Aşılama Aşilama HAKKINDA

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben orda pınar hoca ve bi hoca daha vardı ikisi dışında başka doktor yok diye düşünmüştüm hiç sizin doktorun adını duymadım siz pınar hoca ya gorundunuz mu hiç
Hayır canım Pınar Hocaya gitmedim hiç.Dokrorumu hastanenin randevu sisteminde tüp bebek bölümün de görebilirsin.Benim doktorum haftada 2 gün hastanede çalışıyor dışarda özel muayenesi var.Haftada 2 gün geldiği için odası tüp bebek bölümünde değil international clinic te.Özel olduğu için muayane ve işlemleri daha pahalı oluyor malesef ama ben kendisinden çok memnun olduğum için onda devam ediyorum.

Alırsın canım iadeleri

Anladim canım hayırlısı olsun inşallah hakkımızda peki muayene ücreti falan ne kadar acaba bilgi verebilir misiniz

Anladim canım hayırlısı olsun inşallah hakkımızda peki muayene ücreti falan ne kadar acaba bilgi verebilir misiniz
Rabiye hocanın 300 TL canım.Aşılama ya da ekstra 1600 TL para alıyor.Tüp bebek fiyatını ise yarın öğrenicem.

Kızlar aşılama ilaçları kilo aldırıyor mu ? Birde ben zeynep kamile basvurdum aşılama raporu için . Aranızda rapor çıkaran var mı nasıl takip edicem çıkıp çıkmadığını?

Merhaba ,siz nerde aşılama yaptırdınız acaba ?

Birde raporu nerden çıkardınız söyleyebilir misiniz?

Merhaba ,siz nerde aşılama yaptırdınız acaba ?

Birde raporu nerden çıkardınız söyleyebilir misiniz?
Merhaba,Bezmialem Araştırma Hastanesi'ne canım.Rapor için evrak istiyorlar SGK dökümü ,evlilik cüzdanı ,kimlik fotokopileri ,nüfus kayıt örneği ve 2 adet resim .Zaten hastane hangi belgeleri istiyorsa onunla ilgili bir kağıt veriyorlar.Rapor çıkınca eczacı sistemden görüyor İlaç raporu çıkarıyorlar yani aşılamada

ne kadardı fiyatı aşılamanın acaba ?

birde doktorunuz kimdi?

Kızlar aşılama ilaçları kilo aldırıyor mu ? Birde ben zeynep kamile basvurdum aşılama raporu için . Aranızda rapor çıkaran var mı nasıl takip edicem çıkıp çıkmadığını?

Aşılama raporumun çıkıp çıkmadığını nerden görücem ? Edevllette görünmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…