz peki
Evet kullandım şuan ikiz olduğunu öğrendim biri iki hafta geride olsa da on gün sonra onu da görmek için gideceğim inşallah o nedenle tekrardan yazdı doktor yarın kendi doktoruma muayeneye gideceğim inşallah bakalım ne diyecek

Evet kullandım şuan ikiz olduğunu öğrendim biri iki hafta geride olsa da on gün sonra onu da görmek için gideceğim inşallah o nedenle tekrardan yazdı doktor yarın kendi doktoruma muayeneye gideceğim inşallah bakalım ne diyecek
Ayy maşallah, inşallah sağlıkla ilerler hayırlısıyla kucağınıza alırsınız ikisini de 😍😍😍

Merhabalar, etrafımda aşılama tecrübesi olan kadınlar olmadığı için size sormak istedim,cevaplarsanız çok sevinirim.
Siz de aşılama mı yaptırdınız yoksa yaptırmayı mı düşünüyorsunuz

Yarın test yap bence evde ben sekiz dokuzda yapınca çıkmıştı on ikinci gün kan vermiştim Allah sana da nasip etsin inşallahhhhhhh🤲✨
Amiin inşallah, özellikle test almadım ben çatlatma iğnesinin etkisinden yalancı pozitif çıkar diye, insandan insana değişiyor çünkü önce pozitif görüp sonra negatife dönenler falan oldu, büyük hayal kırıklığı oluyor sonra, cumartesiye kadar bekleyip test günümde direkt kan vericem ben çünkü öbür türlü çok stres oluyorum

Back
X