slm kızlar.....sımdı sıze sıgara ıyıdır ıcın dıyemem tabı ama 2 asılama yaptırdım,ıkısındede gunde yarım paket sıgara ıcıyordum ve tutmadı cunku sperm hareketımız yavastı.....yumurtalar gayet guzel olusuyordu..sonra tup bebe tedavısıne basladım tadavı esnasındada aynı hızla sıgara ıctım belkı stresten dahada arttırdım.....cok sukur yıne hersey yolundaydı ve tuttu... :Saruboceq:benım tedavlerımı hıc etkılemedı oysa tum drlarım sıgarayı bırak dedıler...... amma en guzelı ne oldu bılıyomusunuz hamıslıkte ılk once sıgaradan tıksıdım ve hamıslıgım bellı oldugu andan ıtıbaren hıc ıcmedım....halada hıc canım ıstemıyor cok sukur:sm_cool:
Şiamlcim uzun yolculuğa izin verdim ama sigaraya izin vermiyorum :))))
ayyy inşaallah bizi de etkilemez canım yaaa, sağlıcakla kucağına alırsın inşaallah meleğini..tiksinmenden de harika bi olay yaa..benim de 2 tane yumoşum gayet güzel gelişmiş şu ana kadar..salı günü aşılama yaptırıcam inşaallah ve bu gidişle bırakamam sigarayı..bırakmak için de ayrı bi strese giriyorum zaten..hayırlısı artık...
benımde asılamam salı gunu bende sıgarayı kullanıyorum ama azalttım yanı 3-4 den fazla ıcmemeye ozen gosterıyorum
bende aşılama olduğum gün bırakmak zorunda kaldım...bugun 5 gün oldu ama dün gece artık canıma tak etti...eşimle kavga ettik, hem çocuk istiyorsun hem de sigara bu ne yaman çelişki dedi bana... oysaki doktorumla konuştum, bana sigaranın yumurtlamayı etkilemediğini ama eşimin kesinlikle içmemesi gerektiğini söylemişti.gerçi eşimde doktor, inadı bu yüzden...göğüs hastalıkları hastanesinde çalışıyor, orada sigara içenlerin halini hergün gördüğü için bana da sigara içirmiyor...hem belki hamileymişimdir falan filan...dün gece sinirimden ağladım elimde değil...istesem alır içerim ruhu duymaz ama ben acaba diyorum ya bebek varsa...bu yüzden sinir minir sigarasızlığa devamben de ayın 18inde alıcam sonucumu..ama güzel bi haber vereyim size kızlar, aşılamamın yapıldığı günden beri hiiiiiiiiiiiç sigara içmedim..ilk gün zor oldu ama şimdilerde çok rahatım..inşaallah böyle devam ederim ve darısı sizin başınıza derim : )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?