Aşılama fiyat

Yok teşekkür ederim tecrübeni bizimle paylaştığın için , ben hiç gebelik olmadı ama bendede geçen sen şüpheli adetten önce kanamam oldu bazen diyorum acaba kimyasal gebelik miydi , çünkü birden bel ağrısı karın altı ağrısı baş ağrısı mide bulanması oldu sonrada koyu renkte kan geldi gece yarısı hastaneye gittik ve ağrı kesici yaptılar 1 ay sonra dr gittim o yüzden bilemedik ne olduğunu
Olabilir sancısı adetten daha da ağır kıvrandiriyor et gibi tuhaf parça düşmüştü o zaman belime vurmuştu ağrısı geçen ay ikinci aşılamamda da parça düştü aynısı oldu ama test yaptırmamıştım doktora söyledim gebe kalıp düşük yapmış olabilirsin dedi. Bakalım ya Allah herseyin hayırlısını versin

3 ay ilaç aldım , ilk ay klomen sonra letarsan sonra merional iğnesi , çatlama iğnesiyle beraber , ama olmadı , bu kez de aşılama denedik , ama sabr etmek çok zor , kafayı yicem ☹️
Ben femara hapla birlikte catlatma iğnesi kullandım Normalde kendiliğinden bir yumurtam her ay oluşuyor femara ile 4 ü buluyo. Bu ay da olmazsa Gonalf diye iğne varmış onu kullanmak istiyorum konusucam doktorla

Olabilir sancısı adetten daha da ağır kıvrandiriyor et gibi tuhaf parça düşmüştü o zaman belime vurmuştu ağrısı geçen ay ikinci aşılamamda da parça düştü aynısı oldu ama test yaptırmamıştım doktora söyledim gebe kalıp düşük yapmış olabilirsin dedi. Bakalım ya Allah herseyin hayırlısını versin
Aynen inşallah hepimize Allah bir bebiş nasip eder , bakalım testim ne çıkacak cüma günü bhcg yapıcam , dr 13 yaptır dedi ama tatil günü bende cüma yapıcam 12 belki pozitif testi görürüm hiç ümidim yok ama piskolojim bozuldu

3 ay ilaç aldım , ilk ay klomen sonra letarsan sonra merional iğnesi , çatlama iğnesiyle beraber , ama olmadı , bu kez de aşılama denedik , ama sabr etmek çok zor , kafayı yicem ☹️
Kafanı çok doldurma daha yenisin ben de öyleydim ya hamileysem diye spor yapıp hareket edemedim 2 yılda 13 kilo aldim demir eksikti vitamin kullandım. Ben doktorun kapısında aşılama yaptırmak için bekleyen hastalarla konuştukça şükür diyorum halimize

Aynen inşallah hepimize Allah bir bebiş nasip eder , bakalım testim ne çıkacak cüma günü bhcg yapıcam , dr 13 yaptır dedi ama tatil günü bende cüma yapıcam 12 belki pozitif testi görürüm hiç ümidim yok ama piskolojim bozuldu
Burda 14 gün bekletiyolar test için de bende erkenden başlarım teste 😊😇

Kafanı çok doldurma daha yenisin ben de öyleydim ya hamileysem diye spor yapıp hareket edemedim 2 yılda 13 kilo aldim demir eksikti vitamin kullandım. Ben doktorun kapısında aşılama yaptırmak için bekleyen hastalarla konuştukça şükür diyorum halimize
Bende de normalde her ay bir yumurta yetişiyor ama enteresan tarafı bu ilaçları içtiğimde bile yüne 1 tane yumurta oluyor , sadece letarsan kullandığım ay 2 yumurta oldu , geri kalan hep bir tane , yani iğne yapmasam bile aynı bir tane oluşacak iğne ne işe yatıyor anlamadım ,

Burda 14 gün bekletiyolar test için de bende erkenden başlarım teste 😊😇
Ben 14 gün bekleyemem , çünkü bu sefer her bişey yaptığımda annem ve eşim dikkat et kendine , belki hamilesin şunu yeme bunu yapma , bende ümitleniyorum bu sefer ve daha çok üzülüyorum o yüzden negatif olsa bile hemen öğrenmek istiyorum , hayal kurmak istemiyorum

Ben 14 gün bekleyemem , çünkü bu sefer her bişey yaptığımda annem ve eşim dikkat et kendine , belki hamilesin şunu yeme bunu yapma , bende ümitleniyorum bu sefer ve daha çok üzülüyorum o yüzden negatif olsa bile hemen öğrenmek istiyorum , hayal kurmak istemiyorum
Ben hiç kimseye söylemedim daraltiyolar Aşılama için eşime ihtiyacım olmasa ona bile söylemi em o derece 😅

Bende de normalde her ay bir yumurta yetişiyor ama enteresan tarafı bu ilaçları içtiğimde bile yüne 1 tane yumurta oluyor , sadece letarsan kullandığım ay 2 yumurta oldu , geri kalan hep bir tane , yani iğne yapmasam bile aynı bir tane oluşacak iğne ne işe yatıyor anlamadım ,
Femara kaliteli bi hap onu kullanın derim yani inşallah ihtiyacıniz kalmaz tutar aşılamanız 😇

Femara kaliteli bi hap onu kullanın derim yani inşallah ihtiyacıniz kalmaz tutar aşılamanız 😇
İnşallah , tutmazsa zaten dr değişip başka bir dr gidicem. Bir saat bizim olduğumuz yerden uzaklıkta , çok iyi bi dr diye duydum ona gidicem bir kere de orda denicem

İnşallah 😊 Kötü yorum yapmak istemem ama çoğu olumsuz açıkçası tutan da var. Özel de yaptıranlar verdikleri paraları tüp bebek için harcamalılar diye düşünüyorum. Kendi adıma özel de yaptırmam aşılama üstüne katar tüp bebek yaptırırdım. Biz Kasım da 2 yılı doldurucaz bu yıl olmazsa tüp bebeğe yönelicem. Sadece şuan devlette şansımı deniyorum 😇
Hayırlısı olsun,neticeyi bekliyorum merakla :) ne zaman belli olacak sonuç

Merhaba kizlar tup bebek seruvenimi tamamladigim icin yazmak istedim kayseride 4 hocayla gorustum zeki yilmaz mustafa tas cahit gozuakca ahmet emin ve gokalple görüşmeye yetisemedigim icin benden kaynakli bir ertelenme olmustu gerekte kalmadi sonra iclerinde icime en cok sinen Mustafa hoca oldu baslayacaklara soyleyeyim oyle oturup ozel telefonundan yok hocam ben adet oldum yok kacinci gun geleyim diye hemsire gibi adamla muhabbet edemiyorsunuz cunku hic vakti yok ama muanelerde her sorunuza cevap veriyor geri kalan isi de ilac hemsireleri hallediyor gece gunduz donus sagliyorlar size cok kibar ve ilgililerdi sorun yasamadim. Sonrasinda embriyoloji bolumu bana karsi oldukca sabirli ve ilgiliydi oda onemli bir noktaydi benim icin islem yapacak hemsire ve gorevlilerde cok kibardi her soruya tek tek yanit veriyorlar hatta transfer asamasi sohbet kivamindaydi 3 arkadas birlikte basladik mustafa hocaya 3 umuzunde kullandigi ilaclar degiskenlik gosterdi. (Ama baslangicta herkese onerdigi vitaminler var onun dışında) zeki hocanın da hastasiydim cok konusuyor hatta azarliyor biraz 😊 ama icime sinmeyen şeyler vardi cahit hoca ise ilk doktorumdu sol tupum kapaliyken solda yumurta gelistigi ay bana asilama yapmaya calisinca vazgectim😂😂 toplamda 12.500 verdim hastaneye onun disindada 7 bin civarida ilaclar tuttu ekstra biseyler istemedi doktor benden sonrasida artik nasip, olmadi ise bu doktorun hatasindan kaynakli diyecegim hic bir sey olmadi cok sukur bende tedavi boyunca kafama bisey takmadim tedaviyi sorgulamadim herkes kendi isini yapsin dedim ve simdi bekliyorum ❤️ aklima gelenleri yazdim sorusu olana yardimci olabilirim

Back
X