• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama AŞILAMA HAZİRAN 2020

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hemen bitti zaten bisey anlamiyorsunuz, çatlatma iğnesi perşembe akşam 11 buçukta oldum, aşılama cumartesi sabah 10 buçukta

Ben dün sabah yaptırdım aşılamayı .Dün bel ve kaşık ağrısı vardı ancak şuanda hicbir agrım yok .normal mi bu
Evet canim normal , ilk gün bel ağrısı çok yoğun oluyor sonra geciyor , eğer ki embriyo oluşmaya başlarsa sinyaller yakmaya başlıyor . Göğüs sisligi ve hassasiyeti (gonalfin yan etkisi de olabilir) bel ağrısı , batma , süt kesiği akinti , idrarda renk değişimi vs...
Bende göğüs şişliği Kimyasal gebelik yaşadığım zamandan beri var. Bugün 6.gunum batma , bel ,popoda ağrı hissediyorum ama ne umitsizim nede çok umitliyim beklicez hepimiz hayırlısı ile...

Günaydın arkadaşlar. Ben de 13 haziranda aşılama oldum. İlk defa yapıldı. Umarım bi daha gerek kalmaz. Günlerimizi sayarken aşılama gününü de sayacak mıyız

Çift taraflı çikolata kistim var, sol tüp kapali , 1.5ay önce kimyasal gebelik yasadim. Tüp bebek tedavisine baslamistim vitamin takviyesi vermislerdi 4ay , 3.5kutuda doğal gebelik olunca ümitlendm , çünkü doğal gebe kalacağımı %10ihtimal demişlerdi. Kimyasal olsa bile ümit oldu bize. Bende doğal yolla denemek istedim bir kaç ay , gonalf kullandik 150ml 1hafta , güzel sonuç verdi 3yumurta gelişti , iki tanesi gelismedi. Toplam 5ti ama 3yeterli dedi aşılama yaaplim riske atmayalim dedi. iki gun daha uzatti 9gun kullanmış oldum. 10.gun catlatma 11.gun aşılama oldu (adetimin 12.gunuydu) 🙏 çok acılı ağrılı bir işlem değildi👣 25haziran test günü 💕
AYNEN bende de çikolata kıstı var ve sol tüpüm kapalı canım

Sende belirtiler nasil canim bende hic bir belirti yok malesef 😔😔😔 tutmadi diye dusunuyorum
bende de adet olcak hissi var. hafif hafif ağrı giriyor. başka birşey yok ne yazıkki. 1 hafta önce adet ağrılarım başlar onun gibi. hayırlısı ya Allah sağlıklısını versin. benmde 2. aşılamam

Bende geçen martta 1 yumurtayla aşılama yaptırmıştım pko hastasıyım 1 düşüğüm var doktorum tekrar aşılama dedi tutarmı sizce çok umutusuzum artık

Bende geçen martta 1 yumurtayla aşılama yaptırmıştım pko hastasıyım 1 düşüğüm var doktorum tekrar aşılama dedi tutarmı sizce çok umutusuzum artık
Allah nasip ettiyse tutar neden tutmasın? Benim bir arkadaşıma doktorum senin tüp bebekle olur. ağır bi polikistik varmış. arkadaşım aşılama istemiş ve Rabbim nasip etmiş. bir kız bebeği var. umutsuz olma. Allah nasip etmişse olur.

Allah nasip ettiyse tutar neden tutmasın? Benim bir arkadaşıma doktorum senin tüp bebekle olur. ağır bi polikistik varmış. arkadaşım aşılama istemiş ve Rabbim nasip etmiş. bir kız bebeği var. umutsuz olma. Allah nasip etmişse olur.
İnşallah canım ya artık çok üzülüyorum çok

Back
X