Aşılama aşılama fiyatı hakkında bilgisi olan

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar burdaki fiyatlar ne kadar uçuk böyle...hoş bende araştırdım ve genelde 400 ile 500 arası değiti...
ben bucakta bir dr yaptırdım ali fuat beye 50 tl muayne ücreti 150 tl sperm yıkamücreti 200 tl ye mal oldu bize...şimdi sonuç bekliyorum....

canım bende ali fut beye gidiyorum bende 200tl ödedim ama ilk aşılama tutmadı şimdi ikinciye başladım salı günü konturola gidecem sen ne zaman yaptırdın

arkadaşlar ben henüz yaptırmadım ama spermlerin yıkanması falan 430 dedi doktorum tabi ayrıca muayane ücretide alınır bide ilaçlar hariç.

burdur bucak danmı bahsediyorsunuz.bende bu tarafların yabancısıyım çok dr araştırdım fakat şu andada ısparta da tedavi oluyorum aşılama yapmamız gerektiğini söyledi nasıl memnunmusunuz doktorunuzdan.

kızlar ben 250 doktora verdim, 120 de ilaçlara gerçi 3 sefer yaptırdım olmadı ama 2000 falan demişsiniz çok değil mi? şimdi tüp bebek deniyoruz onun ilaçları o kadar tutuyor ancak..

ArkadaŞlar ımkanınız varsa Ünıversıte hastanesınde yaptırın.ben sadece ılaÇlar ıÇın raporlu 210 tl Ödedım.aŞılama ,sperm yıkama veya takıpler ıÇın herhangı bır Ücret Ödemedım

selvinaz bende izmirdeyim doktorun kim nerde aşılama yapacak banada söylermisin bende bebek istiyorum şimdiden teşekkürler..

canım ben bergamada yaşıyorum burda doktorum yumurtaları geliştirdi daha sonra ege tüp bebek merkeziyle konuştu beni oraya yolladı orada sperm yıkaymayla birlikte 250 aldılar ve orayı çok beğeniyorlar ama benim ilkinde tutmadı ikinciyi kısmetse nisanda yapıcaz

kızlar biraz once dr aradım asılama fiyatı sormak için . ama anca seketele konuşabildim. pendikte dr ozel muaynehanesi var ben oraya gidiyorum. aşılamayıda muaynehanede yapacakmış . dr 150 alıyormus. ama kız sperm yıkama ücretini falan bilmiyordu tahmınen oda 150 tutar dedi. yanı ortalama 300. pendik ozkan hastanesinin tam karsısında muaynehane kızlar bilginize sunulur. dr medet bey.

ya bende asılama yaptıracam hacettepede 600 doktor ıstıor ılaclar harıc ıgne kullancam onlar ne kadar bılmıom.bırde ben rapor cıkara bılırmıyım yasım 21 ve 2bucuk yıllık evlımm yardım edınn cvp beklıomm arkadaslar

gercekten rabbim hepinize yardim etsin ins tutar inssssssssssss ben 50E ASILAMA 20E HAPIM VE IGNEM YURT DISINDA YASADIGIM ICIN BILMIYORUM UCUZ COK YASIM 20 BIRDE TR DE COK PAHALI BENCE BENIM HEPSI 140 MILYON TUTUYO TR PARASIYLA RABBIM SIZE SABIR VERSIN ALLAHIM INS EN KISA ZAMANDA ANNE OLURSUNUZ

cnm vala fıyatları gorunce dedımkı galıba sıfırları unutmussdelikafaduldendelikafadulden .gercekten cok ucuzmuss rabbım hepımıze yardım etsın ınşallh .rabbım hepımıze nasıp etsın evlatsız koymasın kımseyıı .

Kızlar ben HŞ nin hastasıyım aşılamaya karar verdi doktorum. 2 aşılama deneyecek. ilki Haziran içinde yapılacak. Fiyatı: Kruger yıkama+ovülasyon takip+transferi=600 TL ilaçlar hariç. :teselli:

aşılamamı 850 tl ye yaptırdım. 500 tl ilaçlar tuttu.çok pahalı bence. ankara anatolia da yaptırdım.İnşallah tutar. kasık, göğüs ağrılarım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…