Aşılama hakkında

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
merhaba yapılan tum tahliller sonucu bır sorun cıkmadı . Dr asılama önerıyor. Klomen tedVısı hiç uygulamadan asılamaya gecme sebebı ne olabilir. Öyle canım sıkıldıkı bırsey sormak ıstemedım. Asılama her hastanede yApılıyormu. Safa hastanesı semra capara gıdıyorum .. Burda yapılıyormu? Nasıl bır surec.

Burada sordugum hıcbır soruya yanıt alamıyorum ..

Direk aşılamaya geçmesi yanlış tabikide.Normalde hiç bir sorun yoksa klomen ve çatlatma iğnesiyle en az 3 ay deneme yapılması gerekir.Sonraki aşamadır aşılama yöntemi.Tabi yaş faktörü yoksa.

28 yasındayım. Acıkcası benım aklıma cok yatmadı neden klomen tedavısını atladıgınıda anlayamadım. ben klomen sansımıda gormek isterım

28 yaşındaysan tavsiyem dr değiştirip başka bir yere daha muayene olman.En azından klomen ve çatlatma iğnesini dene derim.En azından 3 kür denersin.Binlerce insan bu yöntemle hamile kalıyor.Şansını dene bence aşılamaya gidip çok paralar vermene gerek yok.

Haklısınız. En kısa zamanda dr degıstırecegım

Haklısınız. En kısa zamanda dr degıstırecegım
Kesinlikle acele etmeyin bizde sorunlar olduğu halde duzelmesi icin bekledik ve aşılama yapmadik. Doktorum bekleyelim sonrada klomen tedavisi demisti. Iyiki yapmamısim kendim hamile kaldim. Ayrıca aşılama ve normal ilişki arasında çok büyük fark yok eğer sorun yoksa.

Hıcbır sorun yok esımdede bndede prolaktın bıraz yuksektı sımdı norml. Baska bır dr gdıp fıkır almk en dogrusu olacak. Cok karamsar oldum

Hıcbır sorun yok esımdede bndede prolaktın bıraz yuksektı sımdı norml. Baska bır dr gdıp fıkır almk en dogrusu olacak. Cok karamsar oldum
Karamsar olma bence ben 2.5 yila yakın bekledim hamile kalmak icin simdide düşük tehlikem var. Çok zor geliyor bu süreç haklısın. Ne zamandir bekliyorsunuz?

Karamsar olma bence ben 2.5 yila yakın bekledim hamile kalmak icin simdide düşük tehlikem var. Çok zor geliyor bu süreç haklısın. Ne zamandir bekliyorsunuz?
1 yıldır beklıyorum.. Rabbım hayırlısı ile kucagına almayı nasp etsın. Dualarım senınle cnm

1 yıldır beklıyorum.. Rabbım hayırlısı ile kucagına almayı nasp etsın. Dualarım senınle cnm
Teşekkur ederim. Bol bol dua et ve düsünme. Benim ilk kez gerçekten kafama takmadığm ay oldu. Diyorlardı ama gerçekms. Hatta günüm geçmeden başlardım test yapmaya ilk kez yapmadım ve 8 gün sonra ögrendim günüm geçtikten.

sende bır sorun yoksa esınde sorun vardır dıye dusunmustur haklı olarak hıc sorun cıkmadı dıyorsun klomene ne gerek var bu durumda yumurtan gelısıyormus zaten

Prolaktin ne zamandan beri yuksek belki ondan kaynakli olmadi .. Asilamaya belkide sureci kisaltmak icin gecmek istemistir ..bende klomen bir ise yaramiyor mesala bosa zaman kaybi oldugu icin asilama dusunuyorum igneler daha tesirli

Prolaktin ne zamandan beri yuksek belki ondan kaynakli olmadi .. Asilamaya belkide sureci kisaltmak icin gecmek istemistir ..bende klomen bir ise yaramiyor mesala bosa zaman kaybi oldugu icin asilama dusunuyorum igneler daha tesirli
Haklı olabılırsınız. Tecrubesızlığım sanırım benı ıkıleme dusurdu.. Saglıklı ıkı bunyede klomene gerek duyulmadıgını bilmıyordum

Haklı olabılırsınız. Tecrubesızlığım sanırım benı ıkıleme dusurdu.. Saglıklı ıkı bunyede klomene gerek duyulmadıgını bilmıyordum
Buarada prolktın suan norml sevıyede .. Gecen ay ogrendk yuksek oldugunu

sende bır sorun yoksa esınde sorun vardır dıye dusunmustur haklı olarak hıc sorun cıkmadı dıyorsun klomene ne gerek var bu durumda yumurtan gelısıyormus zaten
Esımdede bır sorun cıkmadı. Sanırım yeterli bır bılgıye sahıp degılim . Ikımızdede sorun yoksa klomene gerek duyulmuyormu?

Yogun stres altında degılım sadece yeterli bılgıye sahıp olamamanın gergınlığını yasıyorum canım..

Esımdede bır sorun cıkmadı. Sanırım yeterli bır bılgıye sahıp degılim . Ikımızdede sorun yoksa klomene gerek duyulmuyormu?
klomen yumurta gelıstırır yumurtluyosan gerk yok klomene ama ıgnelerle kalıtelı yumurta elde edersın ayrıca asılamada spermler yıkanıyor ozel ıslemden gecıp en hızlı ve guclulerı secılıyor boylece sans artıyor

Doktoruna guven icine sinmeyeni danis sor .. bak ki yine icine sinmiyor degis doktorunu cnm..
Buarada prolktın suan norml sevıyede .. Gecen ay ogrendk yuksek oldugunu
Bende yeni ögrendim prolaktinim yuksekmis ve gebelige engelmis doktor ilac verdi bir ay daha bosa gitti 7 aydir bos yere klomen kullandirdilar banada

Doktoruna guven icine sinmeyeni danis sor .. bak ki yine icine sinmiyor degis doktorunu cnm..

Bende yeni ögrendim prolaktinim yuksekmis ve gebelige engelmis doktor ilac verdi bir ay daha bosa gitti 7 aydir bos yere klomen kullandirdilar banada
Doktorumu degistim de ogrendim bu arada prolaktin yuksek oldugunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…