Ay korkudan gidememiştim tekrar biraz Umut oldunuz valla çok teşekkür ederim inşallah vardır Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin2.8 bence yükselebilecek bir değer benim 2.7 de dr yazmış 4 gün sonra tekrarı önerilir diye tekrar kan ver kuzummminşallah yükselmiştir
Amin canım benim umut hep olsun herşey olur Rabbimin izni ileAy korkudan gidememiştim tekrar biraz Umut oldunuz valla çok teşekkür ederim inşallah vardır Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Kimyasala benziyorKızlar selam
Aşılama olalı 16 gün oldu
11. Gün beta 1.20
15. Gün 2.7
16. Gün yani bugün 5.10 çıktı beta HCG
Regl tarihim 6 martdı gecikmem de var
Böyle olup yükselen oldumu hiç dr çok birşey ifade etmiyor dedi sağlık ocağı da 4 gün sonra kan tekrarı dedi sizce bu yükselir mi başına gelen varmı umutlanmalımıyım pek umudum yok açıkçası
Bana da öyle geliyor canım bakalımKimyasala benziyor
Artar artar Allahin izniyle ama kani saglik ocaginda verme gec cikiyor insan beklerken stres oluyorYaaa süper canııımmmumutlar tükenmez bende yarın veya c tesi vereceğim kan ağrım var regl ağrısı değil ama tutunma ağrısı gibi sanki hiç yaşamadım ama tuhaf bir ağrı ayaktayken arada giriyor sancı gibi ay benimde inşallah seninki gibi artar canımm benimmm
İnşallah kuzumm yarın sabah test yapcam yine ona göre yarın yada ctesi vereceğim kanArtar artar Allahin izniyle ama kani saglik ocaginda verme gec cikiyor insan beklerken stres oluyoroyle agrilar oluyor ilk zamanlarda
Evet çok geç çıkıyor insan bekleyemyoArtar artar Allahin izniyle ama kani saglik ocaginda verme gec cikiyor insan beklerken stres oluyoroyle agrilar oluyor ilk zamanlarda
Ayyy bencede cok heyecanlii insallah guzelce artar kimyasal olmazİnşallah kuzumm yarın sabah test yapcam yine ona göre yarın yada ctesi vereceğim kanyaa çok heyecanlıyım
Merhaba canım yeni gördüm yorumunu benim 5.10 dan 2 gün sonra düştü 2.70 oldu tekrar sonrada regl oldum zatenMerhaba bende su an aynı sorunu yaşıyorum 1.15 çıktı sizde yükselme oldu mu
Kuzum maalesef düştü sonra da regl oldum zatenAyyy bencede cok heyecanlii insallah guzelce artar kimyasal olmaz
Oyle mi canim hayirlisi olsun uzulme yeni ay yeni umutlar demek insallah bu ay hamile kalirsin canimKuzum maalesef düştü sonra da regl oldum zaten
İnşallah canımmmOyle mi canim hayirlisi olsun uzulme yeni ay yeni umutlar demek insallah bu ay hamile kalirsin canim
Merhaba..bu değerle hamileliğiniz sağlıklı ilerledi mi? benimde cuma adetimin 3. günü normal horman testleri yaptırdım tedaviye başlamak için ama bi de ne göreyim beta hcg 16.48 çıktı.bi telaşla dr aradım bu olamaz şuan adetlisin sen dedi dün için tekrar gittim başka yerde kan tahlili yaptırdım 19 çıktı sonra dr ma gittim.iki katı artış yok dedi dua edelim dış gebelik olmasın dedi ama sağlıksız bi gebelik dedi ve bundan bir an önce kurtulmamız lazım dedi.salı tekrar gel kan değerine bakalım ona göre iğne yapalım dedi.belki 70 80 olarak artış da olabilir ama bu binde bir ihtimal hiç ümitlenmeyin dedi.araştırırken sizdeki bu durumu görünce şaşırdım yaniCanimm insallah saglikla ilerler bence hergun acile git acilde kan ver baktirben catlatma ignesinin 12.gunu ogrenmistim 11.16ydi 2 gun sonra 16 oldu yine iki gun sonra 37 oldu sonra 2-3 kati artti bence sendede tutunmaya calisiyorr bebisin
Canim hamileligim gayet saglikli 17. Haftamdayim. Bence sende 2 gunde 1 beta hcg baktir hic belli olmaz insallah saglikla ilerlerMerhaba..bu değerle hamileliğiniz sağlıklı ilerledi mi? benimde cuma adetimin 3. günü normal horman testleri yaptırdım tedaviye başlamak için ama bi de ne göreyim beta hcg 16.48 çıktı.bi telaşla dr aradım bu olamaz şuan adetlisin sen dedi dün için tekrar gittim başka yerde kan tahlili yaptırdım 19 çıktı sonra dr ma gittim.iki katı artış yok dedi dua edelim dış gebelik olmasın dedi ama sağlıksız bi gebelik dedi ve bundan bir an önce kurtulmamız lazım dedi.salı tekrar gel kan değerine bakalım ona göre iğne yapalım dedi.belki 70 80 olarak artış da olabilir ama bu binde bir ihtimal hiç ümitlenmeyin dedi.araştırırken sizdeki bu durumu görünce şaşırdım yani
canım benim düştü değerim regl oldum ama senin adetine daha varmış naptın sonuç ne olduKızlar yardım lütfenAdetime 5 gun var kan testim 4.9 cıktı sizce yükselme olurmu
bu gibi durumlarda başka dr lara gitmenizde fayda var belki artış olur sağlıklı olabilirMerhaba..bu değerle hamileliğiniz sağlıklı ilerledi mi? benimde cuma adetimin 3. günü normal horman testleri yaptırdım tedaviye başlamak için ama bi de ne göreyim beta hcg 16.48 çıktı.bi telaşla dr aradım bu olamaz şuan adetlisin sen dedi dün için tekrar gittim başka yerde kan tahlili yaptırdım 19 çıktı sonra dr ma gittim.iki katı artış yok dedi dua edelim dış gebelik olmasın dedi ama sağlıksız bi gebelik dedi ve bundan bir an önce kurtulmamız lazım dedi.salı tekrar gel kan değerine bakalım ona göre iğne yapalım dedi.belki 70 80 olarak artış da olabilir ama bu binde bir ihtimal hiç ümitlenmeyin dedi.araştırırken sizdeki bu durumu görünce şaşırdım yani
sağlıkla ilerlesin hayırlısıyla kucağına al inşallah canım :) ben pek ümitli değilim ama yarın öğreniriz artık nasip.. sen 11 ken öğrendin betayı 2 günde 16 mı oldu dr demedi mi yavaş ilerliyo sağlıksız olabilir diyeCanim hamileligim gayet saglikli 17. Haftamdayim. Bence sende 2 gunde 1 beta hcg baktir hic belli olmaz insallah saglikla ilerler
bu bizim 6 dr muz canım iyi dedikleri her dr gittim bu da çok iyi bi dr..ben 3 defa bebek kaybettim 8 haftayı geçemiyoruz... daha bunun çözümünü bulamamışken amh mızın diplerde olduğunu ve hamile kalma ihtimalimin artık çok daha düşük olduğunu öğrendik..şimdi de ne olduğunu daha anlayamadığımız bir beta değeriyle karşı karşıyayız..bu gibi durumlarda başka dr lara gitmenizde fayda var belki artış olur sağlıklı olabilir
Benim adetime daha vardi erken ogrendim gebeligimi doktorum hic olumsuz konusmadi hep 2 gunde bir baktir dedi Allaha sukur ilerledi canim. İnsallah seninkide tutunacak annesinesağlıkla ilerlesin hayırlısıyla kucağına al inşallah canım :) ben pek ümitli değilim ama yarın öğreniriz artık nasip.. sen 11 ken öğrendin betayı 2 günde 16 mı oldu dr demedi mi yavaş ilerliyo sağlıksız olabilir diye
bu bizim 6 dr muz canım iyi dedikleri her dr gittim bu da çok iyi bi dr..ben 3 defa bebek kaybettim 8 haftayı geçemiyoruz... daha bunun çözümünü bulamamışken amh mızın diplerde olduğunu ve hamile kalma ihtimalimin artık çok daha düşük olduğunu öğrendik..şimdi de ne olduğunu daha anlayamadığımız bir beta değeriyle karşı karşıyayız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?