- 12 Mart 2020
- 9.817
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
sağolasın canım inşallah sağlıklıdır da tutunurBenim adetime daha vardi erken ogrendim gebeligimi doktorum hic olumsuz konusmadi hep 2 gunde bir baktir dedi Allaha sukur ilerledi canim. İnsallah seninkide tutunacak annesine
İnsallahhhsağolasın canım inşallah sağlıklıdır da tutunur
benim değerim artışı çok düşük bi de dr kesin sağlıksız gebelik diyince aslında çok fazla artmasını beklemiyorum hayırlısı bakalmİnsallahhhBen 2ay progestan icmistim coraspinle beraber . Dusuk tehlikem yoktu yinede ne olur ne olmaz diye vermisti doktorum
Canim merhaba test yaptirdin mibenim değerim artışı çok düşük bi de dr kesin sağlıksız gebelik diyince aslında çok fazla artmasını beklemiyorum hayırlısı bakalm
Merhaba canm evet yaptırdım normal artmış çok şükür ama Dr hala kesin bişey demedi haftasonu tekrar baktırcam iğne falan verdiCanim merhaba test yaptirdin mi
Yuksebilir benimde boyle olmustuKızlar yardım lütfenAdetime 5 gun var kan testim 4.9 cıktı sizce yükselme olurmu
Cok sevindimm kac olmussMerhaba canm evet yaptırdım normal artmış çok şükür ama Dr hala kesin bişey demedi haftasonu tekrar baktırcam iğne falan verdi
Hadi insallah canim 9una birsey kalmadi insallah tutarKızlar ben adet oldum değerim artmadı . Şimdi dondurulmus embriyom vardı doktora gittim ayın 9 da transfer edilcek inşallah bu sefer tutar
74 tü ama az önce silince adet gibi kanamam geldiCok sevindimm kac olmuss
İlk zamanlar oluyor oyle kanamalar ama bilemedim ki bende cok mu var kanaman74 tü ama az önce silince adet gibi kanamam geldi
sildikçe geliyor şimdilik ama aynı adet yani ama korkuyorum ya düşüyorsa ya beta da düştüyse çok mutsuzum..İlk zamanlar oluyor oyle kanamalar ama bilemedim ki bende cok mu var kanaman
İnşallahhhhh canımHadi insallah canim 9una birsey kalmadi insallah tutar
Canim bence yarin sabah git betana baktir belli olur zaten. İnsallah tutunur bebeginsildikçe geliyor şimdilik ama aynı adet yani ama korkuyorum ya düşüyorsa ya beta da düştüyse çok mutsuzum..
Kanamam geçti canım kahverengiye döndü hatta yok gibi artık galiba cumartesi gidicem gaz sancısı Bi de şişlik var sadece.. Allah razı olsun canım hamilelerin duası kabul olurmuş duaya çok ihtiyacım varCanim bence yarin sabah git betana baktir belli olur zaten. İnsallah tutunur bebeginİnsallah yerlesme kanamasidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?