- 20 Şubat 2024
- 141
- -37
- 13
- Konu Sahibi marsmelowum
-
Neden aşılama yaptırdınız acaba problem neydiMerhaba
28 şubat aşilama yapıldı 6 gün geçti adet dönemini bekliyorum tahlil için ama hiç bir belirtim yok tutmadığı için mi ? acaba yoksa çok mu erken ? Yorumlarda görüyorum kısa zamanda tğm belirtileri gören kişiler var bende hiç bişi yok sadece adet sancısı gibi bi sancım var o da her ay oluyor sonra adet oluyorum
Yumurta tembelliği vardıNeden aşılama yaptırdınız acaba problem neydi
İlkinde çok belirtim vardı neler neler ama tutmadı malesef ikinci aşılamamda hiçbir belirtim yoktu sadece gaz vardı pozitif oldu şimdiden dualarım seninle canımYumurta tembelliği vardı
Ay çok sevindim senin adına,İlkinde çok belirtim vardı neler neler ama tutmadı malesef ikinci aşılamamda hiçbir belirtim yoktu sadece gaz vardı pozitif oldu şimdiden dualarım seninle canım
İnşallah hayırlısı olsunAy çok sevindim senin adına,teşekkür ederim ins bana da nasip olur bu ay
Bende senden bi gün önce yaptım 14 mart adetım hiç bir belirti m yok sende var mıİyi geceler hanımlar bende 29 şubatta aşılama yaptırdım heyecanla bekliyoruz bakalım umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız benim ki neden olmadığı belirsiz her hangi bir problem yok şükür zamanını bekliyor sanırım bir tane oğlum var şükür oda kendiliğinden olmuştu
Henüz hiç belirtim yok ama gün aşırı birliktelikten sonra ertesi gün alt karın bölgem ağrıyor ve şişkinlik oluyor belli bir süreBende senden bi gün önce yaptım 14 mart adetım hiç bir belirti m yok sende var mı
Anladım hayırlısı olsun inş tğm bekleyenler yüzü güler umarımHenüz hiç belirtim yok ama gün aşırı birliktelikten sonra ertesi gün alt karın bölgem ağrıyor ve şişkinlik oluyor belli bir süre
Amin inşallahAnladım hayırlısı olsun inş tğm bekleyenler yüzü güler umarım
Bende 1 Mart'ta yaptirdim bugün 10.gunüm belirti yok sanırım tutmadı diyorumBende senden bi gün önce yaptım 14 mart adetım hiç bir belirti m yok sende var mı
Bende 1 Mart'ta yaptirdim bugün 10.gunüm belirti yok sanırım tutmadı diyorum
Benimde 12 . Gün oldu yine bir belirti yok sadece adet sancım var geçen ay da aynısı oldu sonra adet oldum hayırlısı artık ne diyelimBende 1 Mart'ta yaptirdim bugün 10.gunüm belirti yok sanırım tutmadı diyorum
Sanırım benimde öyle olcak yaBenimde 12 . Gün oldu yine bir belirti yok sadece adet sancım var geçen ay da aynısı oldu sonra adet oldum hayırlısı artık ne diyelim
Bu ramazan yüzü suyu hürmetine allah dualarımızı kabul etsinSanırım benimde öyle olcak ya
AminnnnBu ramazan yüzü suyu hürmetine allah dualarımızı kabul etsin
Sahura kalktım adet oldumAminnnn
Sahura kalktım adet oldum((((
Amin inş tüm bekleyenlerin yüzü güle r inşVardır herşeyde bir hayır canım insaAllah gelecek ay Rabbim Ramazan'ın yüzü suyu hürmetine nasip eder
AminnnnAmin inş tüm bekleyenlerin yüzü güle r inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?