Aşılama denesemmi yoksa beklesem mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aren
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
MERHABA HALİT BEY.
BANA PAZARTESİ SABAH AŞILAMA YAPILDI.EŞİM PAZAR GECESİ UYKUSUNDA BOŞALMIŞ.5-6 SAAT SAAT SONRA DA SPERM YIKAMASI YAPILDI.O DEĞERLERİ YAZICAM.DAHA ÖNCEKİLERLE KARŞILAŞTIRIP DURUMUNDA GELİŞME OLMUŞMU YOkSA AYNIMI BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM.PROXED PLUS ADINDA İLACA BAŞLADI.PAHALI BİR İLAÇ DEVAM EDELİMMİ KARAR VEREMEDİK.
29 MART 2010 / 15 EKİM 2009
yoğunluk:18.700.000 / 16.800.000
1. saat hareketli:%22 / %45
hızlı:%4 / %9
yavaş:%7 / %16
yerinde:%11 / %20
hareketsiz:%78 / %55
yıkama sonrası hareketlilik:%65 / %70
her sahada 2-3 motil(hızlı ileri) / 3-4 MOTİL
ilginize teşekkür ederim
merhabalar yeni olan eskisine göre kötü özellikle hareket oranı azalmış proxeed i 3 ay kullanımdan sonra sperm tahlili yaptırın eğer sonuçta bir ilerleme tesbit edilirse kullanmanın faydası olabilir benimeşinizin sonucuyla ilgili şahsi fikrim sperm sonuçları iyinin kötüsü kötünün iyisi bu durumda iki veya üç kez aşılama denersiniz eğer olmuyorsa bir üst aşamaya geçmenizde fayda var vakit kaybetmeyin sevgiler kolay gelsin

Halit Bey Merhaba;
3,5 yıllık evliyim. Fsh:10.17 Lh:6,71 diğerleri normal
Eşimin:
Taze Canlı: % 50
2. saat canlılık: % 35
Molilite indexi: +2
Hızlı doğrusal:%5
Hızlı : %30
Yavaş: %40
Patolojik: %15
İlerlemeden hareket eden: %10
MORFOLOJİ: Normal:%91 Diğerleri normal.
1 sene önce düşük yaşadım 6 haftalıkken. Bu sonuçlara göre Dr. eşindede sendede ufak sorun var dedi, aşılama önerdi. Eşimin ileri hızlı hareket çok düşükmüş, benim de rezerv sorunum varmış, en son usg de 4 yumurta göründü adetin 2. günü. Ama bikaç dr görüşü aldım ve sorun yaratmayacağını söylediler. Benim sorunum tam olarak nedir, yardım eder misiniz? Tüp bebeğe kadar gider mi bizdeki sorun? Şimdiden çok teşekkür ederim

merhabalar ben yukarda eşinizin sperm sayısını göremedim fakat reserv sorunu önemli en azından eğer işiniz tüp bebeğe kalır ise. ne yapacaksanız kendinizle ilgili çok uzatmadan 6 ay içinde sonuç alabilmeye bakın alamıyorsanız daha ileri bir yerde incelenip sonuca ulaşmaya çalışın sevgiler kolay gelsin

Halit Bey biz zaten Kocaeli Araştırma Hastanesi Tüp bebek bölümüne gidiyoruz, orada aşılama yapılacak. Daha ileri bir yer derken, tavsiye edebileceğiniz bir yer varsa, aşılama sonucu olumsuz olursa dediğiniz yere gitmeye hazırım. Çünkü ben de biran önce çaresine bakmak istiyorum.
Eşimin sperm sayısı 40 milyon, normal dendiği için size yazmadım. Ya bide son birşey rezerv sorunu varya, çok korkuyorum yumurtalar biter diye, sizce yumurta azalması durumunda yumurtalar tamamen ne zaman biter, hemen mi biter, 3-5 ayda. Yoksa 1-2 sene daha yumurta oluşumu devam eder mi, çünkü hiç çocuğumuz yok bizim, olmama ihtimali beni perişan ediyor.
Cevabınız için çok teşekkür ederim

merhabalar daha önceki sonucu bilmiyorum ama bu sonuca göre değil fakat yapılacak diğer sperm tahlilinde yıkama sonrası 10 milyonun üzeri ileri hareketli sperm olabilirse aşılama yapmaya değer eşinizin kimyasallardan uzak durması ve saglıklı yaşam tarzı muhakkak sperm kalitesini etkileyecektir kolay gelsin

hocam eşimin önceki değerinde " lam lamel arasında motil ve immotil spermlere rastlandı" denilmişti. sayı bile verememişlerdi. ben cevabımı aldım. ilginize çok çok teşekkür ederim. kanamam olduğunda iki gün boyunca telefonumu açmayan doktorum aklıma geldi de bu kadar hızlı bir şekilde cevap vermenize hakikaten çok çok şaşırdım. allah yolunuzu açık etsin...

hocam eşimin önceki değerinde " lam lamel arasında motil ve immotil spermlere rastlandı" denilmişti. sayı bile verememişlerdi. ben cevabımı aldım. ilginize çok çok teşekkür ederim. kanamam olduğunda iki gün boyunca telefonumu açmayan doktorum aklıma geldi de bu kadar hızlı bir şekilde cevap vermenize hakikaten çok çok şaşırdım. allah yolunuzu açık etsin...

tsk ederim size de kolay gelsin

Halit Bey biz zaten Kocaeli Araştırma Hastanesi Tüp bebek bölümüne gidiyoruz, orada aşılama yapılacak. Daha ileri bir yer derken, tavsiye edebileceğiniz bir yer varsa, aşılama sonucu olumsuz olursa dediğiniz yere gitmeye hazırım. Çünkü ben de biran önce çaresine bakmak istiyorum.
Eşimin sperm sayısı 40 milyon, normal dendiği için size yazmadım. Ya bide son birşey rezerv sorunu varya, çok korkuyorum yumurtalar biter diye, sizce yumurta azalması durumunda yumurtalar tamamen ne zaman biter, hemen mi biter, 3-5 ayda. Yoksa 1-2 sene daha yumurta oluşumu devam eder mi, çünkü hiç çocuğumuz yok bizim, olmama ihtimali beni perişan ediyor.
Cevabınız için çok teşekkür ederim

merhabalar yumurtlamanin bitmesi hemen olmaz ama size net bir zaman soylemem mumkun degil kisiden kisiye degisir ve sizi bu konuda uyaracak kisi doktorunuz olacaktir eger yolunuz istanbula dusecek olursa memnuniyetle degerlendiririz perisan olmaniza gerek yok akilli ve mantikli olun kolay gelsin
sevgiler

Halit bey merhabalar.biz 1.5 yıllık evliyiz.yaklaşık 11 aydır da bebek istiyoruz.fakat hamile kalamıyorum.hormon tahlillerim yapıldı muayene oldum bende bi sorun yok.eşim doktora gitmiyor ve her ay bidahaki ay da olmaza gidicem diyerek beni oyalıyor.biz çok sık ilişkiye giremiyoruz eşimin işleri dolayısıyla genelde yumurtlama dönemimde şehirdışında oluyor.acaba düzensiz ve yeterli sayıda ilişkiye girmediğimiz için mi hamile kalamıyorum?yani ne kadar sıklıkla ilişki öneriyosunuz cvp yazarsanız sevinirim.teşekkürler.

halit bey cevabınız için teşekkür ediyorum.birşey daha sorucam.bizim son sonuçlar 5-6 saatlik perhiz sonrasına göre.eğer 3 günlük olsalardı değişik çıkma olasılığı varmıydı.aşılama öncesi 3 gün perhizli gelin demişlerdi.ama terslik olunca bu rakam çıkmıştı.yani kalitesi bekleme süresine göre değişiyomu?

halit bey cevabınız için teşekkür ediyorum.birşey daha sorucam.bizim son sonuçlar 5-6 saatlik perhiz sonrasına göre.eğer 3 günlük olsalardı değişik çıkma olasılığı varmıydı.aşılama öncesi 3 gün perhizli gelin demişlerdi.ama terslik olunca bu rakam çıkmıştı.yani kalitesi bekleme süresine göre değişiyomu?

sperm sonucu bekleme suresiyle ilgili tabi olarak degisiklikler gosterir 5-6 saatlik sure esinizin verebilecegi en iyi kalite ve sayiyi yansitmayacaktir 2-3 gunluk perhiz ideal kolay gelsin

Halit bey merhabalar.biz 1.5 yıllık evliyiz.yaklaşık 11 aydır da bebek istiyoruz.fakat hamile kalamıyorum.hormon tahlillerim yapıldı muayene oldum bende bi sorun yok.eşim doktora gitmiyor ve her ay bidahaki ay da olmaza gidicem diyerek beni oyalıyor.biz çok sık ilişkiye giremiyoruz eşimin işleri dolayısıyla genelde yumurtlama dönemimde şehirdışında oluyor.acaba düzensiz ve yeterli sayıda ilişkiye girmediğimiz için mi hamile kalamıyorum?yani ne kadar sıklıkla ilişki öneriyosunuz cvp yazarsanız sevinirim.teşekkürler.

merhabalar esinizin sperm sayimi onemli bu sayede en azindan sorunun yarisin cevabini alabilirsiniz ben genelde adet bitiminden itibaren 10 gunluk sure icinde gunasiri iliskiyi oneriyorum bu sekilde hem yumurtlamayi kacirmazsiniz hem de stress yapmazsiniz kolay gelsin

merhaba hocam
öncedende yazmıştım. dr beklememi söylemişti ama ben yaşım gereği beklemek istemiyorum ve aşılama ile tedaviye başlamak istiyorum. yalnız aşılamayı dr un özel muayanesinde mi yaptırmak doğru olur yoksa bir özel merkezde mi. birde ben adanadayım adanada bana önerebileceğiniz bir dr yada merkez var mı.
son olarak klomenlemi yoksa iğneli aşılama yaptırmak mı daha iyi.

merhaba hocam
öncedende yazmıştım. dr beklememi söylemişti ama ben yaşım gereği beklemek istemiyorum ve aşılama ile tedaviye başlamak istiyorum. yalnız aşılamayı dr un özel muayanesinde mi yaptırmak doğru olur yoksa bir özel merkezde mi. birde ben adanadayım adanada bana önerebileceğiniz bir dr yada merkez var mı.
son olarak klomenlemi yoksa iğneli aşılama yaptırmak mı daha iyi.

merhabalar adana da sıze dr. eray memeç i öneriyorum tlf onu 05322922104 benim selamımı söyleyin size yardımcı olur kendisi BSK metropark hastanesinde görevli aşılamayı da iğneli yaparsanız daha iyi olur kolay gelsin

merhaba hocam 16 aydır korunmadıgımız halde gebelık olmuyor bende pko var esımın tahlıllerı normal cıktı benım androjen degerlerım cok yuksek cıktı dr klomen verdı kullandım ve sımdı 10 gunluk ılıskı verdı yumurtlama takıbı ıstedı ama fıyetı 200 tl dıyınce yaptıramadım baska bır tedavı yontemı denıyıcez dedı ama benım ıcıme sınmedı ltf yardımcı olun ne yapmam gerekıyor sımdıden tşk ederım

hocam merhaba ben 23 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim şubat ayından beri bir sürü test yaptırdım hiç korunma yok ve hiç gebelikte yok.hormon değerlerim normal sperm normal smear test sonucu temiz elle muayene sonucu temiz vajinal usg sonucunda kist görülmemiştir.hsg henüz çektirmedim mayısta randevum var diyelimki oda temiz çıktı inş o zaman beni nasıl bir tedavi bekliyor olacak iğnemi ilaçmı aşılamamı yoksa tüp bebekmi?

halit bey merhaba.2 senelik evliyim.çocuk istiyoruz malesef olmuyo.eşim5 ay önce virokosel ameliyatı oldu am 1milyon yükselmiş daha sizce daha bekleyelimmi yoksa tüp bebek önerirmisiniz.(su anda 9 milyon)cevap bekliyorum.

halit bey merhaba.2 senelik evliyim.çocuk istiyoruz malesef olmuyo.eşim5 ay önce virokosel ameliyatı oldu am 1milyon yükselmiş daha sizce daha bekleyelimmi yoksa tüp bebek önerirmisiniz.(su anda 9 milyon)cevap bekliyorum.

merhabalar ameliyatinin uzerinden yeterli sure gecmis fakat soylediginiz rakam
pek iyi degil fakat diger degerler de sperm testinde onemli sonuc olarak eger esinizin sperm yikamasi sonucu toplam olarak 10 milyon ileri hizli hareketli sperm elde edilebilirse asilama deneyebilirsiniz bunun altindaki rakamlar icin beklemenize gerek yok tup bebek denemenizde fayda var kolay gelsin sevgiler

hocam merhaba ben 23 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim şubat ayından beri bir sürü test yaptırdım hiç korunma yok ve hiç gebelikte yok.hormon değerlerim normal sperm normal smear test sonucu temiz elle muayene sonucu temiz vajinal usg sonucunda kist görülmemiştir.hsg henüz çektirmedim mayısta randevum var diyelimki oda temiz çıktı inş o zaman beni nasıl bir tedavi bekliyor olacak iğnemi ilaçmı aşılamamı yoksa tüp bebekmi?

merhabalar eger hsg sonucunda tupler kapali cikarsa tup bebek acik cikarsa o zaman doktorunuzun vercegi ypla gore asilama igneli veya hapli baslanabilir gecmis olsun

Back
X