Gebeliğe Hazırlık Aşılama BETA HCG 5.10

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim adetime daha vardi erken ogrendim gebeligimi doktorum hic olumsuz konusmadi hep 2 gunde bir baktir dedi Allaha sukur ilerledi canim. İnsallah seninkide tutunacak annesine
sağolasın canım inşallah sağlıklıdır da tutunur

İnsallahhh Ben 2ay progestan icmistim coraspinle beraber . Dusuk tehlikem yoktu yinede ne olur ne olmaz diye vermisti doktorum
benim değerim artışı çok düşük bi de dr kesin sağlıksız gebelik diyince aslında çok fazla artmasını beklemiyorum hayırlısı bakalm

Kızlar ben adet oldum değerim artmadı . Şimdi dondurulmus embriyom vardı doktora gittim ayın 9 da transfer edilcek inşallah bu sefer tutar

İlk zamanlar oluyor oyle kanamalar ama bilemedim ki bende cok mu var kanaman
sildikçe geliyor şimdilik ama aynı adet yani ama korkuyorum ya düşüyorsa ya beta da düştüyse çok mutsuzum..

Canim bence yarin sabah git betana baktir belli olur zaten. İnsallah tutunur bebegin İnsallah yerlesme kanamasidir
Kanamam geçti canım kahverengiye döndü hatta yok gibi artık galiba cumartesi gidicem gaz sancısı Bi de şişlik var sadece.. Allah razı olsun canım hamilelerin duası kabul olurmuş duaya çok ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…