- Konu Sahibi marsmelowum
-
Amin tez zamanda güzel haber alırsın umarım , kaset test yapsaydın keşkeMerhaba herkese bende 4 martta aşılama oldum ilk günler ağrım oldu ama kanama falan olmadı sonrakı gunler de hep kramlarım vardı gaz sancılarım oldu ara ara bugun normalde adet gunum ama olmadım daha once atlatma ıgneler ınde sonra 11. Gunde olurdum en gec ama busefer gecikti. İnsallah olmam ve çift çizgiyi allahın izniyle görürüm herkese temennim budur bu mübarek ramazan ayında rabbim yüzümüzü güldürsün
Amin hadi insaAllah nasip olur hepimize canımMerhaba herkese bende 4 martta aşılama oldum ilk günler ağrım oldu ama kanama falan olmadı sonrakı gunler de hep kramlarım vardı gaz sancılarım oldu ara ara bugun normalde adet gunum ama olmadım daha once atlatma ıgneler ınde sonra 11. Gunde olurdum en gec ama busefer gecikti. İnsallah olmam ve çift çizgiyi allahın izniyle görürüm herkese temennim budur bu mübarek ramazan ayında rabbim yüzümüzü güldürsün
İnşallah o kadar gerildim kı artık bu bekleyiş çok zormuş rabbim hepimızın kucağını doldursun inşallah hepinize dua edicemAmin hadi insaAllah nasip olur hepimize canım
Test için çok erken oldugunu dusundum diğer forumlarda erken yapılıp cıkmayanları gördüm o yüzden ümidimi kaybetmek istemiyorum pazar günü yapıcam sonucu haber veririmAmin tez zamanda güzel haber alırsın umarım , kaset test yapsaydın keşke
Kan ver canım catlatma iğnesi de testi pozitif yapıyormuş 10 gün kadarBende aşılama yaptırdım kızlar5 martta çatlatma vuruldu , 7 sinde aşılama oldu 5 martta da ilişki oldu bizim 6 martta boş geçtik 7 Mart aşılama 8 Mart bidaha ilişki oldu
Dün test yaptım normal kaset test silik çizgi çıktı , bugün gene yaptım sabah gene silik çizgi çatlamadan sonra 8 ve 9.gğnlere denk geliyor gebelik var mıdır acaba ? Yada yalancı çizgi midir bilemedimvideo göğüs uçlarımda kararma oldu benim adete 1 hafta var
Hadi ya vericem nasipse haftaya cumaya kadar belliyim diyorumKan ver canım catlatma iğnesi de testi pozitif yapıyormuş 10 gün kadar
İnşallah pozitif sonuc alırsın ama 10 gune kadar çatlatma ıgnesı den dolayı sanırım pozitif gosterıyormus ben ondan yapmadım test heyecanla 15. Gunu beklıyorum baska belirtilerin oldu muBende aşılama yaptırdım kızlar5 martta çatlatma vuruldu , 7 sinde aşılama oldu 5 martta da ilişki oldu bizim 6 martta boş geçtik 7 Mart aşılama 8 Mart bidaha ilişki oldu
Dün test yaptım normal kaset test silik çizgi çıktı , bugün gene yaptım sabah gene silik çizgi çatlamadan sonra 8 ve 9.gğnlere denk geliyor gebelik var mıdır acaba ? Yada yalancı çizgi midir bilemedimvideo göğüs uçlarımda kararma oldu benim adete 1 hafta var
Nasıl istersen canım adeti de beklesen olueHadi ya vericem nasipse haftaya cumaya kadar belliyim diyorum
İli gündür geceleri ve sabaha karşı çok mide bulantım oluyor durduk yere ve hafif kaşık ve belde ağrılarım oluyorİnşallah pozitif sonuc alırsın ama 10 gune kadar çatlatma ıgnesı den dolayı sanırım pozitif gosterıyormus ben ondan yapmadım test heyecanla 15. Gunu beklıyorum baska belirtilerin oldu mu
Teşekkür ederimNasıl istersen canım adeti de beklesen olue
Bugün 10.gün benim , sizce koyulaşma var mı 10.gündeKan ver canım catlatma iğnesi de testi pozitif yapıyormuş 10 gün kadar
Bugün 10.günü iğnenin test yaptım sence var mıdır hamilelik bi tık koyulaşmış geldi bana amaNasıl istersen canım adeti de beklesen olue
Bilemedim canım var gibi ama yine de kan vermek daha doğru sonuç verirBugün 10.günü iğnenin test yaptım sence var mıdır hamilelik bi tık koyulaşmış geldi bana ama
Bilemedim canım var gibi ama yine de kan vermek daha doğru sonuç verir
Bilemedim canım var gibi ama yine de kan vermek daha doğru sonuç verirBilemedim canım var gibi ama yine de kan vermek daha doğru sonuç verir
Çıkar mı kanda versem yanıltmaz dimi sonuç
Kanda çıkarmı ki yanıltmaz dimi sonuç adetime çünkü ya 5 gün yada 1 hafta var o aralıklarda oluyorum tam kestiremiyorum en geç 1 hafta var am aBilemedim canım var gibi ama yine de kan vermek daha doğru sonuç verir
Kanda 10 gün sonra çıkıyor diyorlar ama doktor 14 gün der geneldeKanda çıkarmı ki yanıltmaz dimi sonuç adetime çünkü ya 5 gün yada 1 hafta var o aralıklarda oluyorum tam kestiremiyorum en geç 1 hafta var am a
Kanda 10 gün sonra çıkıyor diyorlar ama doktor 14 gün der genelde
Aynen canımİğnenin vurulduğunun 10.gün
Aşılama gününün 8.günü oluyor bugün bir kaç gün daha beklemek daha iyi olcak gibi , muallak çıkarsa daha da stres yapılır akışına bırakayım bakalım bir kaç gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?