Aşılama Aşilama HAKKINDA

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

melekzanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2020
266
84
28
37
Merhaba bayanlar umarim hepiniz iyisinizdir bu ay asilama yaptircam klomen kullandim bugunde yumurta boyutlarini olctuler sonraki surec nasil isliyor bu donemdr cinsel iliskinin olup olmamasi konusunda bi bilgim yok tecrubeli arkadaslarimdan bilgi istiyorum cuma yeniden gidecem hastaneye bu surec icinde iliski olmali mi bide catlatma ignesi yapildiktan ne kadar sure sonra asilama yapiliyor tesekkurler

Merhabalar yarın 3. Aşılamam olacak , bazı doktorlar ilişki öneriyor bazıları önermiyor bize onermedi , bende 1. Aşılamada klomen kullandım , ikinci ve üçüncü de ise gonal f iğne tedavisi gördüm , 2 günde bir kontorole çağırıyor yumurtalar büyümus ise çatlatma iğnesi vuruyorsun 34-36 saat sonra da aşılama için seni çağırıyor

Benim ilk asim olacak acikcasi pek bi bilgimde yok iliski konusunda bana hicbirseyde soylenmedi sizin sebebsiz infertelite mi iliski neden onermedigini merak ettim birde catlatma ignesi icin yumurta buyuklugunun ne kadar olmasi gerekiyor

Bizim doktor ilişki önerdi.Çatlatma iğnesi olduğumda yumurta 22 mmdı.Adetim 13.günü aşılama yapıldı.Pazartesi gece 1 gibi çatlatma iğnesi vurdum.Çarşamba günü 13.00 gibi aşılama yapıldı.

Benim ilk asim olacak acikcasi pek bi bilgimde yok iliski konusunda bana hicbirseyde soylenmedi sizin sebebsiz infertelite mi iliski neden onermedigini merak ettim birde catlatma ignesi icin yumurta buyuklugunun ne kadar olmasi gerekiyor
Benim sağ yumurtalığım 18 mm sol 18.5 mm olmuş doktor yeterli dedi , sebepsiz infertilite tanım

Merhaba bende bugün asilama tedavisine basladim final f iğne ile sebepsiz inferlite 7 tane yumurta var denildi ilaçla hangisi yeterli büyüklüğe gelirse o şekilde değerlendirilecek yapan arkadaşlar nelere dikkat etti bilgilerinizi paylaşabilir misiniz

Geçen ay bnde aşılama tedavisi gördüm ama olamadım kovit pozitif çıktı gidemedim ilk kontrol de 13 12 ydi bnm 2 gün sonra tekrr gittim 18 olmuştu o gün çatlatma iğnesi vurdu doktor ertesi gün aşılama olacaktı test pozitif olunca gidemedim yumurta 18 olunca çatlatma iğnesi yapıyorlar ilişki banada demwmisti ama bn ilk yumurta kontrolünde 2 gün sonra catltma iğnesi 1 gün sonra aşılama yapabiliriz demişti bnde ona göre ayarlamistim pehriz günü banada söylemedi onu ama nasip olmadi bu ay tekrar başladık baklm hayırlısı inşallah güzel haberler alırsın cnm

Insallah canim hepimiz guzel haberleri aliriz. Vardir bundada bir hayir hamileykeb korona olmak daha tehlikeli yinede boyle olunca bagisiklik kazanmis oldun cok gecmis olsun size bendede sizdeki surecin aynisi ilerliyor yumurta degerlerime bakti iki gun sonra gel dedi bakalim insallah istenilen duzeydeyse asi icin gun verilcek ilk olunca insan biraz tedirgin oluyor herseyi dogru yapmaya calisiyor spermin kaliteli olmasi acisindan ben yinede carsambayi degerlendirdim cumada kontrolum var catlatma ignesi olabilirmisim degerlere gore konuscaz dedi doktor. Carsambayi degerlendirmem iyi mi kotu mu onu bilemiyorum kotuysede artik olan oldu

Bence iyi yanı 2 yada 3 gün yeterli bnce muhtemelen cuma günü çatlatma iğnesi verir cumartesi kendin yap der pazartesi de asilAman olur bence iğneden 24 yada 36 saat sonra yapıyorlar

Bence iyi yanı 2 yada 3 gün yeterli bnce muhtemelen cuma günü çatlatma iğnesi verir cumartesi kendin yap der pazartesi de asilAman olur bence iğneden 24 yada 36 saat sonra yapıyorlar
Valla kafamdaki butun sorulara net ve guzel cevap vermissiniz allah razi olsun. Hepimiz icjn hersey daha guzel olacak insallah buna yurekten inaniyorum sizede cok tesekkur ediyorum.

Önemli değil cnm sormak istediğin birşey varsa sorabilir sin ,
merhaba canım, bende bu ay aşılama süşünüyorum adetin ıkıncı yada ucuncu gunu gel dedı doktorum. sonrasında ne kadr sıklıkla hastaneye cagırıyolar acaba çalısıyorumda izin kısmı kafamı kurcalıyor

Ben adetin 3. Günü gitmiştim kan verdim ultrason ilaç yazdı haftaya bugün gel dedi 1 hafta sonra gittim Sali günü yumurtalara baktı 2 gün sonra tekrar gel dedi Perşembe günü tekrar baktı istenilen boyuta gelmişti yumurta lar çatlatma iğnesi yaptı o gün ertesi günde aşılama olacaktım ama kovit pozitif çıkınca gidememistim yani asilamayla beraber toplam 4 kere gittim bn ama kişiden kişiye farkedebilir geç büyür erken büyür 2 günde bir kontrol ediyor 18 olunca çatlatma iğnesi yapılıyor

anladım kuzumm. ınsallaah herkes kalbındekıne kavusur. Rabbım cok fazla bekletmesın. sen tekrar asılama oldun mu?olacak mıısn

Merhaba . İnşallah bebeğinize sağlıkla kavuşursunuz . İlaçları siz mi alıyorsunuz hastane mi karşılıyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…