Aşılama hakkında yardim

busenazzz

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2024
214
45
18
24
Bilgisi olanlar düşüncelerini paylaşırlarsa sevinirim öncelikle:)
Adetimin 2. Günü gonalf 300 ile aşılama başladım 7 gün 150 ml olarak 3 gün de 225 devam ediyorum
Tüpler tıkanık pkos var rahim biraz içe doğru olduğu söylendi amh 7.88 (hsg çekildim bu arada)
Eşimde sperm sayısı yeterli ama hareketlilik az
Böyle olup ilk denemede hamile kalan var mı içimde biraz şüphe ve korku var.

Son düzenleme:
Merhaba, tupleriniz tikanik ise asilama ise yaramaz ki. Direkt tup bebege gecmek gerekir

Sizi üzmek endişelendiren istemem ama Tüpleriniz kapalıysa spermler tüplere ulaşıp yumurtayı dölleyemez. Ayni şekilde yumurtada tüpe gidemez.. amhınız çok iyiyimis. Tüplerin açılması lazım. Tüpler genelde hsg filminde açılır Açılmamışsa tüp bebek tedavisi gerekir. Doktorunuz sizi aşılamaya mı yönlendirdi

Sol tüpte tıkanıklik olduğunu söylemişti ama hsg çekildim açıldı filan dediler emin değilim. Evet aşılamaya yönlendirdi tıp fakültesinde yapılıyor

Sol tüpte tıkanık olduğunu söylemişti ondan sonra hsg çekildim. Çeken doktor da açıldı filan dedi ama bilmiyorum açılmış olabilir mi bidaha cektirmedim
Acildiysa sansiniz olabilir ama tamamen tikaliysa asilama ise yaramaz

merhabalar asılama yaptırma asamasındayım ve amh 14 seviyelerinde ayrıca pcos um sizce hamile kalmama engelmidir

Hicbir sorunum olmadigi halde asilama yapfim 2kere olmasi bosa para
Tup bebek yapin direkt

Ben de eger devlette ucretsiz yaptiriyorsaniz deneyebilirsiniz derim ama ozelde asilamaya para vermeye hic gerek yok normal gebelik sansiyla esit gibi zaten . Tup bebege gecmek daha mantikli

Ben de eger devlette ucretsiz yaptiriyorsaniz deneyebilirsiniz derim ama ozelde asilamaya para vermeye hic gerek yok normal gebelik sansiyla esit gibi zaten . Tup bebege gecmek daha mantikli
Prof olduğu için muayene ücreti ilaçlar filan derken zaten özele yaklaşıyor gibi geliyor sürekli ödeme yapıyorum ozeldeki ücretler nedir bilmiyorum ama doğuma bile en basiti 15 20 bin aliniyormus

Çok kararsız kaldım bende önceden kendiliğinden bir gebeliğim olmustu kimyasala dönüşmüştü tuplerle ilgili olabilir mi ki acaba
Amh iyi ama pkosunuz var. Her ay düzenli bir yumurtlama var mı onu ogrenmek lazım pkosta yunurtmala bozukluğu oluyor genelde. Tüpler zaten tikaliysa zaten ne aşılama ne de doğal yolla gebelik mümkün değil. Tüpler tıkalı olsa kimsaysal da olmaz zatem. Belki tek taraf tıkalı olabilir. Kimyasal sebebinide ogrenmeye çalışmanız lazım

Yumurtlama oluyormuş ama çatlama olmuyormuş sanırım öyle demişti kimyasalı da anestezi almıştım o ay içinde 2 kez haberim yoktu hamile olduğumdan anestezi nedeniyle olmuş olabilir demişlerdi

Çatlama iğnesi kullandınız mı
Belki ivfe gerek kalmadan gebe kalabilirseniz diye soruyorum süreçler maddi manevi çok zor doğal yoldan gebe kalma imkanınız varsa sonuna kadar degerlendirin. Yumurta takibi çatlatma iğnesi vs vs son cagrenizse tüp bebek işine girin

Bu hafta ilk asilamam olacak cuma günü aslında bı yandan ümidim var ama kararsızım da. Yanımdaki birkaç kişinin tutmadı çünkü
Evet şuana kadar prof muayene ücreti filan 40 50 yi bulmuştur. birde başka ile gidip geliyorum yol yemek filan hiç saymiyorum

aşılama bile ne kadar pahalı olmuş artık. Aşılama normal birliktelikle aynı başarı oranına sahip ne yazık ki inşallah sizin tek seferde tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…