Allah kucağına almayı nasip etsinEvet 3 asilamamda tuttu bnim çok şükür ilk düşük olmuştu 2.asilamadan 3 yaşında oğlum var şuan 3.asilama ilede yeni hamileyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kucağına almayı nasip etsinEvet 3 asilamamda tuttu bnim çok şükür ilk düşük olmuştu 2.asilamadan 3 yaşında oğlum var şuan 3.asilama ilede yeni hamileyim
Amin inşallahAllah kucağına almayı nasip etsinbend bekliyorum 1 saat snra alcaklarmış duanızı eksik etmeyin
![]()
Merhaba bende aşılama oldum bir hafta oldu bugün ilk aşılamam iki buçuk senedir de bekliyorum bende aşılamadan sonra iki gün yattım ondan SONRA da ağır iş yapmadım hayla da yapmıyorum aslında düne kadar hiç bir belirtim yoktu ama dün bir anda sağ kasığımda batmalar oldu ama rahat iki üç dk sürdü oturdum yere bitmesini bekledim o kadar düşün yani bugün de sanki karnım sis gibi hissediyorum ve sabah sağ ayağını yatağa yatacakken kaldırdığımda yine sağ tarafımda doluluk hissi oldu sizin belirtiniz olmuşumuydu kesin hamileyim diyebildiniz mi ben 3 Nisan'da aşılama oldum ne zaman test yapmalıyım sizceBen asilama ile hamileyim aşılamadan sonra 2 gün yattım bide aşılamadan 1 gün sonra duş aldım doktorumun takviyesi ile
Merhaba benim hiç belirtim olmadı baş ağrısı bile hissetmedim ondan herkesin belirtisi farklı inşallah aşılamaniz tutmuştur. Aşılamanın 15 günü test yapılıyor ben hep öyle yaptım 3 nisanda asilama olduysaniz 17 nisanda test yaparsanız net sonucu alırsınız.Merhaba bende aşılama oldum bir hafta oldu bugün ilk aşılamam iki buçuk senedir de bekliyorum bende aşılamadan sonra iki gün yattım ondan SONRA da ağır iş yapmadım hayla da yapmıyorum aslında düne kadar hiç bir belirtim yoktu ama dün bir anda sağ kasığımda batmalar oldu ama rahat iki üç dk sürdü oturdum yere bitmesini bekledim o kadar düşün yani bugün de sanki karnım sis gibi hissediyorum ve sabah sağ ayağını yatağa yatacakken kaldırdığımda yine sağ tarafımda doluluk hissi oldu sizin belirtiniz olmuşumuydu kesin hamileyim diyebildiniz mi ben 3 Nisan'da aşılama oldum ne zaman test yapmalıyım sizce
Teşekkür ederim bendede şu an hiç birşey yok bütün ağrılar gitti siz ilk aşılamada mı hamile kaldınızMerhaba benim hiç belirtim olmadı baş ağrısı bile hissetmedim ondan herkesin belirtisi farklı inşallah aşılamaniz tutmuştur. Aşılamanın 15 günü test yapılıyor ben hep öyle yaptım 3 nisanda asilama olduysaniz 17 nisanda test yaparsanız net sonucu alırsınız.
Benim bu 3. Asilamam hepside tuttu ilk düşükle sonuçlandı 2.asilamadan 3 yaşında oğlum var şuan şimdide 3.asilama ile 13 haftalık hamileyim çok şükürTeşekkür ederim bendede şu an hiç birşey yok bütün ağrılar gitti siz ilk aşılamada mı hamile kaldınız
Rabbim size bağışlasın şimdi hatırladım sizi daha önce konuşmuştukBenim bu 3. Asilamam hepside tuttu ilk düşükle sonuçlandı 2.asilamadan 3 yaşında oğlum var şuan şimdide 3.asilama ile 13 haftalık hamileyim çok şükür
AynenRabbim size bağışlasın şimdi hatırladım sizi daha önce konuşmuştuk![]()
Bende aşılama olan herkese soruyorum belirti varmiydı falan diye bı salsam olacak belki ama işte amasini sen anlarsınAynenfarklı sohbet alanlarında denk geliyoruz hep bende platformda takılırken asilama ile ilgili konu görsem girip motive vermek için kendi hikayemi anlatıyorum arkadaşlara
Valla ne yaparsa yapsın insan kendini salamıyor bende hiç rahat birakamiyodum kendimi sürekli onda şu bu belirti varmış bende yok neden acaba felan diye icim içimi yerdi bütün asilamam da canını sıkardım sonra test yaptigimda boş yere ağlayıp sızlamışım diyorumBende aşılama olan herkese soruyorum belirti varmiydı falan diye bı salsam olacak belki ama işte amasini sen anlarsın![]()
İns bugün bende öyle derim peki kendiniz adet olacak gibi hissettiniz mi adet ağrısı oldumu sizdeValla ne yaparsa yapsın insan kendini salamıyor bende hiç rahat birakamiyodum kendimi sürekli onda şu bu belirti varmış bende yok neden acaba felan diye icim içimi yerdi bütün asilamam da canını sıkardım sonra test yaptigimda boş yere ağlayıp sızlamışım diyorum![]()
Bn pko hastasiyim kendiliğinden adet görmüyorum 3 5 ayda bi ilaç yazdırıp öyle adet görüyordum ondada ilaç bittikten sonra kendiliğinden bi anda adet oluyodum ağrı sızı hissetmeden ondan adet ağrısı nasıldır bilmiyorum ama bnim 15 günlük süre zaafında başıma ağrı bile girmedi.İns bugün bende öyle derim peki kendiniz adet olacak gibi hissettiniz mi adet ağrısı oldumu sizde
Bende de pco var ama adetim duzenli bir şekilde olurdu sadece 35 günde biBn pko hastasiyim kendiliğinden adet görmüyorum 3 5 ayda bi ilaç yazdırıp öyle adet görüyordum ondada ilaç bittikten sonra kendiliğinden bi anda adet oluyodum ağrı sızı hissetmeden ondan adet ağrısı nasıldır bilmiyorum ama bnim 15 günlük süre zaafında başıma ağrı bile girmedi.
Gene iyiymiş seninki adet olabiliyomussun bende oda yokBende de pco var ama adetim duzenli bir şekilde olurdu sadece 35 günde bi
Merhaba ben de bugün aşılama oldum 24 saat sonra yaptı aşılamayı doktor. Gebeliğiniz oldu mu acaba merak ettimMaşallah iyi büyümüş yumurtanbend 1 tane var 21 mm olmuş çatlatmadan 24 saat snra olcan dedi aşılamayı neden her doktor farklı yapıo acaba
Merhaba hayır olmadıMerhaba ben de bugün aşılama oldum 24 saat sonra yaptı aşılamayı doktor. Gebeliğiniz oldu mu acaba merak ettim
Merhaba benim klomenle yumurtam 29mm de çatladı ama herkes 29mm yumurtanın verimsiz olduğunu işe yaramadığını söylüyorNe kusuru canım ben letu diye bi hap kullandım 5 gün 2 tane yumurtam gelişti 29mm 18mm sonra catlatma iğnesi oldum iğneden 36 saat sonra asilama oldum aşılamadan 1 gün sorna duş aldım 2 gün fırsat buldukça ayaklarim yukarda pozisyonda yattım ilişki konusunda doktor bize bi öneride bulunmadı aşılamadan 3 4 gün sonra birliktelik oldu diye hatırlıyorum