Aşılama hakkında

Doktoruna guven icine sinmeyeni danis sor .. bak ki yine icine sinmiyor degis doktorunu cnm..

Bende yeni ögrendim prolaktinim yuksekmis ve gebelige engelmis doktor ilac verdi bir ay daha bosa gitti 7 aydir bos yere klomen kullandirdilar banada
Buda var cok uzuldum .. Ama dostınex ile 1 ayda normal sevıyeye geldı benım prolaktınım. Şimdi ne yapmayı dusunuyorsun

Tesekkur ederım bunu bılmıyordum.. Sız asılama yaptırdınızmı?

Tesekkur ederım bunu bılmıyordum.. Sız asılama yaptırdınızmı?
hayır benım pko oldugu ıcın yumurta gelısmıyodu klomenle yumurta gelıstırdık normal yolla oldu ama benım yumurtlama problemım avrdı

Buda var cok uzuldum .. Ama dostınex ile 1 ayda normal sevıyeye geldı benım prolaktınım. Şimdi ne yapmayı dusunuyorsun
Bu ay dostinex kullan ilk once onu atlatalim sonra igne gerekirse asilama uygulayacak doktor yumurtaya gore karar verecegiz ..asilama yada dogal yoldan deneyecegiz

Bu ay dostinex kullan ilk once onu atlatalim sonra igne gerekirse asilama uygulayacak doktor yumurtaya gore karar verecegiz ..asilama yada dogal yoldan deneyecegiz
Aynı durumdayız.bana haber verırsen cok sevınırım surecını.. Hangı sehırdesın gıttıgın dr memnunsan paylastmısın

Aynı durumdayız.bana haber verırsen cok sevınırım surecını.. Hangı sehırdesın gıttıgın dr memnunsan paylastmısın
Canim ben hataydayim 2senedir ayni doktora gidiyordum bu ay degistirdim doktorumu .. cok memnunum doktorumdan bilgili donanimli 2 kaybim var benim rabbim saglikli bir gebelik ve hayirli bir evlat nasip etsin insallah ..

Hıcbır sorun yok esımdede bndede prolaktın bıraz yuksektı sımdı norml. Baska bır dr gdıp fıkır almk en dogrusu olacak. Cok karamsar oldum
bizdede hiçbir sorun olmamasına rağmen olmuo 29 yaşındayım doktor rahim filmi çekti tüplerde sorun varsa tüp bebek yoksa asılama dedi bu ay aşılama yapacak adetimin 2.günü gittim doktora klomen verdi. sabah akşam iç dedi. perşembe gününede randevu verdi yarına yani 5 gün sonraya 5.güne yani :)

Merhaba, yapılan tahlilerinde hiçbir sorun yok ayrıca yaş sorununda yok. doktoruna öncelikle neden ilaç tedavisi , yumurta çatlatma ilaçları kullanmadığını kafanın karıştığını sor. eger cevapları seni huzursuz ediyorsa başka bir uzmandan mutlaka görüş almanı öneririm.

ben 34 yaşındayım ve kistim var ve yumurta rezervem çok verimsiz ayrıca rahim filmim çok zor çekildi tüpler çok zor açıldı o yüzden aşılama yapılcak haftaya bide doktora kalsa direk bana tüp bebek diyor ama ben aşılama şansımı denemek istiyorum dedim.

Hayırlısı canım. Sabır dılıyorum rabbımden. Benımde bır sorunum yok fılmde rahattı sonuc temız cıktı. Iyı bır dr bulamıyorum;( fuat karatepeyı dusunuyorum. 1bucuk senedır her ay husran . Doğal yolla denemek istedım artık baslanack bu hafta gorusecegım bakalım. Prolaktın degerım yuksektı onu takıp etmm gerekıyor bırde. Deneyımlerını bna yazarmısın.

doğal yolla bende çok olmasını isterdim ama olmıcak gibi görünüyor.bu hafta aşılama yapılcak şu an yumurta iğnesi vuruluyorum yarın sabah yumurtalara bakçak doktor bakalım aşılama için istenilen boyuta gelmişse bu hafta içinde aşılaması yapılcak sonuçları yazacağım bende tüm bebeği olmayan anne adaylarına sabırlar diliyorum yüce ALLAHIM herkesin gönlüne göre versin inşallah zor bir süreç...

İnşallah olumlu sonuçlanır sürecin, ben de bu ay aşılama olacağım, gelişmeleri buradan yazacağım ben de, çünkü insan gerçekten tecrübelerden çok faydalanıyor...

Ben de 4 gündür klomen kullanıyorum, yarın bitiyor(22.12.2015), doktorum cmtsi(26.12.2015) kontrole çağırdı, bittikten 3 gün sonraya yani, (ayın sonuna da (28-29.12.2015) aşılama olur dedi. sizin doktorlarınız yumurta kontrollerini hangi sıklıkla ne zaman yapıyor?

ben cuma gününden beri iğne vurduruyorum bugün son iğne 8 taneydi yarın kontrole gitçem yumurtaların durumuna göre iğneye devam etçek veya aşılamaya geçicek sizi niye geç çağırdılar anlamadım

Siz iğneyi vurulurken kaç günde bir yumurta takibiniz yapıldı, yoksa iğneler bittiğinde ilk yumurta kontrolünüz mü yapılacak, aslında cmtsi daha reglimin 12. günü oluyor yani ovülasyon için geç tarih değil, aslında 13. günü yani pazar günü çağıracaktı, haftasonu olduğu için bir gün erken çağırdı, buradan çatlamayı kaçıran doktorlardan bahsediyor arkadaşlar, onun için ara yumurta takibi, kontrolü yapılıyor mu onu merak ettim .

cuma günü adetimin 3.günü iğneye başladık cumadan beri hiç muayene olmadı yarın sabah gideceğim iğnelerin sonucunu görcez takip yeni başlıyor benim yumurta rezervem kötü olduğu için bana tüp bebekte kullanılan iğnelerden verdi klomenden de çok kuvvetli.yarın sabah doktora gittiğimde adetimin 7.günü olmuş olcak yalnız şöyle birşey var klomen tedavisine adetin 5.günü başlanıyor diye duydum yalnız benim doktorum iğneleri 3.günü başlattı belkide biz çok erken başlamışızdır bilmiyorum

semra hanımdan memnun musun?

e aşılama paralı bir yöntem de ondan canım
niye uğraşsınki klomenle

e aşılama paralı bir yöntem de ondan canım
niye uğraşsınki klomenle
yaşda sorun olabiliyor bazen vakit kaybetmeme açısından demiş olabilir benim yaş 34 bana direk tüp bebek dedi dr ben bir kere aşılama denemek istiyorum dedim ki doktorun tüp bebek merkezi bile yok izmir'e göndercekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…