Aşılama gonal f

nurseS111

Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2022
64
13
18
26
Merhaba arkadaslar bugun gonal f450 mg 75 mg olarak başlıycam doktorum pazartesi gel dedi ilac 6 günlük ben devamını alacakmıyım yoksa 6günde bitiyormu doktorum birşey soylemedi kullananlar yazabilirmi

Merhaba arkadaslar bugun gonal f450 mg 75 mg olarak başlıycam doktorum pazartesi gel dedi ilac 6 günlük ben devamını alacakmıyım yoksa 6günde bitiyormu doktorum birşey soylemedi kullananlar yazabilirmi
Merhaba iki ay letu denedim çatlatma iğnesi falan olmadı doktor istersen bir kere daha letu deneyelim sonra gonal f aşılama yapalım yada hemen aşılama da yapabiliriz sen karar ver dedi. Bilemedim karar veremiyorum bir ay daha ilac mi kullansam yada direk aşılama mi olsam

merhaba. benim tedavim yeni bitti yarın çok şükür yumurta toplama işlemim yapılacak. kaç gün süreceği belli olmadığı için ben her kontrol sonrası tedavim devam edeceğinden emin olduğumda aldım ilacımı. ona rağmen elimde bir kutu kaldı. pahalı ilaçlar olduğu için her kontrol sonrası almak bence daha mantıklı. hayırlı olsun umarım güzel sonuçlar alırsınız

Gonal f ne kadar aldınız acaba

Cok tesekkur ederim benim aşılama için kullanıyorum insallah şifa olur hepimize

Ben herhangi baska bir tedavi olmadan doktorum aşılama dedi haftaya olucam aşılamamı sizde içinizden hangisi geliyorsa mutlaka onu yapın ertelemeyin cevrenizi dinlemeyin kendinizi nasıl rahat hissedecekseniz onu yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…