Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de bu ay aşılama olacağım sordum ve genelde hep şunu duydum 2 gün hep yatmislar beslenmelerine dikkat edip bol su icmisler bazıları ev bile supurmemis hatta önümüzdeki hafta iğneye başlayacağım ve daha hiç birşey yapmam diye bu hafta dip bucak temizlik yapıyorum eşime de söyledim daha elimi vurmam diyeArkadaşlar merhaba 3 yıldır tedavi oluyorum geçen sene gebelik oldu onunda kalbi durdu maalesef buqün çatlatma iğnesi oldum yarın aşılama yaptırcam ilk deneyimim olucak agrı falan oluyo mu bide sonrasında napmam lazım yaptırıp tutanlar bu süreci anlatır mı lütfen![]()
Herqün mü vurulcaksınz iğne ? Hikmet yatmaktaysa kıbırdamam yerimdenBen de bu ay aşılama olacağım sordum ve genelde hep şunu duydum 2 gün hep yatmislar beslenmelerine dikkat edip bol su icmisler bazıları ev bile supurmemis hatta önümüzdeki hafta iğneye başlayacağım ve daha hiç birşey yapmam diye bu hafta dip bucak temizlik yapıyorum eşime de söyledim daha elimi vurmam diye
Hiç ağrı olmuyor canım aşılama işlemi çok basit bir şey rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder inşallah kalbini ferah tut ne olacağına inan ne de umutsuz ol güzel şeyler düşün sadeceArkadaşlar merhaba 3 yıldır tedavi oluyorum geçen sene gebelik oldu onunda kalbi durdu maalesef buqün çatlatma iğnesi oldum yarın aşılama yaptırcam ilk deneyimim olucak agrı falan oluyo mu bide sonrasında napmam lazım yaptırıp tutanlar bu süreci anlatır mı lütfen![]()
Aminnn canm Allah razı olsunHiç ağrı olmuyor canım aşılama işlemi çok basit bir şey rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder inşallah kalbini ferah tut ne olacağına inan ne de umutsuz ol güzel şeyler düşün sadece
Aşılama için gonal f diye bir iğne kullanılıyormuş 5 6 gunHerqün mü vurulcaksınz iğne ? Hikmet yatmaktaysa kıbırdamam yerimden![]()
Ben iyi bir örnek değilimAminnn canm Allah razı olsunsiz oldunuz mu olduysanız tuttu mu süreç nasıldı bilgi verir msnz
![]()
YaaaBen iyi bir örnek değilimsebepsiz infertilite sebebiyle bir kez femarayla 2 kere de gonal f ile aşılama oldum hiç biri tutmadı adetin 3. Ve ya 5. Günü tam emin değilim iğneler başladım 7 gün kullanıp 8. Gün kontrole gittim sonra çatlatma iğnesi yapıldı 24-36 saat sonra aşılama yapıldı vajinal muayene gibi düşün hiç bişey hissetmiyorsun kolay oluyor yarım saat dinlenip eve gidiyorsun ben ilk gün yattım dinlendim ertesi gün de ilişki öneriliyor
Zaten ümitli ol canım sadece kendini çok kaptırma ben çok umut bağladım olmayınca çok yıkılmıştım yani iki ihtimal de aklında olsunYaaarabbim nasip eder inşllh en kısa zamanda
daha önce bi gebeliğim oldu diye biraz ümitliyim
![]()
Çatlatma iğnesi vurulduqum aylar bile çok ümitleniodum bunda tavan yaptıZaten ümitli ol canım sadece kendini çok kaptırma ben çok umut bağladım olmayınca çok yıkılmıştım yani iki ihtimal de aklında olsun
İnşallah canım rabbim emeklerini doluya çıkarsın sağlıkla pozitif sonuçlanır evladını kucağına alırsınÇatlatma iğnesi vurulduqum aylar bile çok ümitleniodum bunda tavan yaptıçok heycanlıyım olcakmış gibi bi his var içimde
![]()
Bana da haber ver tutunca inşallah olacakÇatlatma iğnesi vurulduqum aylar bile çok ümitleniodum bunda tavan yaptıçok heycanlıyım olcakmış gibi bi his var içimde
![]()
Amin canım inşllh banada isteyen herkesede nasip etsin güzel haberler veririm inşllhİnşallah canım rabbim emeklerini doluya çıkarsın sağlıkla pozitif sonuçlanır evladını kucağına alırsın![]()
Ben asilama ile hamileyim aşılamadan sonra 2 gün yattım bide aşılamadan 1 gün sonra duş aldım doktorumun takviyesi ileArkadaşlar merhaba 3 yıldır tedavi oluyorum geçen sene gebelik oldu onunda kalbi durdu maalesef buqün çatlatma iğnesi oldum yarın aşılama yaptırcam ilk deneyimim olucak agrı falan oluyo mu bide sonrasında napmam lazım yaptırıp tutanlar bu süreci anlatır mı lütfen![]()
Başka neler yaptınz anlatırmsnz ben bi kaç gün duş alınmıcak diye okumuştum sonrasında birlktelik oldu mu çatlatma iğnesi falan oldunuz mu hangi tedaviyi kullandınz çok soru sordum kusura bakmayınBen asilama ile hamileyim aşılamadan sonra 2 gün yattım bide aşılamadan 1 gün sonra duş aldım doktorumun takviyesi ile
Ne kusuru canım ben letu diye bi hap kullandım 5 gün 2 tane yumurtam gelişti 29mm 18mm sonra catlatma iğnesi oldum iğneden 36 saat sonra asilama oldum aşılamadan 1 gün sorna duş aldım 2 gün fırsat buldukça ayaklarim yukarda pozisyonda yattım ilişki konusunda doktor bize bi öneride bulunmadı aşılamadan 3 4 gün sonra birliktelik oldu diye hatırlıyorumBaşka neler yaptınz anlatırmsnz ben bi kaç gün duş alınmıcak diye okumuştum sonrasında birlktelik oldu mu çatlatma iğnesi falan oldunuz mu hangi tedaviyi kullandınz çok soru sordum kusura bakmayın![]()
Maşallah iyi büyümüş yumurtanNe kusuru canım ben letu diye bi hap kullandım 5 gün 2 tane yumurtam gelişti 29mm 18mm sonra catlatma iğnesi oldum iğneden 36 saat sonra asilama oldum aşılamadan 1 gün sorna duş aldım 2 gün fırsat buldukça ayaklarim yukarda pozisyonda yattım ilişki konusunda doktor bize bi öneride bulunmadı aşılamadan 3 4 gün sonra birliktelik oldu diye hatırlıyorum
Ben 3 asilamamida 36 saat sonra oldum hep sizinki sanki erken olmuş veya cabuk çatladıysa yumurtanız bilemedimMaşallah iyi büyümüş yumurtanbend 1 tane var 21 mm olmuş çatlatmadan 24 saat snra olcan dedi aşılamayı neden her doktor farklı yapıo acaba
Çatladıgını daha görmedi banada erken geldi normalde 36 saat snra yapılıo yazıyo hep sizin sonuç noldu peki tuttu muBen 3 asilamamida 36 saat sonra oldum hep sizinki sanki erken olmuş veya cabuk çatladıysa yumurtanız bilemedim
Evet 3 asilamamda tuttu bnim çok şükür ilk düşük olmuştu 2.asilamadan 3 yaşında oğlum var şuan 3.asilama ilede yeni hamileyimÇatladıgını daha görmedi banada erken geldi normalde 36 saat snra yapılıo yazıyo hep sizin sonuç noldu peki tuttu mu