- Konu Sahibi melekzanem
-
Hayır canım Pınar Hocaya gitmedim hiç.Dokrorumu hastanenin randevu sisteminde tüp bebek bölümün de görebilirsin.Benim doktorum haftada 2 gün hastanede çalışıyor dışarda özel muayenesi var.Haftada 2 gün geldiği için odası tüp bebek bölümünde değil international clinic te.Özel olduğu için muayane ve işlemleri daha pahalı oluyor malesef ama ben kendisinden çok memnun olduğum için onda devam ediyorum.Ben orda pınar hoca ve bi hoca daha vardı ikisi dışında başka doktor yok diye düşünmüştüm hiç sizin doktorun adını duymadım siz pınar hoca ya gorundunuz mu hiç
Alırsın canım iadeleriİyi o zaman evrakları pazartesi götüreceğim o zaman sorarım tabi daha detaylı olsun oda iyi hastanenin ücretini veririz en azından ilaçlara vermemiş oluruz 620 TL verdim menapur 75 iğne ve letrol diye bir hap aldım
Anladim canım hayırlısı olsun inşallah hakkımızda peki muayene ücreti falan ne kadar acaba bilgi verebilir misinizHayır canım Pınar Hocaya gitmedim hiç.Dokrorumu hastanenin randevu sisteminde tüp bebek bölümün de görebilirsin.Benim doktorum haftada 2 gün hastanede çalışıyor dışarda özel muayenesi var.Haftada 2 gün geldiği için odası tüp bebek bölümünde değil international clinic te.Özel olduğu için muayane ve işlemleri daha pahalı oluyor malesef ama ben kendisinden çok memnun olduğum için onda devam ediyorum.
Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz içinAlırsın canım iadeleri
Rabiye hocanın 300 TL canım.Aşılama ya da ekstra 1600 TL para alıyor.Tüp bebek fiyatını ise yarın öğrenicem.Anladim canım hayırlısı olsun inşallah hakkımızda peki muayene ücreti falan ne kadar acaba bilgi verebilir misiniz
Rica ederim ne demekÇok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için
Anladım çok teşekkür ederimRabiye hocanın 300 TL canım.Aşılama ya da ekstra 1600 TL para alıyor.Tüp bebek fiyatını ise yarın öğrenicem.
Bilmem araştırmadimRapor neye göre nasıl çıkıyor peki
Yok canım kalmadınız..Zaten evrakları rapor için istemişler..Rapor sadece iğneyi karşılıyor diye biliyorum ekstra şeyler kullanıyorsanız karşılamaya bilir.Ben gonalf 450 kullandım 895 TL ücret ödedim rapor çıkınca eczaneye gidip e reçeteyle o gün almış gibi ücret iade mi aldım 500 küsür lira geri ödediler.Hastanenin ücretinde değişiklik yok tabi
Merhaba,Bezmialem Araştırma Hastanesi'ne canım.Rapor için evrak istiyorlar SGK dökümü ,evlilik cüzdanı ,kimlik fotokopileri ,nüfus kayıt örneği ve 2 adet resim .Zaten hastane hangi belgeleri istiyorsa onunla ilgili bir kağıt veriyorlar.Rapor çıkınca eczacı sistemden görüyor İlaç raporu çıkarıyorlar yani aşılamadaMerhaba ,siz nerde aşılama yaptırdınız acaba ?
Birde raporu nerden çıkardınız söyleyebilir misiniz?
Merhaba,Bezmialem Araştırma Hastanesi'ne canım.Rapor için evrak istiyorlar SGK dökümü ,evlilik cüzdanı ,kimlik fotokopileri ,nüfus kayıt örneği ve 2 adet resim .Zaten hastane hangi belgeleri istiyorsa onunla ilgili bir kağıt veriyorlar.Rapor çıkınca eczacı sistemden görüyor İlaç raporu çıkarıyorlar yani aşılamada
Merhaba,Bezmialem Araştırma Hastanesi'ne canım.Rapor için evrak istiyorlar SGK dökümü ,evlilik cüzdanı ,kimlik fotokopileri ,nüfus kayıt örneği ve 2 adet resim .Zaten hastane hangi belgeleri istiyorsa onunla ilgili bir kağıt veriyorlar.Rapor çıkınca eczacı sistemden görüyor İlaç raporu çıkarıyorlar yani aşılamada
Rabiye Yılmaz canımbirde doktorunuz kimdi?
3250 TL + ilaç ve sperm yıkama masrafıne kadardı fiyatı aşılamanın acaba ?
Kızlar aşılama ilaçları kilo aldırıyor mu ? Birde ben zeynep kamile basvurdum aşılama raporu için . Aranızda rapor çıkaran var mı nasıl takip edicem çıkıp çıkmadığını?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?