Konu hakkında hiç bilgim yok konu aşağıda kalmaasın diye yazıyorumKızlar selam
Aşılama olalı 16 gün oldu
11. Gün beta 1.20
15. Gün 2.7
16. Gün yani bugün 5.10 çıktı beta HCG
Regl tarihim 6 martdı gecikmem de var
Böyle olup yükselen oldumu hiç dr çok birşey ifade etmiyor dedi sağlık ocağı da 4 gün sonra kan tekrarı dedi sizce bu yükselir mi başına gelen varmı umutlanmalımıyım pek umudum yok açıkçası
Amiiiin canıımm inşallahhKonu hakkında hiç bilgim yok konu aşağıda kalmaasın diye yazıyorumşu mübarek gündedua edelim inşallah yükselir Allah hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah
İnşallah canıııım inşallah kızAşko inşallah iki gün sonra daha yüksek görürüz
İnşallah artar askoİnşallah canıııım inşallah kızdua ediyorum boş bol hepimizin artsın inşallahhh kuzummm
İnşallah İnşallahİnşallah artar asko
Allah razı olsun inşallah canımmİnşallah artar sağlıkla ilerler gebeliğin mübarek günün yüzü suyu hürmetine
Rabbim mübarek gecenin hürmetine inşallah beklemediğin kadar çok yükselirAllah razı olsun inşallah canımmAmiiiinn
Allah razı olsunn amiin canım benimmRabbim mübarek gecenin hürmetine inşallah beklemediğin kadar çok yükselir❤
Amin canımmm❤Allah razı olsunn amiin canım benimmsende sağlıcakla kucağına al inşallah yavrunu
Kuzum benimmm Allah razı olsun rabbim sana en güzelini versin kuzum benimmmAmin canımmm❤
Ellerimi açıp dua ettim senin için inşallah güzel şekilde haberler verirsin
Canimm insallah saglikla ilerler bence hergun acile git acilde kan ver baktirKızlar selam
11. Gün beta 1.20
15. Gün 2.7
Böyle olup yükselen oldumu hiç dr çok birşey ifade etmiyor dedi sağlık ocağı da 4 gün sonra kan tekrarı dedi sizce bu yükselir mi başına gelen varmı umutlanmalımıyım pek umudum yok açıkçası
Bende bu yükselme oluyor mu çok merak ediyorum adetime 14 gün varken yaptırmıştım kan testini beta hcg 2.8 çıkmıştı şimdi 3 gün kaldı bir daha yaptırmadım adetim gecikirse yaptırmayı düşünüyorum ama yükselme umudu var mı bende çok merak ediyorumKızlar selam
11. Gün beta 1.20
15. Gün 2.7
Yaaa süper canııımmmCanimm insallah saglikla ilerler bence hergun acile git acilde kan ver baktirben catlatma ignesinin 12.gunu ogrenmistim 11.16ydi 2 gun sonra 16 oldu yine iki gun sonra 37 oldu sonra 2-3 kati artti bence sendede tutunmaya calisiyorr bebisin
2.8 bence yükselebilecek bir değer benim 2.7 de dr yazmış 4 gün sonra tekrarı önerilir diye tekrar kan ver kuzummmBende bu yükselme oluyor mu çok merak ediyorum adetime 14 gün varken yaptırmıştım kan testini beta hcg 2.8 çıkmıştı şimdi 3 gün kaldı bir daha yaptırmadım adetim gecikirse yaptırmayı düşünüyorum ama yükselme umudu var mı bende çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?