Gebeliğe Hazırlık Aşılama BETA HCG 5.10

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Noir29

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2021
466
1.003
43
Kızlar selam
Aşılama olalı 16 gün oldu
11. Gün beta 1.20
15. Gün 2.7
16. Gün yani bugün 5.10 çıktı beta HCG
Regl tarihim 6 martdı gecikmem de var
Böyle olup yükselen oldumu hiç dr çok birşey ifade etmiyor dedi sağlık ocağı da 4 gün sonra kan tekrarı dedi sizce bu yükselir mi başına gelen varmı umutlanmalımıyım pek umudum yok açıkçası

Konu hakkında hiç bilgim yok konu aşağıda kalmaasın diye yazıyorum şu mübarek gündedua edelim inşallah yükselir Allah hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah

Aşko inşallah iki gün sonra daha yüksek görürüz

Konu hakkında hiç bilgim yok konu aşağıda kalmaasın diye yazıyorum şu mübarek gündedua edelim inşallah yükselir Allah hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah
Amiiiin canıımm inşallahhAllah razı olsun kuzummm

İnşallllahhhh

İnşallah artar sağlıkla ilerler gebeliğin mübarek günün yüzü suyu hürmetine

Amin canımmm❤
Ellerimi açıp dua ettim senin için inşallah güzel şekilde haberler verirsin
Kuzum benimmm Allah razı olsun rabbim sana en güzelini versin kuzum benimmm

Canimm insallah saglikla ilerler bence hergun acile git acilde kan ver baktir ben catlatma ignesinin 12.gunu ogrenmistim 11.16ydi 2 gun sonra 16 oldu yine iki gun sonra 37 oldu sonra 2-3 kati artti bence sendede tutunmaya calisiyorr bebisin

Bende bu yükselme oluyor mu çok merak ediyorum adetime 14 gün varken yaptırmıştım kan testini beta hcg 2.8 çıkmıştı şimdi 3 gün kaldı bir daha yaptırmadım adetim gecikirse yaptırmayı düşünüyorum ama yükselme umudu var mı bende çok merak ediyorum

Canimm insallah saglikla ilerler bence hergun acile git acilde kan ver baktir ben catlatma ignesinin 12.gunu ogrenmistim 11.16ydi 2 gun sonra 16 oldu yine iki gun sonra 37 oldu sonra 2-3 kati artti bence sendede tutunmaya calisiyorr bebisin
Yaaa süper canııımmm umutlar tükenmez bende yarın veya c tesi vereceğim kan ağrım var regl ağrısı değil ama tutunma ağrısı gibi sanki hiç yaşamadım ama tuhaf bir ağrı ayaktayken arada giriyor sancı gibi ay benimde inşallah seninki gibi artar canımm benimmm

2.8 bence yükselebilecek bir değer benim 2.7 de dr yazmış 4 gün sonra tekrarı önerilir diye tekrar kan ver kuzummm inşallah yükselmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…